Sari Leinonen

energiahoitaja, mielenvalmentaja, EFT-tunnetyöskentelyohjaaja/ Luonnottaren hyvinvointipalvelut
Brief info

Hei!

 

Olen Sari Leinonen Luonnottaren hyvinvointipalveluista.

´Luonnollista hyvinvointia ja tasapainoa keholle, mielelle ja sielulle´

Tarjoan kokonaisvaltaista hyvinvointia lisääviä hoitoja, -valmennuksia ja itsehoito-opetusta yksilöille ja ryhmille, myös Tyhy-ja virkistystoimintana. Saatavilla on myös hyvinvointia tukevia Amwayn tuotteita kauttani.  Hoitotila sijaitsee Kuopion portissa,  BeneOnen ihanissa toimitiloissa.

Minun tie energiahoitoihin

Tutustumiseni energiahoitoihin tapahtui yllättäen ystäväni kautta vuonna 2017. Hän oli juuri aloittanut energiahoitajakoulutuksen ja tarvitsi asiakasta harjoitushoitoihinsa. Suostuin, vaikka olin skeptinen, enkä uskonut, että hoito vaikuttaisi minuun millään tavoin, saati että auttaisi vaivaani. Tätä ennen en ollut perehtynyt energiahoitoon tai energioihin millään muotoa ja pidin automaattisesti kaikkia täydentäviä hoitomuotoja lähinnä huijauksena.

Hämmästyksekseni koinkin tuolloin hyvin vaikuttavan hoitotuloksen omaan vaivaani ja siitä innostuneena ilmoittauduin välittömästi opiskelemaan energiahoitajaksi Suomen Energiahoitajien koulutukseen. Energiahoitojen myötä minulle avautui täysin uusi maailma, jota innolla lähdin tutkimaan. Olen sitä mieltä, että energiahoito täytyy jokaisen kokea itse, jotta sen vaikutukseen voi edes jollain tasolla uskoa. Oman henkilökohtaisen kokemuksen kautta asia on helpompi sisäistää mielen tasolla.

Koulutus -ja työtaustaa

Olen käynyt  Suomen Energiahoitajien koulutuksen ja valmistunut 3. tason hoitajaksi maaliskuussa 2019. Olen tehnyt hoitoja aktiivisesti v. 2017 alkaen BodyMind Energy Balancing method -tekniikoilla ja hoitanut myös itseäni aktiivisesti.

EFT- tekniikka (Emotional Freedom Techniques) oli ensimmäinen koulutuksessa oppimani tekniikka, jonka vuoksi se on lähellä sydäntäni. EFT on ns. psykologista akupunktiota ilman neuloja, jossa vapautetaan tunnetukoksia (myös kipuja) kehosta akupisteitä käsitellen. Olen huomannut sen äärimmäisen tehokkaaksi ja helpoksi keinoksi sekä itseni hoidossa, että toisten hoitamisessa kivun tai stressin/traumaattisten tunnemuistojen vapauttamisessa. Opastan asiakkaita tarvittaessa myös EFT-itsehoitoon.

Koulutukseltani olen sairaanhoitaja, ja minulla on yli 15 vuoden työkokemus terveydenhuollosta. Kokemusta minulla on enimmäkseen kotihoidon/kotisairaanhoidon puolelta sekä viimeisimmät yhdeksän vuotta lääkärin vastaanottopalveluista. Kesällä 2021 irrottauduin sairaanhoitajan työstäni kokonaan, ja tein rohkean, mutta sisäisesti varman päätöksen lähteä seuraamaan sydämeni kutsumusta syvemmälle täydentäviin hoitomuotoihin. Energiahoitoja -ja valmennuksia olen tehnyt Meridiaani osuuskunnan kautta usean vuoden ajan, ja lokakuulla -22 palvelutarjonnan laajetessa perustin oman firman, Luonnottaren hyvinvointipalvelut.

Olen opiskellut mielenvalmennusta (NLP= Neuro-Linguistic-Programming) ja hypnoosirentoutusta Sami Minkkisen Akatemiassa. Valmistuin 6/2021 NLP Practitioneriksi sekä 1/2022 NLP Master Practitioneriksi. Mielentyökalut tukevat minua vahvasti hoitajana, koska mielen-ja alitajunnan voimaa hyödyntäen voin auttaa asiakasta entistäkin monipuolisemmin myös energiahoidoissa. Kaikki mitä sanomme, kirjoitamme, luemme, teemme tai ajattelemme on energiaa, joten on tärkeää tiedostaa millaisissa energioissa olemme, eli mitä lähetämme eteenpäin ja näin ollen myös vastaanotamme juuri sitä saman taajuista energiaa.

Vuosien ja erilaisten hoitokokemusten ja -tulosten myötä olen kehittynyt hoitajana tekemään myös intuitiivisella ohjauksella
tapahtuvia hoitoja BodyMind Energy Balancing -tekniikoiden lisäksi. Hoitajana olen herkistynyt tuntemaan erilaiset energiat vahvasti käsilläni ja intuitiivisen ohjauksen kautta hoito tapahtuu jokaisessa hoidossa asiakkaan korkeimmaksi parhaaksi.

Tarjolla on monipuolinen hoitopalvelukokonaisuus yksilöhoitoja, duohoitoja ja erityyppisiä ryhmähoitoja sekä -valmennuksia, sekä myös hyvinvointia tukevia tuotteita. Valittavana on erimittaisia hoitoja (45 min – 120 min), joista voit valita itsellesi sopivan. Teen lisäksi myös kotien ja tilojen (työtilat, työpaikat jne.) energiapuhdistuksia etänä. Jos olet epävarma siitä, mikä hoitomuoto olisi sinulle sopivin, niin voit rohkeasti kysyä.

Varsinaisessa hoitotilanteessa hoitomuoto voidaan tarvittaessa vaihtaa/muokata sinua ja tilannettasi parhaiten palvelevaksi kokonaisuudeksi. Sinun tarvitsee vain valita haluamasi hoidon pituus. Jokaiseen lähihoitoon sisältyy ns. alkuhaastattelu, jossa kartoitetaan tilanne, ja se mihin itse koet tarvitsevasi apua/hoitoa. Energiahoidon aikana voit rentouttavan musiikin soidessa nauttia hoidosta ja energioiden puhdistumisesta. Jos haluat, niin mielelläni hoidon aikana myös kerron, mitä hoidossa teen. Halutessasi energiahoito on mahdollista saada myös silent -treatment -hoitona, eli täysin hiljaisuudessa.

Varaa aikasi ajanvarausalenterista!

Mikäli et löydä sopivaa aikaa kalenterista, niin laita rohkeasti viestiä! (0504112529/ Sari)

Olen hoitajana tukemassa ja auttamassa sinua vapauttamaan stressiä ja sitä kautta voimaan paremmin.

Sydämellisesti tervetuloa rentoutumaan hoitoihini,

Rakkaudella Sari <3

 

Jos kiinnostuit ja haluat lukea enemmän energiahoidosta, hoitotuloksista tai tutkimuksista asiaan liittyen, niin lisätietoa löytyy täältä:  https://suomenenergiahoitajat.fi/   Jos haluat mukaan Suomen Energiahoitajien koulutuksiin, riittää että olet kiinnostunut oppimaan uutta, uskoa asiaan ei tarvita. Jokainen voi oppia ko tekniikat, ja käyttää niitä joko itsensä hoitamiseen tai muiden auttamiseksi. Ostaessasi koulutuksen ensimmäisen osion (Energeettinen jäsenkorjaus ja kivunhoito) joko verkkokurssina tai lähikoulutuksena, saat 100€ alennuksen tällä linkillä kirjautuessasi https://suomenenergiahoitajat.fi/suosittelija/sari.leinonen  Ostoskorivaiheessa lisättävä vielä kuponkikoodi: vinkkiale, jolla saat ko alennuksen.

PALVELUT löydät palveluista tarkemmat kuvaukset täältä

Yksilöhoidot

30min/55€,(etänä 50€) 45min/80€ (etänä 70€) 60min/95€ (etänä 85€), 75min/115€, 90min/125€ (etänä 115€) 120min/155€

StressAway -hoito™ etänä 75min/115€, 

 • Energianvirratus etänä 30 min /40€ (sopii kaikille) (Huom! Hoitoon ei kuulu hoidon jälkeinen palaute) Lue lisää täältä
 • Hawaijilainen Hotstone +energiahoito -kombo, kokonaiskesto n 2h, (varaa aikaa yht n 2,5h) Hinta 169€ Lue lisää täältä

Duo -hoidot (sopii kaikille; esim ystävykset, pariskunnat, sisarukset, lapsi-vanhempi, jne)

60min/ 159€  (Varatkaa aikaa n 1h30min) Duo-hoidot sisältää mm. pientä tarjoilua lopuksi!

Ryhmähoidot tilauksesta

 • Ryhmäenergiahoito (sopii kaikille)
 • Rumpu- ja /tai valokielihoito (sopii kaikille)
 • Hypnoosirentoutus (sopii kaikille)
 • Relaxing Sound & Energyhealing- ryhmähoito™ (sopii kaikille) Lue lisää täältä
 • EnergyFlow-Dance ™(sopii kaikille ja tunneille käy myös epassi! Lue lisää täältä
 • EnergyFlow-Yoga ™(sopii kaikille ja tunneille käy myös epassi! Lue lisää täältä

Eri hoitomuotoja voidaan yhdistellä sopivaksi kokonaisuudeksi esim. ystävä-, polttari- työ-, tai muille porukoille,

Yrityksille/ Tyhy-porukoille

 •  Relaxing Sound &  Energyhealing- ryhmähoito™ Lue lisää täältä  Kesto 45 min.
 • StressAway -ryhmävalmennus™   ’Opastusta itsehoitoon’,  60 min Lue lisää täältä Ryhmävalmennus saatavilla myös palvelukokonaisuutena, johon kuuluu lisäksi Relaxing Sound &  Energyhealing- ryhmähoito™
 • Energeettistä jäsenkorjausta ja kivunhoitoa saatavana työpaikoille ja yrityksiin paikanpäällä toteutettavina päivinä (sis. alkuun kaikille yhteinen info kaikille energiahoidosta + sen jälkeen 15 min hoito/ hlö)

Kysy tarjousta! (hintaan lisätään alv 24%)

Tarjolla lisäksi työhyvinvointi/-virkistyspaketit 4h tai 8h, jotka toteutetaan yhdessä muiden BeneOne-toimijoiden kanssa sopivaksi räätälöitynä pakettina. Lue lisää täältä

HYVINVOINTIA TUKEVAT TUOTTEET

 

Amway:

Kauttani voi hankkia myös Amwayn tuotteita mm. eSpring vedenpuhdistusjärjestelmän kotiin, mökille tai työpaikalle. Laitteen aktiivihiilisuodatin ja UV-valo puhdistaa hanavedestä haitalliset mikrobit (virukset, bakteerit, homeet, loiset, sienet, raskasmetallit, lääkeainejäämät, hajut, maut jne. Kaiken muun paitsi mineraalit. Sopii myös mökkikäyttöön, jolloin normaalista järvivedestä on mahdollista saada puhdasta juomavettä eSpring-vedensuodattimen kautta.

Kuopion alueella testilaite saatavilla maksutta kokeilukäyttöön muutamaksi päiväksi paikoilleen asennettuna. Ota yhteyttä ja kysy testausajankohdan mahdollisuutta!

Täältä pääset rekisteröitymään Amwayn asiakkaaksi ja tilaamaan tuotteita kauttani

 

Jos et löydä sopivaa aikaa ajanvarauskalenterista niin kysy vapaata hoitoaikaa tai muuta palvelua viestillä tai puhelimitse! 0504112529/ Sari tai s-postilla energiahoitajasari@gmail.com

 

Tapahtumakalenteri

30.1.2023 klo 18-20  Deep Healing -ryhmähoitokombo:  Lue lisää täältä ja ilmoittaudu mukaan!

 

Lämpimästi tervetuloa Kuopion Porttiin, Puutarhakatu 9 B, 3krs, BeneOnen toimitila. Katso sijainti kartalla.

Meille löytää monta kautta, tässä koordinaatteja:

Matkakeskus/asematunnelin kautta: Parturin vieressä on käytävä, jossa vastassa ovi. (Toisella puolella parturia on Barots.) Ovisummeri oikealla, ovikoodi 102 ja soita keskellä olevaa kelloa. Avaamme oven. Käytävän päässä hissi. Tule 3. kerrokseen. Vasemmalle, siinä meidän ovi. Soittokello oikealla. Soita puhelimella jos on tarve☺️ Puhelin: 050 411 2529 /Sari

Pyörällä tai kävellen tullessasi Matkaajanpolku: ovi B 1/1. Ovisummeri kuten edellä. Tule kerros ylöspäin 3. kerrokseen hissillä tai portaita. Vasemmalle toimitilaamme.

Autolla tullessasi aja parkkihalliin 3. kerrokseen. Päädyssä ovi, summeri kuten edellä. https://www.europark.fi/p-matkakeskus/


Varaa aika Sarille

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Kiitos rakas automaattijoogasta. Kehuin sinua eilen mun terapeutillekin kuinka se oli hyvin vapauttavaa. Tähän asti kun oon normaalisti diskossa tanssinut valossa silmät auki ja tietoisesti liikuttanut kehoa nii se liike on ollut ihan erilainen kuin tuossa jossa annetaan kehon itse löytää ne liikeradat. Oli hyvin vapauttava kokemus ja oltiin varmasti jossain transsissa ku kukaan ei kuullu ku X yritti huutaa et revontulet taivaalla, veikkaan ettei kukaan ois kuullu vaik ois sanottu tulipalokin 🙂 Ihana tunne olla vaan omassa kehossa eikä miettiä yhtään miten pitäs tanssia, antaa vaan musiikin viedä ja olla vaan… mieli oli jossain toisessa ulottuvuudessa leijailemassa. Hyvin rentouttava ja vapauttava kokemus, samoin kuin sinun hoitosi.”

K.J, energiahoidosta, Sari L:n asiakas

”Kiitos ihan älyttömästi tästä päivästä. Olo on kuin uudesti syntynyt.”

J.K., energiahoidosta, Sari L:n asiakas

”Haluan vielä kertoa, että mahakipu jäi pöydällesi ja talomme edessä 4kk palaneena ollut katulamppu syttyi torstaiaamuna palamaan itsestään. #valoakohti Eipähän tartte kaupungin tulla korjaamaan. Et ole miettinyt laajentaa kiinteistöhuollon puolelle?”

H.K., viikko NLP-valmennuksen jälkeen, eroon suklaanhimosta, Sari L:n asiakas

”Moikka. Houkutuksia on ollut joka päivä mm. töissä, mutta yhtään ei ole mieli tehnyt suklaata, eikä ole tiukkaa tehnyt kieltäytyä. Eilen testasin ja söin suklaakuorrutettuja pähkinöitä jonkin verran, ei tullut syömähimoa vaan lähinnä äklötti. Ehkä jopa kaikkinensa vaikuttanut ruuanhimoon… Jääkaappi normaalia täydempi ja TERVEELLISEMPI, mutta ei oo nälkä.” ” Ja voit mainita, että suklaan syönti ollut pitkään päivittäistä eikä oo ollut ihan pikkumääriä…huomenna viikko täynnä. Ja tosiaan vaan vähän suklaakuorrutettuja pähkinöitä napsinut yhtenä päivänä. Nytkin niitä ois tuossa vieressä, mut eipä oo maistunu.”

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Sari Leinosen vetämä automaatiojooga, minä sitä transsitanssiksi nimittäisin, oli melkoisen vaikuttava. On jännää miten keho alkaa liikkua jos lakkaat kontrolloimasta. Näin kontrollifriikille ihmiselle kuin minä, ihan mahtava harjoitus. Ihan superhyvä”

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Automaattijooga oli niin vapauttavaa. Keho täyttyi ihanasta kevyestä energiasta, aika, paikka ja myös keho hävisi siinä ”transsissa”. Tuntui kuin olisi leijaillut jossain, ihan jossain muualla. Kiitos siitä kokemuksesta Sari!”

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Sarin automaattijooga eli transsitanssi oli huikean upeaa! Aluksi en uskonut että kehossa tapahtuu muuta kuin pientä keinumista, mutta sitten tapahtui kummia! Tunsin vaan kuinka ihana energia virtasi ja liikutti kehoa, ihanan vapauttavalla ja voimaannuttavalla tavalla. Tanssin harrastajana oli ajoittain vaikeaa olla tietoisesti tanssimatta, mutta kun keskittyi vaan tuntemaan energian niin se vei mukanaan ja se oli myös mahtava irtipäästämiskokemus! Tästä on apua mulle myös tulevaisuudessa, koska nyt ajatus esiintymisestä ja muiden edessä tanssimisesta ei enää ahdista ja en pelkää että jäädyn, koska tiedän että siellä se vapautunut tanssija mun sisällä on, annan sen tulla esiin fiilistellen ja musiikkia kuunnellen.”

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Transsitanssien kautta tekniikka treeneihin. Kiitos tuhannesti kun annoit mulle tän taikavoiman tuntea se energia ja musiikki ihan uudella tavalla.”

Tanssillisesta joogasta ja energiahoidosta, Sari L:n asiakas

”Mie tykkäsin siitä automaattijoogasta ihan hitokseen, Sarin energeettinen jäsenkorjaus sai pään kääntymään kuin pöllöllä ja se on näppärää tätä lapsikatrasta hoitaessa”

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Sari, automaattijooga oli rentouttava ja uskomattoman hikinen kokemus. Mulla taisi olla lantio ihan jumissa kun liike lähti paljon siltä alueelta ja liike vapautti kehoa siihen jumittuneista asioista ja tapahtumista. Kiitollinen kokemuksesta ja vapauden tunteesta.”

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Sari, automaattijooga oli vapauttava kokemus. Liike lähti kehosta kuin itsestään ja uskomaton lapsenomainen ilo ja keveys täytti mielen ja kehon”

Ota yhteyttä

Lomakkeella lähetetyt viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme, joten mainitsethan, jos viesti on osoitettu nimenomaan Sarille. Jos haluat lähettää viestin Sarille yksityisesti, lähetä viesti sähköpostitse osoitteeseen sarileinonen77@hotmail.com