Sari Leinonen

energiahoitaja, mielenvalmentaja
Brief info

Hei!

Olen Sari Leinonen ja teen hyvinvointia lisääviä hoitoja Kuopion portissa sijaitsevassa Kokonaisvaltaisen Hyvinvoinnin keskus BeneOnen ihanissa hoitotiloissa. Hoidan sinua rakkaudella ja lämmöllä.

Minun tie energiahoitoihin

Tutustumiseni energiahoitoihin tapahtui yllättäen ystäväni kautta vuonna 2017. Hän oli juuri aloittanut energiahoitajakoulutuksen ja tarvitsi asiakasta harjoitushoitoihinsa. Suostuin, vaikka olin skeptinen, enkä uskonut, että hoito vaikuttaisi minuun millään tavoin, saati että auttaisi vaivaani. Tätä ennen en ollut perehtynyt energiahoitoon tai energioihin millään muotoa ja pidin automaattisesti kaikkia täydentäviä hoitomuotoja lähinnä huijauksena.

Hämmästyksekseni koinkin tuolloin hyvin vaikuttavan hoitotuloksen omaan vaivaani ja siitä innostuneena ilmoittauduin välittömästi opiskelemaan energiahoitajaksi Suomen Energiahoitajien koulutukseen. Energiahoitojen myötä minulle avautui täysin uusi maailma, jota innolla lähdin tutkimaan. Olen sitä mieltä, että energiahoito täytyy jokaisen kokea itse, jotta sen vaikutukseen voi edes jollain tasolla uskoa. Oman henkilökohtaisen kokemuksen kautta asia on helpompi sisäistää mielen tasolla.

Koulutus -ja työtaustaa

Olen käynyt  Suomen Energiahoitajien koulutuksen ja valmistunut 3. tason hoitajaksi maaliskuussa 2019. Olen tehnyt hoitoja aktiivisesti v. 2017 alkaen BodyMind Energy Balancing method -tekniikoilla ja hoitanut myös itseäni aktiivisesti.

EFT- tekniikka (Emotional Freedom Techniques) oli ensimmäinen koulutuksessa oppimani tekniikka, jonka vuoksi se on lähellä sydäntäni. EFT on ns. psykologista akupunktiota ilman neuloja, jossa vapautetaan tunnetukoksia (myös kipuja) kehosta akupisteitä käsitellen. Olen huomannut sen äärimmäisen tehokkaaksi ja helpoksi keinoksi sekä itseni hoidossa, että toisten hoitamisessa kivun tai stressin/traumaattisten tunnemuistojen vapauttamisessa. Opastan asiakkaita tarvittaessa myös EFT-itsehoitoon.

Koulutukseltani olen sairaanhoitaja, ja minulla on yli 15 vuoden työkokemus terveydenhuollosta. Kokemusta minulla on enimmäkseen kotihoidon/kotisairaanhoidon puolelta sekä viimeisimmät yhdeksän vuotta lääkärin vastaanottopalveluista. Kesällä 2021 irrottauduin sairaanhoitajan työstäni kokonaan, ja tein rohkean, mutta sisäisesti varman päätöksen lähteä seuraamaan sydämeni kutsumusta syvemmälle täydentäviin hoitomuotoihin.

Olen opiskellut mielenvalmennusta (NLP= Neuro-Linguistic-Programming) ja hypnoosirentoutusta Sami Minkkisen Akatemiassa. Valmistuin 6/2021 NLP Practitioneriksi sekä 1/2022 NLP Practitioner Masteriksi. Mielentyökalut tukevat minua vahvasti hoitajana, koska mielen-ja alitajunnan voimaa hyödyntäen voin auttaa asiakasta entistäkin monipuolisemmin myös energiahoidoissa. Kaikki mitä sanomme, kirjoitamme, luemme, teemme tai ajattelemme on energiaa, joten on tärkeää tiedostaa millaisissa energioissa olemme, eli mitä lähetämme eteenpäin ja näin ollen myös vastaanotamme juuri sitä saman taajuista energiaa.

Vuosien ja erilaisten hoitokokemusten ja -tulosten myötä olen kehittynyt hoitajana tekemään myös intuitiivisella ohjauksella
tapahtuvia hoitoja BodyMind Energy Balancing -tekniikoiden lisäksi. Hoitajana olen herkistynyt tuntemaan erilaiset energiat vahvasti käsilläni ja intuitiivisen ohjauksen kautta hoito tapahtuu jokaisessa hoidossa asiakkaan korkeimmaksi parhaaksi.

Tarjolla on monipuolinen hoitopalvelukokonaisuus yksilöhoitoja ja erityyppisiä ryhmähoitoja. Valittavana on erimittaisia hoitoja (30 min – 120 min), joista voit valita itsellesi sopivan. Teen lisäksi myös kotien ja tilojen (työtilat, työpaikat jne.) energiapuhdistuksia etänä. Jos olet epävarma siitä, mikä hoitomuoto olisi sinulle sopivin, niin voit rohkeasti kysyä.

Varsinaisessa hoitotilanteessa hoitomuoto voidaan tarvittaessa vaihtaa/muokata sinua ja tilannettasi parhaiten palvelevaksi kokonaisuudeksi. Sinun tarvitsee vain valita haluamasi hoidon pituus. Jokaiseen lähihoitoon sisältyy ns. alkuhaastattelu, jossa kartoitetaan tilanne, ja se mihin itse koet tarvitsevasi apua/hoitoa. Energiahoidon aikana voit rentouttavan musiikin soidessa nauttia hoidosta ja energioiden puhdistumisesta. Jos haluat, niin mielelläni hoidon aikana myös kerron, mitä hoidossa teen.

Mikäli et löydä sopivaa aikaa kalenterista, niin laita rohkeasti viestiä! (0504112529)

Olen hoitajana tukemassa ja auttamassa sinua vapauttamaan stressiä ja sitä kautta voimaan paremmin.

Sydämellisesti tervetuloa rentoutumaan hoitoihini,

Rakkaudella Sari <3

 

PALVELUT

Yksilöhoidot

 • Energiahoito
 • Energeettinen jäsenkorjaus + kivunhoito
 • EFT-terapia
 • Hypnoosirentoutus
 • Rumpurentoutus
 • StressAway-hoito /valmennus =yhdistelmäkombo tarpeen mukaan eri hoitomuotoja (energiahoito, mielenvalmennus, NLP ja hypnoosirentoutus, EFT, hengitystekniikat)
 • Energiahoito/ StressAway etänä
 • Energiahoito etänä eläimelle
 • Tilojen energeettinen puhdistus etänä

30min/55€,(etänä 50€) 45min/80€ (etänä 70€) 60min/95€ (etänä 85€) 90min/125€ (etänä 115€) 120min/155€

Duo -hoidot

 • Energiahoito kahdelle yhteishoitona ( sopii kaikille)
 • Rumpurentoutus kahdelle (sopii kaikille)
 • Rumpu-energiahoito yhdistelmähoitona kahdelle (sopii kaikille)
 • Hypnoosirentoutus kahdelle (sopii kaikille)
 • Pari/ystävyyssuhteen ”puhdistushoito” Sis. ohjattuja meditatiivisia mielenharjoitteita sekä energiahoitoa, (lue alempaa tarkempi kuvaus hoidosta)
 • Läsnäolon voima parisuhteessa. Yhteyden luomista erilaisten läsnäoloharjoitteiden avulla (lue alempaa tarkempi kuvaus hoidosta)

60min/ 149€  (Varaa aikaa n 1h30min) Kaikki duo-hoidot sis. alkoholittomat kuoharit lopuksi!

Ryhmähoidot tilauksesta

 • Ryhmäenergiahoito (sopii kaikille)
 • Rumpurentoutus (sopii kaikille)
 • Hypnoosirentoutus (sopii kaikille)
 • Meditatiivinen rumpu-ryhmäenergiahoito (sopii kaikille)

Katso hinnat alempaa ryhmähoitojen tarkemmista palvelukuvauksista.

 • EnergyFlow -Dance /-Yoga (sopii kaikille)

EnergyFlow -Yoga ja -Dance -tunneille käy myös epassi!

 • Ryhmäenergiahoito etänä (sopii kaikille)

30min/22€/hlö

Yrityksille/ Tyhy-porukoille

 • Työhyvinvointia tukevia, syvärentoutttavia ryhmähoitoja  (ryhmäenergiahoito, rumpurentoutus, hypnoosirentoutus, meditatiivinen rumpu-ryhmäenergiahoito) saatavilla 6-12 hlö:lle BeneOnen tiloissa  tai isompina ryhminä työpaikoille. Katso sisällöstä tarkemmin ryhmähoitojen palvelukuvauksista
 • Energeettistä jäsenkorjausta ja kivunhoitoa työpaikoille ja yrityksiin(sis. alkuun kaikille yhteinen info energiahoidosta + sen jälkeen 15 min hoito/ hlö)

Kysy tarjousta! (hintaan lisätään alv 24%)

Työhyvinvointi/-virkistyspaketit 4h tai 8h, jotka toteutetaan yhdessä muiden BeneOne-toimijoiden kanssa sopivaksi räätälöitynä pakettina. Lue lisää täältä

 

Muutoksia  palvelutarjonnassa ja hinnoissa:
3.10 alk Palveluita ja hoitoja tarjoaa Luonnottaren hyvinvointipalvelut / Sari Leinonen

Jos et löydä sopivaa aikaa ajanvarauskalenterista niin kysy vapaata hoitoaikaa tai muuta palvelua viestillä tai puhelimitse! 0504112529/ Sari

 

TARJOUS! 3-7.10Doublerelax-hoito”:

Varaa hoitoaika itsellesi ajalle 3-7.10, ja tule hoitoon yhdessä ystävän tai puolison kanssa. Hän saa 15 min energiahoidon maksutta, joka toteutetaan heti oman hoitosi jälkeen!

 

Tapahtumakalenteri

Huom! Aikatauluihin tullut muutoksia!!  Ryhmätunnit Beneonen toimitiloissa vko 40 alkaen

Keskiviikko 5.10, 2.11, 23.11, 7.12, ja 14.12 klo 18-18.45 EnergyFlow -Dance  (max 8 hlöä) 15€/hlö tai 5x sarjakortti 70€

Torstai 13.10, 27.10, 17.11, 1.12 ja 15.12  klo 13-13.45 Syvärentouttava meditatiivinen rumpu-ryhmäenergiahoito 15€/hlö tai 5x sarjakortti 70€

Marras/joulukuulla  tulossa klo 10-18 Päivä Itselle paikassa Peltoniemi WildhoodsKatso sijainti kartalla Tarkempaa kuvausta päivästä lähempänä. Yhteistyössä EevaN Coaching / Eeva Nurmi

Ilmoittautuminen ryhmiin viestillä p.050 4112529/ Sari tai s-postilla energiahoitajasari@gmail.com

PALVELUISTA TARKEMMIN

 

StressAway -hoidosta/ -valmennuksesta

StressAway-hoidossa / -valmennuksessa käytän asiakkaan tilanteen mukaan mielenvalmennusta (NLP ja hypnoosirentoutus) ja  energioiden puhdistusta ja/tai hengitysharjoitteita sekä tilanteen mukaan myös tunnetyöskentelytekniikkaa (EFT). Eri tekniikoita ja alitajunnan-sekä mielenvoimaa samanaikaisesti hyödyntäen päästään entistäkin syvemmille tasoille hoidossa ja tuloksissa. Asiakas itse on aina tärkeässä roolissa hoidossa ja valmennuksessa, ja hoito tapahtuu sen mukaisesti mihin hän on sillä hetkellä valmis.

Duo-hoidoista

Syvärentouttava parisuhteen / ystävyyssuhteen puhdistushoito Onko suhteessanne myös ikäviä tapahtumia ja muistoja? Kokemuksia, jotka mieluummin olisi jättänyt kokematta? Tunnelmallisessa ympäristössä ihanan pehmeillä lampaantaljoilla mukavasti loikoillen voitte yhdessä syvärentoutua ja ohjattujen meditatiivisten harjoitusten avulla päästää irti sekä mielen-että energiatasoilta negatiivisia ajatusmalleja, muistoja ja energioita ja keskittyä positiivisiin, kohottaviin muistoihin ja energioihin.

Läsnäolon voima parisuhteessa. Tuntuuko että arjen kiireessä yhteys rakkaimpaan on kadonnut? Ikäänkuin olisitte eri planeetoilla tai puhuisitte eri kieltä? Tai kenties vain kaipaatte syvempää yhteenkuuluvuuden tunnetta toisiinne? Tule kumppanisi kanssa yhdessä tekemään helppoja ja käytännöllisiä läsnäoloharjoitteita, joista saatte voimaa ja työkaluja yhteiseen arkeenne. Yhteyden luomisharjoitukset tapahtuvat romanttisen tunnelmallisessa ympäristössä.

Ryhmähoidoista

Kaipaatko syvärentoutusta arjen kiireiden keskelle ystävien/ työkavereiden kanssa tai vaikka perheen keskeistä yhteistä aikaa ja rentoutumista?Syvärentouttavista hoidoista valittavana mm. ryhmäenergiahoito, rumpurentoutus, hypnoosirentoutus tai meditatiivinen rumpu-ryhmäenergiahoito, joka on yhdistelmäkombo edellä mainituista. Lampaantaljoilla mukavasti pötkötellen nautit  rummun hoitavasta värähtelystä,  energioiden puhdistumisesta ja tasapainotuksesta tai mielentyhjennyshoidosta  tai näiden kaikkien yhdistelmäkombosta. Kerää sopiva porukka, ja varaa aika ryhmän Delux- tai DeluxPlus ryhmärentoutukseen tunnelmallisiin BeneOnen tiloihin (6-12 hlöä) tai ilmoittaudu mukaan kaikille avoimiin ryhmärentoutuksiin (kts alempaa seuraava ajankohta tapahtumakalenterista).

Sopii hyvin myös esim. polttari,-synttäri tai muille juhlaporukoille tai Tyhy-päivän ohjelmaan työhyvinvoinnin tukemiseksi!

Delux ryhmähoidot: (ryhmäenergiahoito, rumpurentoutus, hypnoosirentoutus, meditatiivinen rumpuryhmäenergiahoito)  45min (varaa aikaa yhteensä n. 60 min, sisältää yrttitee-tarjoilun lopuksi) Ryhmän koko 6-12 hlöä 25€/hlö

Deluxplus ryhmähoidot:: (ryhmäenergiahoito, rumpurentoutus, hypnoosirentoutus, meditatiivinen rumpuryhmäenergiahoito) 45 min (varaa aikaa yhteensä n.60 min, sisältää alkoholittoman kuoharin + suklaata lopuksi) Ryhmän koko 6-12 hlöä.  35€/hlö

Ryhmäajanvaraus ja tiedustelut s-postilla/puhelimitse!

Kaikille avoimet ryhmärentoutukset (ajankohdat tapahtumakalenterissa) 45min/15€ /hlö (5x sarjakortti 70€)  (ilmoittautumiset viestillä/s-postilla)

EnergyFlow -Yoga & -Dance

 

EnergyFlow Yoga on lempeä, energioiden ja kehon liikkeen kautta hoitava liikuntamuoto,  jossa mitään ei tarvitse tehdä aktiivisesti itse. Autan sinua rentoutumaan ja antautumaan energian puhdistavaan ja vapauttavaan virtaukseen, jolloin keho alkaa liikkua täysin itsestään. Tunneilla ollaan avojaloin ja silmät suljettuina, ja keskitytään täysin itseensä, oman kehon vapauttaviin liikkeisiin. Liike on hyvin luonnollista ja sulavaa, ja jokaisella omanlaistaan. Alkuun liike voi olla hyvin pientä ja alkaa esimerkiksi pään kääntymisenä sivulle tai käden heilumisena, mutta ajan myötä se voimistuu ja liikkeet laajenee. EnergyFlow Yoga tunneilla keho liikehtii joogamaisesti rauhallisen miellyttävän musiikin soidessa. Keho voi myös välillä haluta asettua  makoilemaan tai liikehtimään joogamatolle.

Energioille herkistyessäsi liikkeestä muotoutuu  täysin vapaata tanssia, EnergyFlow Dancea, jolloin keho liikkuu tanssillisesti energeettisessä resonaatiossa reippaamman musiikin ja rytmin värähtelyyn.

Kehon liikehdintä on jokaisella aina yksilöllistä ja riippuu myös siitä, kuinka herkkä on energioille ja kuinka hyvin pystyy päästämään irti mielenkontrollista. Liike on molemmissa (Yoga ja Dance) hyvin hoitavaa ja se purkaa jännitys/kireystiloja juuri sieltä missä niitä on eniten. Vapaan liikkeen virtaus laittaa myös energiat virtaamaan vapaammin.

Molemmat liikuntamuodot sopivat kaikille, eikä aiempaa kokemusta joogasta/tanssista tarvitse olla. Ei vaadi myöskään rytmitajua. Päälle rento, miellyttävä vaatetus ja mukaan avoin mieli sekä vesipullo. Tule sellaisena kuin olet 🙂

EnergyFlow Yoga ja  EnergyFlow Dance -tunnit BeneOnen tiloissa, tunneille ilmoittautumiset etukäteen! max 8 hlöä

Katso  tapahtumakalenterista seuraava ajankohta!

Mahdollista varata myös yksityisiä EnergyFlow Yoga / EnergyFlow Dance- ryhmiä. Ryhmäajanvaraukset ja tiedustelut s-postilla/puhelimitse!

Kaukohoidoista

Energiaa on kaikkialla. Se ei tunne aikaa eikä paikkaa, minkä vuoksi on mahdollista tehdä myös tehokkaita kaukohoitoja. Se mahdollistaa asiakkaan saamaan helpotusta, rentoutusta ja kevennystä oloonsa sijainnista riippumatta. Olen tehnyt yksilökaukohoitoja ihmisille ympäri Suomea, myös eläimille ja muutamia kaukohoitoja myös ulkomaille. Kaukohoidossa asiakas on kotonaan tai muussa rauhallisessa paikassa miellyttävästi maaten. Rentoutumista voi itse tehostaa esimerkiksi rauhallisella musiikilla ja kynttilöillä, ja nauttia kaikilla aisteilla olostaan. Valitset vain itsellesi sopivan hoidon pituuden (30-60 min).

Henkilökohtaisissa energiakaukohoidoissa voit ilmoittaa hoitotarpeet/toiveet etukäteen, niin voin keskittyä hoidossa enemmän niihin, tai jos haluat niin voin hoitaa sinua pelkästään intuitiolla ja ohjauksella korkeimmaksi parhaaksesi. Voit ilmoittaa toiveet kätevästi tekstiviestillä tai WhatsAppilla ennen hoitoa tai halutessasi voin myös soittaa sinulle hoidon alkaessa. Ryhmien energiakaukohoidossa ei ole tarvetta ilmoittaa hoidontarpeita minulle, vaan jokainen pyytää hoitoa mielessään siihen mihin haluaa ja tarvitsee. Energia löytää aina perille juuri sinun tarpeisiisi, ja ajatuksesi vahvistaa energian virtausta kyseiseen asiaan.

Ennen hoitoa ja hoidon jälkeen on hyvä juoda normaalia enemmän vettä, sekä huolehtia myös elektrolyyttien saannista. Hoidon jälkeen on hyvä jäädä hetkeksi lepäilemään, jos se on sinulle mahdollista.

Energiakaukohoito ryhmälle Kerää sopiva porukka hoitoa varten, ja varaa hoitoajankohta ajanvarauskalenterista, niin otan yhteyttä ajanvaraajaan asian tiimoilta!

SIJAINTI/ BeneOne

Lämpimästi tervetuloa Kuopion Porttiin, Puutarhakatu 9 B, 3krs, BeneOnen toimitila. Katso sijainti kartalla.

Meille löytää monta kautta, tässä koordinaatteja:

Matkakeskus/asematunnelin kautta: Parturin vieressä on käytävä, jossa vastassa ovi. (Toisella puolella parturia on Barots.) Ovisummeri oikealla, ovikoodi 102 ja soita keskellä olevaa kelloa (tai nuolilla selaten: vasen nuoli, selaa kunnes BeneOne ja soita kelloa. Jos summerissa on näytössä asuntojen numeroita, palaa oikealla olevalla nuolella). Avaamme oven. Käytävän päässä hissi. Tule 3. kerrokseen. Vasemmalle, siinä meidän ovi. Soittokello oikealla. Soita puhelimella jos on tarve☺️ Puhelin: 050 411 2529 /Sari

Pyörällä tai kävellen tullessasi Matkaajanpolku: ovi B 1/1. Ovisummeri kuten edellä. Tule kerros ylöspäin 3. kerrokseen hissillä tai portaita. Vasemmalle toimitilaamme.

Autolla tullessasi aja parkkihalliin 3. kerrokseen. Päädyssä ovi, summeri kuten edellä. https://www.europark.fi/p-matkakeskus/


Varaa aika Sarille

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Kiitos rakas automaattijoogasta. Kehuin sinua eilen mun terapeutillekin kuinka se oli hyvin vapauttavaa. Tähän asti kun oon normaalisti diskossa tanssinut valossa silmät auki ja tietoisesti liikuttanut kehoa nii se liike on ollut ihan erilainen kuin tuossa jossa annetaan kehon itse löytää ne liikeradat. Oli hyvin vapauttava kokemus ja oltiin varmasti jossain transsissa ku kukaan ei kuullu ku X yritti huutaa et revontulet taivaalla, veikkaan ettei kukaan ois kuullu vaik ois sanottu tulipalokin 🙂 Ihana tunne olla vaan omassa kehossa eikä miettiä yhtään miten pitäs tanssia, antaa vaan musiikin viedä ja olla vaan… mieli oli jossain toisessa ulottuvuudessa leijailemassa. Hyvin rentouttava ja vapauttava kokemus, samoin kuin sinun hoitosi.”

K.J, energiahoidosta, Sari L:n asiakas

”Kiitos ihan älyttömästi tästä päivästä. Olo on kuin uudesti syntynyt.”

J.K., energiahoidosta, Sari L:n asiakas

”Haluan vielä kertoa, että mahakipu jäi pöydällesi ja talomme edessä 4kk palaneena ollut katulamppu syttyi torstaiaamuna palamaan itsestään. #valoakohti Eipähän tartte kaupungin tulla korjaamaan. Et ole miettinyt laajentaa kiinteistöhuollon puolelle?”

H.K., viikko NLP-valmennuksen jälkeen, eroon suklaanhimosta, Sari L:n asiakas

”Moikka. Houkutuksia on ollut joka päivä mm. töissä, mutta yhtään ei ole mieli tehnyt suklaata, eikä ole tiukkaa tehnyt kieltäytyä. Eilen testasin ja söin suklaakuorrutettuja pähkinöitä jonkin verran, ei tullut syömähimoa vaan lähinnä äklötti. Ehkä jopa kaikkinensa vaikuttanut ruuanhimoon… Jääkaappi normaalia täydempi ja TERVEELLISEMPI, mutta ei oo nälkä.” ” Ja voit mainita, että suklaan syönti ollut pitkään päivittäistä eikä oo ollut ihan pikkumääriä…huomenna viikko täynnä. Ja tosiaan vaan vähän suklaakuorrutettuja pähkinöitä napsinut yhtenä päivänä. Nytkin niitä ois tuossa vieressä, mut eipä oo maistunu.”

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Sari Leinosen vetämä automaatiojooga, minä sitä transsitanssiksi nimittäisin, oli melkoisen vaikuttava. On jännää miten keho alkaa liikkua jos lakkaat kontrolloimasta. Näin kontrollifriikille ihmiselle kuin minä, ihan mahtava harjoitus. Ihan superhyvä”

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Automaattijooga oli niin vapauttavaa. Keho täyttyi ihanasta kevyestä energiasta, aika, paikka ja myös keho hävisi siinä ”transsissa”. Tuntui kuin olisi leijaillut jossain, ihan jossain muualla. Kiitos siitä kokemuksesta Sari!”

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Sarin automaattijooga eli transsitanssi oli huikean upeaa! Aluksi en uskonut että kehossa tapahtuu muuta kuin pientä keinumista, mutta sitten tapahtui kummia! Tunsin vaan kuinka ihana energia virtasi ja liikutti kehoa, ihanan vapauttavalla ja voimaannuttavalla tavalla. Tanssin harrastajana oli ajoittain vaikeaa olla tietoisesti tanssimatta, mutta kun keskittyi vaan tuntemaan energian niin se vei mukanaan ja se oli myös mahtava irtipäästämiskokemus! Tästä on apua mulle myös tulevaisuudessa, koska nyt ajatus esiintymisestä ja muiden edessä tanssimisesta ei enää ahdista ja en pelkää että jäädyn, koska tiedän että siellä se vapautunut tanssija mun sisällä on, annan sen tulla esiin fiilistellen ja musiikkia kuunnellen.”

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Transsitanssien kautta tekniikka treeneihin. Kiitos tuhannesti kun annoit mulle tän taikavoiman tuntea se energia ja musiikki ihan uudella tavalla.”

Tanssillisesta joogasta ja energiahoidosta, Sari L:n asiakas

”Mie tykkäsin siitä automaattijoogasta ihan hitokseen, Sarin energeettinen jäsenkorjaus sai pään kääntymään kuin pöllöllä ja se on näppärää tätä lapsikatrasta hoitaessa”

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Sari, automaattijooga oli rentouttava ja uskomattoman hikinen kokemus. Mulla taisi olla lantio ihan jumissa kun liike lähti paljon siltä alueelta ja liike vapautti kehoa siihen jumittuneista asioista ja tapahtumista. Kiitollinen kokemuksesta ja vapauden tunteesta.”

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Sari, automaattijooga oli vapauttava kokemus. Liike lähti kehosta kuin itsestään ja uskomaton lapsenomainen ilo ja keveys täytti mielen ja kehon”

Ota yhteyttä

Lomakkeella lähetetyt viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme, joten mainitsethan, jos viesti on osoitettu nimenomaan Sarille. Jos haluat lähettää viestin Sarille yksityisesti, lähetä viesti sähköpostitse osoitteeseen sarileinonen77@hotmail.com