Sari Leinonen

energiahoitaja
Brief info

Hei!

Olen Sari Leinonen ja teen hoitoja Kuopion portissa BeneOnen hoitotiloissa. Hoidan sinua rakkaudella ja lämmöllä.

Tutustumiseni energiahoitoihin tapahtui yllättäen ystäväni kautta vuonna 2017. Hän oli juuri aloittanut energiahoitajakoulutuksen ja tarvitsi asiakasta harjoitushoitoihinsa. Suostuin, vaikka olin skeptinen, enkä uskonut, että hoito vaikuttaisi minuun millään tavoin, saati että auttaisi vaivaani. Tätä ennen en ollut perehtynyt energiahoitoon tai energioihin millään muotoa ja pidin automaattisesti kaikkia täydentäviä hoitomuotoja lähinnä huijauksena.

Hämmästyksekseni koinkin tuolloin hyvin vaikuttavan hoitotuloksen omaan vaivaani ja siitä innostuneena ilmoittauduin välittömästi opiskelemaan energiahoitajaksi Suomen Energiahoitajien koulutukseen. Energiahoitojen myötä minulle avautui täysin uusi maailma, jota innolla lähdin tutkimaan. Olen sitä mieltä, että energiahoito täytyy jokaisen kokea itse, jotta sen vaikutukseen voi edes jollain tasolla uskoa. Oman henkilökohtaisen kokemuksen kautta asia on helpompi sisäistää mielen tasolla.

Koulutustausta

Olen käynyt koko Suomen Energiahoitajien koulutuksen ja valmistunut 3. tason hoitajaksi maaliskuussa 2019. Olen tehnyt hoitoja aktiivisesti BodyMind Energy Balancing method -tekniikoilla ja hoitanut myös itseäni aktiivisesti.

EFT- tekniikka (Emotional Freedom Techniques) oli ensimmäinen koulutuksessa oppimani tekniikka, jonka vuoksi se on lähellä sydäntäni. EFT on ns. psykologista akupunktiota ilman neuloja, jossa vapautetaan tunnetukoksia (myös kipuja) kehosta akupisteitä käsitellen. Olen huomannut sen äärimmäisen tehokkaaksi ja helpoksi keinoksi sekä itseni hoidossa, että toisten hoitamisessa kivun tai stressin/traumaattisten tunnemuistojen vapauttamisessa. Opastan asiakkaita tarvittaessa myös EFT-itsehoitoon.

Koulutukseltani olen sairaanhoitaja, ja minulla on yli 15 vuoden kokemus terveydenhuollosta. Kokemusta minulla on enimmäkseen kotihoidon/kotisairaanhoidon puolelta sekä viimeisimmät yhdeksän vuotta lääkärin vastaanottopalveluista. Kesällä 2021 irrottauduin sairaanhoitajan työstäni kokonaan, ja tein rohkean, mutta sisäisesti varman päätöksen lähteä seuraamaan sydämeni kutsumusta syvemmälle täydentäviin hoitomuotoihin.

Opiskelen parhaillaan Sami Minkkisen Akatemiassa mielenvalmennusta NLP Practitioner Masteriksi (NLP= Neuro-Linguistic-Programming) ja hypnoosirentoutusta. Valmistuin kesäkuussa 2021 NLP Practitioneriksi. Mielentyökalut tukevat vahvasti minua hoitajana, koska voin auttaa asiakasta entistäkin monipuolisemmin myös energiahoidoissa. StressAway-valmennuksissa käytän asiakkaan tilanteen mukaan mielenvalmennusta (NLP) ja tunnetyöskentelytekniikkaa (EFT) sekä tilanteen mukaan hypnoosirentoutusta, hengitysharjoitteita ja/tai energioiden puhdistusta.

Vuosien ja erilaisten hoitokokemusten ja -tulosten myötä olen kehittynyt hoitajana tekemään myös intuitiivisella ohjauksella
tapahtuvia hoitoja BodyMind Energy Balancing -tekniikoiden rinnalla ja lisäksi. Hoitajana olen herkistynyt tuntemaan erilaiset energiat vahvasti käsilläni ja intuitiivisen ohjauksen kautta hoito tapahtuu jokaisessa hoidossa asiakkaan korkeimmaksi parhaaksi.

Kaukohoidoista

Energiaa on kaikkialla. Se ei tunne aikaa eikä paikkaa, minkä vuoksi on mahdollista tehdä myös tehokkaita kaukohoitoja. Se mahdollistaa asiakkaan saamaan helpotusta, rentoutusta ja kevennystä oloonsa sijainnista riippumatta. Olen tehnyt yksilökaukohoitoja ihmisille ympäri Suomea, myös eläimille ja muutamia kaukohoitoja myös ulkomaille. Kaukohoidossa asiakas on kotonaan tai muussa rauhallisessa paikassa miellyttävästi maaten. Rentoutumista voi itse tehostaa esimerkiksi rauhallisella musiikilla ja kynttilöillä, ja nauttia kaikilla aisteilla olostaan. Valitset vain itsellesi sopivan hoidon pituuden (30-60 min).

Henkilökohtaisissa energiakaukohoidoissa voit ilmoittaa hoitotarpeet/toiveet etukäteen, niin voin keskittyä hoidossa enemmän niihin, tai jos haluat niin voin hoitaa sinua pelkästään intuitiolla ja ohjauksella korkeimmaksi parhaaksesi. Voit ilmoittaa toiveet kätevästi tekstiviestillä tai WhatsAppilla ennen hoitoa tai halutessasi voin myös soittaa sinulle hoidon alkaessa. Ryhmien energiakaukohoidossa ei ole tarvetta ilmoittaa hoidontarpeita minulle, vaan jokainen pyytää hoitoa mielessään siihen mihin haluaa ja tarvitsee. Energia löytää aina perille juuri sinun tarpeisiisi.

Ennen hoitoa ja hoidon jälkeen on hyvä juoda normaalia enemmän vettä. Hoidon jälkeen on hyvä jäädä hetkeksi lepäilemään, jos se on sinulle mahdollista.

Palvelut

Tarjolla on monipuolinen hoitopalvelukokonaisuus yksilöhoitoja. Valittavana on erimittaisia hoitoja (30 min – 90 min), joista voit valita itsellesi sopivan. Teen lisäksi myös kotien ja tilojen (työtilat, työpaikat jne.) energiapuhdistuksia etänä. Jos olet epävarma siitä, mikä hoitomuoto olisi sinulle sopivin, niin voit rohkeasti kysyä.

Varsinaisessa hoitotilanteessa hoitomuoto voidaan tarvittaessa vaihtaa/muokata sinua ja tilannettasi parhaiten palvelevaksi kokonaisuudeksi. Sinun tarvitsee vain valita haluamasi hoidon pituus. Jokaiseen lähihoitoon sisältyy ns. alkuhaastattelu, jossa kartoitetaan tilanne, ja se mihin itse koet tarvitsevasi apua/hoitoa. Energiahoidon aikana voit rentouttavan musiikin soidessa nauttia hoidosta ja energioiden puhdistumisesta. Jos haluat niin mielelläni hoidon aikana myös kerron, mitä hoidossa teen.

Olen hoitajana tukemassa ja auttamassa sinua vapauttamaan stressiä ja sitä kautta voimaan paremmin.

Sydämellisesti tervetuloa rentoutumaan hoitoihini,

Rakkaudella Sari <3

Hinnasto

Yksilöhoidot

BodyMind Energy Balancing method -energiahoito. intuitiivinen energiahoito ja StressAway-valmennus (yli 12 v.)

30 min / 45 €, 45 min / 65 €, 60 min/ 80 €, 75 min / 85 €, 90 min / 95 €, 105 min /105 €, 120 min / 115 €

Lapset (alle 12 v) 75 min / 75 €, 90 min / 85 €, 105 min / 95 €, 120 min / 105 €

Kaukohoidot

30 min / 40 €, 45 min / 55 €, 60 min / 70 €

Ryhmähoidot

Energiakaukohoito ryhmälle 30 min (vähintään 6 hlöä) 10 € / hlö
Paikan päällä pidettäviä ryhmiä tulossa syksyn ja talven mittaan. Niistä tarkemmin myöhemmin.

Kysy halutessasi sarjahoitopaketeista lisäinfoa.

Hintoihin sisältyy alv 24 %.

Sijainti

Lämpimästi tervetuloa Kuopion Porttiin, Puutarhakatu 9 B, 3krs, BeneOnen toimitila. Katso sijainti kartalla.

Meille löytää monta kautta, tässä koordinaatteja:

Matkakeskus/asematunnelin kautta: Parturin vieressä on käytävä, jossa vastassa ovi. (Toisella puolella parturia on Barots.) Ovisummeri oikealla. Vasen nuoli, selaa BeneOne. Soita kelloa. (JOS summerissa on näytössä asuntojen numeroita, palaa OIKEALLA olevalla nuolella). Avaamme oven. Käytävän päässä hissi. Tule 3. kerrokseen. Vasemmalle, siinä meidän ovi. Soittokello oikealla. Soita puhelimella jos on tarve☺️ Puhelin: 050 411 2529 /Sari

Pyörällä tai kävellen tullessasi Matkaajanpolku: ovi B 1/1. Ovisummeri kuten edellä. Tule kerros ylöspäin 3. kerrokseen hissillä tai portaita. Vasemmalle toimitilaamme.

Autolla tullessasi aja parkkihalliin 3. kerrokseen. Päädyssä ovi, summeri kuten edellä. https://www.europark.fi/p-matkakeskus/


Varaa aika Sarille

Ota yhteyttä

Lomakkeella lähetetyt viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme, joten mainitsethan, jos viesti on osoitettu nimenomaan Sarille. Jos haluat lähettää viestin Sarille yksityisesti, lähetä viesti sähköpostitse osoitteeseen sarileinonen77@hotmail.com