Sari Leinonen

energiahoitaja
Brief info

050 411 2529
sarileinonen77@hotmail.com

Hei!

Olen Sari Kuopiosta. Olen ammatiltani sairaanhoitaja ja työskentelen terveyskeskuksessa lääkärin vastaanottopalveluissa. Lapsesta saakka olen halunnut auttaa ihmisiä, ja hoitotyö on lähellä sydäntäni. Kiinnostuin energiahoidoista vuonna 2017, kun ystäväni aloitti energiahoito-opinnot ja hoiti silloin vuosikausia kipeänä olleen niveleni kuntoon. Tästä innostuneena aloitin energiahoitajaopinnot Suomen Energiahoitajien koulutuksessa Helsingissä. Tuolloin minulle aukesi aivan uusi maailma ihmisten auttamiseen ja oikeastaan koko elämänkatsomukseni uudistui. Koulutuksen viralliset energiahoito-opinnot sain päätökseen 1.3.2019, jolloin valmistuin 3. tason energiahoitajaksi.

Sairaanhoitajan ammatissani olen hyvin huomannut, kuinka ihmiset tarvitsisivat apua vaivoihinsa lääketieteen lisäksi myös täydentävistä hoitomuodoista. Haaveenani onkin ajan kuluessa saada länsimainen lääketiede yhdistettyä mm. energiahoitoihin. Teen BodyMind Energy Balancing Method -energiahoitoja Kuopiossa Hyvän olon piste Heijastuksessa Männistössä sovittuina aikoina. Tarvittaessa teen Kuopiossa kotikäyntejä sekä tarpeen tullen myös lähipaikkakunnilla, jos useampia hoidettavia löytyy samalla kertaa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule kokeilemaan hoitoa!

Yhteydenottopyynnöt mieluiten tekstiviestillä tai sähköpostilla, niin sovitaan sopiva ajankohta.

Hinnasto

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito   90 min        85 €
Kolmen 90 min hoitokerran sarja   225 €
BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito  120 min      110 €
Kotikäynti Kuopion alueella     90 min     95 €
EFT-terapia  75  min      85 €
Kaukohoito 60 min    55 €
Kaukohoito 30 min    30 €
Hintoihin sisältyy alv 24 %.

Sijainti

Männistönkatu 5, Kuopio

Tervetuloa hoitoon!

Ota yhteyttä Sariin

Lomakkeella lähetetyt viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme, joten mainitsethan, jos viesti on osoitettu nimenomaan Sarille. Jos haluat lähettää viestin Sarille yksityisesti, lähetä viesti sähköpostitse osoitteeseen sarileinonen77@hotmail.com