Sari Leinonen

energiahoitaja,energiavalmentaja, EFT-tunnetyöskentelyohjaaja/ Luonnottaren hyvinvointipalvelut
Brief info

Hei!

 

Olen Sari Leinonen Luonnottaren hyvinvointipalveluista. Minun tarinaani voit halutessasi lukea aivan sivun alaosasta.

Onko sinulla elämässä haasteena akuutit tai kroonistuneet kivut ja säryt? Nukutko huonosti tai et palaudu riittävästi unen aikana? Kärsitkö peloista, ahdistuksesta tai paniikkihäiriöstä?  Onko vauvallasi `koliikkivaivoja´ tai itkeskelyä ilman järkevää syytä? Tai onko lemmikilläsi kipuja tai käyttäytyminen poikkeavaa/ häiritsevää? Onko kotisi tai työpaikkasi energiat matalat ja raskaat?  Tai oletko ehkä kiinnostunut oppimaan  itsehoidollisia menetelmiä energioiden puhdistukseen ja tasapainotukseen tai voimaantua ja löytää itsesi uudelleen?

Mikäli koet, ettet sinä tai läheisesi ei ole saanut apua perinteisistä hoitomuodoista, lääkkeistä, keskusteluterapiasta tai olet muuten jumissa elämäsi kanssa niin, avarra mieltäsi ja kokeile voisiko ongelmaasi löytyä ratkaisu luonnollisista hoitomenetelmistä, joissa lähdetään hoitamaan oiretta ja sen juurisyytä pintaa syvemmältä. Akuutteihin vaivoihin kuten haavoihin (myös leikkaushaavat!), palovammoihin ja erilaisiin kipuihin on lyhytkin etäenergiahoito nopea ja  tehokas apu. Hoidoista voi toki nauttia myös vain syvärentoutumistarkoituksessa  joko yksin, ystävän kanssa tai kaveri- ja työporukan kesken.

´Luonnollista hyvinvointia ja tasapainoa keholle, mielelle ja sielulle´

 

Toimenkuvani on muuttunut, ja teen tällä hetkellä energiagoitoja ainoastaan etänä! Kotien ja tilojen energiapuhdistukset teen myös etänä.

Etähoitotilanteen alussa kartoitan tilanteesi ja hoidontarpeesi-ja toiveesi, jonka perusteella erityyppisten hoitomenetelmien käyttäminen muokkautuu juuri sinun tarpeita parhaiten palvelevaksi kokonaisuudeksi.

Uutena valmennuksellinen Luonnottaren Voimakuvaus, jossa asiakkaan kohtaamisen tapa on Voimauttavan valokuvausmenetelmän mukainen (opintoina voimauttavan valokuvauksen perusteet 10 ov).

Hinnasto löytyy alempaa palveluiden yhteydestä.

LAHJAKORTIT haettavissa sovitusti tai toimitettuna muulla tavoin (ota yhteyttä viestillä)

AJANVARAUKSET VIESTILLÄ!  

P.050 4112529 tai energiahoitajasari@gmail.com

Olen tukemassa ja auttamassa sinua vapautumaan erilaisista  stressitiloista ja sitä kautta voimaantumaan itse sekä löytämään yhteyden takaisin itseesi ja luontoon.

Rakkaudella Sari <3

PALVELUT 
 • Luonnottaren Voimakuvaus:

  Yksilö/ ryhmä -Voimakuvat kuvausretki-tyyppisesti luonnossa tai muussa sopivassa, haluamassasi paikassa kaikkina vuodenaikoina. Erilaiset, omannäköiset voimakuvaukset samalla retkellä joko yhdelle tai useammalle henkilölle, myös sensuellit “Luonnotar”-kuvat. Asiakkaan kohtaamisen tapa on voimauttavan valokuvausmenetelmän mukainen (taustalla voimauttavan valokuvauksen ammatilliset perusteet 10 ov). Kuvausretkeen kuuluu halutessasi myös retken ideointi yhdessä. Tilanteesta ja asiakkaista riippuen kuvaustilanteessa käytän myös muita valmennuselementtejä liittyen mm läsnäolon voimaan, kehotietoisuuteen ja mielenvoimaan. Kuvia otetaan todellakin runsaasti, ja kuvaustilanteessa keskitytään hyväksyvän katseen kautta nähdyksi tulemiseen juuri sellaisena kuin sinä haluat tulla nähdyksi erilaisine puolinesi. Kuvausretken jälkeen saat sähköpostiin google-kuvalinkin kaikkiin otettuihin digikuviin, jotka lataat itsellesi muistitikulle/muuhun tallennustilaan vapaasti omaan käyttöösi.

  Sopii esim polttariporukan ohjelmanumeroksi tai muuksi lahjaideaksi. (Vinkki: sensuellit kuvat huomenlahjaksi sulholle!)

  Kuvausretken kesto 1,5- 2 tuntia, hinta 31.12-23 saakka 248 €, sis alv 24% (ovh 399€), (max 10 km Kuopion keskustasta/ jos yli 10 km, niin matkakulut lisäksi) Lisätietoja ja varaukset viestillä  (0504112529/ Sari) tai spostilla energiahoitajasari@gmail.com

 

HOIDOT
 • Energiahoito etänä 30 -60 min (sis. hoitopalautteen lopuksi)  (sopii kaikille, myös aivan  vastasyntyneille!)) Lue lisää täältä
 • Energiahoito etänä eläimelle 30-60 min (eläinten energiahoidot teen ainoastaan etänä) Lue lisää täältä
 • Tilojen energeettinen puhdistus etänä 30 min/ 55€ (esim jos fyysisessä tilassa (esim. koti, työpaikka jne) on huonot ja raskaat, ahdistavat energiat

 ETÄHOITOHINNAT: 30 min/55€, 60min/ 95€

 • Energiahoito kahdelle etänä 30 min / 80 € yht. Lue lisää täältä
 • Ryhmäenergiahoito etänä (sopii kaikille) Lue lisää täältä , 30min/25€/hlö
 • Konsultaatiopuhelu 30 min/ 30 € (esim. itsehoidollisiin asioihin liittyvää ohjausta ja neuvontaa puhelimitse)
 • StressAway-hoitopalvelukokonaisuus etänä™ 60min/95€, 90min/125€

 

Yrityksille/ Tyhy-porukoille
 • StressAway -ryhmävalmennus™   ’Opastusta itsehoitoon’,  60 min. Saatavana työpaikoille tai kokoustiloihin Ryhmävalmennus saatavilla myös palvelukokonaisuutena, johon kuuluu lisäksi Energyhealing- ryhmähoito™ kesto yht n 75min.

Kysy tarjousta: energiahoitajasari@gmail.com

 

Minun tie energiahoitoihin

Tutustumiseni energiahoitoihin tapahtui yllättäen ystäväni kautta vuonna 2017. Hän oli juuri aloittanut energiahoitajakoulutuksen ja tarvitsi asiakasta harjoitushoitoihinsa. Suostuin, vaikka olin skeptinen, enkä uskonut, että hoito vaikuttaisi minuun millään tavoin, saati että auttaisi vaivaani. Tätä ennen en ollut perehtynyt energiahoitoon tai energioihin millään muotoa ja pidin automaattisesti kaikkia täydentäviä hoitomuotoja lähinnä huijauksena.

Hämmästyksekseni koinkin tuolloin hyvin vaikuttavan hoitotuloksen omaan vaivaani ja siitä innostuneena ilmoittauduin välittömästi opiskelemaan energiahoitajaksi Suomen Energiahoitajien koulutukseen. Energiahoitojen myötä minulle avautui täysin uusi maailma, jota innolla lähdin tutkimaan. Olen sitä mieltä, että energiahoito täytyy jokaisen kokea itse, jotta sen vaikutukseen voi edes jollain tasolla uskoa. Oman henkilökohtaisen kokemuksen kautta asia on helpompi sisäistää mielen tasolla.

Koulutus -ja työtaustaa

Olen käynyt  Suomen Energiahoitajien koulutuksen ja valmistunut 3. tason hoitajaksi maaliskuussa 2019. Olen tehnyt hoitoja aktiivisesti v. 2017 alkaen BodyMind Energy Balancing method -tekniikoilla ja hoitanut myös itseäni aktiivisesti.

EFT- tekniikka (Emotional Freedom Techniques) oli ensimmäinen koulutuksessa oppimani tekniikka, jonka vuoksi se on lähellä sydäntäni. EFT on ns. psykologista akupunktiota ilman neuloja, jossa vapautetaan tunnetukoksia (myös kipuja) kehosta akupisteitä käsitellen. Olen huomannut sen äärimmäisen tehokkaaksi ja helpoksi keinoksi sekä itseni hoidossa, että toisten hoitamisessa kivun tai stressin/traumaattisten tunnemuistojen vapauttamisessa. Opastan asiakkaita tarvittaessa myös EFT-itsehoitoon.

Koulutukseltani olen sairaanhoitaja, ja minulla on yli 15 vuoden työkokemus terveydenhuollosta. Kokemusta minulla on enimmäkseen kotihoidon/kotisairaanhoidon puolelta sekä viimeisimmät yhdeksän vuotta lääkärin vastaanottopalveluista. Kesällä 2021 irrottauduin sairaanhoitajan työstäni kokonaan, ja tein rohkean, mutta sisäisesti varman päätöksen lähteä seuraamaan sydämeni kutsumusta syvemmälle täydentäviin hoitomuotoihin. Energiahoitoja -ja valmennuksia olen tehnyt Meridiaani osuuskunnan kautta usean vuoden ajan, ja lokakuulla -22 palvelutarjonnan laajetessa perustin oman firman, Luonnottaren hyvinvointipalvelut.

Olen opiskellut mielenvalmennusta (NLP= Neuro-Linguistic-Programming) ja hypnoosirentoutusta Sami Minkkisen Akatemiassa. Valmistuin 6/2021 NLP Practitioneriksi sekä 1/2022 NLP Master Practitioneriksi. Mielentyökalut tukevat minua vahvasti hoitajana, koska mielen-ja alitajunnan voimaa hyödyntäen voin auttaa asiakasta entistäkin monipuolisemmin myös energiahoidoissa. Kaikki mitä sanomme, kirjoitamme, luemme, teemme tai ajattelemme on energiaa, joten on tärkeää tiedostaa millaisissa energioissa olemme, eli mitä lähetämme eteenpäin ja näin ollen myös vastaanotamme juuri sitä saman taajuista energiaa.

Vuosien ja erilaisten hoitokokemusten ja -tulosten myötä olen kehittynyt hoitajana tekemään myös intuitiivisella ohjauksella
tapahtuvia hoitoja BodyMind Energy Balancing -tekniikoiden lisäksi. Hoitajana olen herkistynyt tuntemaan erilaiset energiat vahvasti käsilläni ja intuitiivisen ohjauksen kautta hoito tapahtuu jokaisessa hoidossa asiakkaan korkeimmaksi parhaaksi.

Jos kiinnostuit ja haluat lukea enemmän energiahoidosta, hoitotuloksista tai tutkimuksista asiaan liittyen, niin lisätietoa löytyy täältä:  https://suomenenergiahoitajat.fi/   Jos haluat mukaan Suomen Energiahoitajien koulutuksiin, riittää että olet kiinnostunut oppimaan uutta, uskoa asiaan ei tarvita. Jokainen voi oppia ko tekniikat, ja käyttää niitä joko itsensä hoitamiseen tai muiden auttamiseksi. Ostaessasi koulutuksen ensimmäisen osion (Fyysisen kehon hoito) joko verkkokurssina tai lähikoulutuksena, saat 100€ alennuksen tällä linkillä kirjautuessasi https://suomenenergiahoitajat.fi/suosittelija/sari.leinonen  Ostoskorivaiheessa lisättävä vielä kuponkikoodi: vinkkiale, jolla saat ko alennuksen.


VARAA AIKA SARILLE LAITTAMALLA VIESTI!

 p. 0504112529 tai  energiahoitajasari@gmail.com

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Kiitos rakas automaattijoogasta. Kehuin sinua eilen mun terapeutillekin kuinka se oli hyvin vapauttavaa. Tähän asti kun oon normaalisti diskossa tanssinut valossa silmät auki ja tietoisesti liikuttanut kehoa nii se liike on ollut ihan erilainen kuin tuossa jossa annetaan kehon itse löytää ne liikeradat. Oli hyvin vapauttava kokemus ja oltiin varmasti jossain transsissa ku kukaan ei kuullu ku X yritti huutaa et revontulet taivaalla, veikkaan ettei kukaan ois kuullu vaik ois sanottu tulipalokin 🙂 Ihana tunne olla vaan omassa kehossa eikä miettiä yhtään miten pitäs tanssia, antaa vaan musiikin viedä ja olla vaan… mieli oli jossain toisessa ulottuvuudessa leijailemassa. Hyvin rentouttava ja vapauttava kokemus, samoin kuin sinun hoitosi.”

K.J, energiahoidosta, Sari L:n asiakas

”Kiitos ihan älyttömästi tästä päivästä. Olo on kuin uudesti syntynyt.”

J.K., energiahoidosta, Sari L:n asiakas

”Haluan vielä kertoa, että mahakipu jäi pöydällesi ja talomme edessä 4kk palaneena ollut katulamppu syttyi torstaiaamuna palamaan itsestään. #valoakohti Eipähän tartte kaupungin tulla korjaamaan. Et ole miettinyt laajentaa kiinteistöhuollon puolelle?”

H.K., viikko NLP-valmennuksen jälkeen, eroon suklaanhimosta, Sari L:n asiakas

”Moikka. Houkutuksia on ollut joka päivä mm. töissä, mutta yhtään ei ole mieli tehnyt suklaata, eikä ole tiukkaa tehnyt kieltäytyä. Eilen testasin ja söin suklaakuorrutettuja pähkinöitä jonkin verran, ei tullut syömähimoa vaan lähinnä äklötti. Ehkä jopa kaikkinensa vaikuttanut ruuanhimoon… Jääkaappi normaalia täydempi ja TERVEELLISEMPI, mutta ei oo nälkä.” ” Ja voit mainita, että suklaan syönti ollut pitkään päivittäistä eikä oo ollut ihan pikkumääriä…huomenna viikko täynnä. Ja tosiaan vaan vähän suklaakuorrutettuja pähkinöitä napsinut yhtenä päivänä. Nytkin niitä ois tuossa vieressä, mut eipä oo maistunu.”

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Sari Leinosen vetämä automaatiojooga, minä sitä transsitanssiksi nimittäisin, oli melkoisen vaikuttava. On jännää miten keho alkaa liikkua jos lakkaat kontrolloimasta. Näin kontrollifriikille ihmiselle kuin minä, ihan mahtava harjoitus. Ihan superhyvä”

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Automaattijooga oli niin vapauttavaa. Keho täyttyi ihanasta kevyestä energiasta, aika, paikka ja myös keho hävisi siinä ”transsissa”. Tuntui kuin olisi leijaillut jossain, ihan jossain muualla. Kiitos siitä kokemuksesta Sari!”

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Sarin automaattijooga eli transsitanssi oli huikean upeaa! Aluksi en uskonut että kehossa tapahtuu muuta kuin pientä keinumista, mutta sitten tapahtui kummia! Tunsin vaan kuinka ihana energia virtasi ja liikutti kehoa, ihanan vapauttavalla ja voimaannuttavalla tavalla. Tanssin harrastajana oli ajoittain vaikeaa olla tietoisesti tanssimatta, mutta kun keskittyi vaan tuntemaan energian niin se vei mukanaan ja se oli myös mahtava irtipäästämiskokemus! Tästä on apua mulle myös tulevaisuudessa, koska nyt ajatus esiintymisestä ja muiden edessä tanssimisesta ei enää ahdista ja en pelkää että jäädyn, koska tiedän että siellä se vapautunut tanssija mun sisällä on, annan sen tulla esiin fiilistellen ja musiikkia kuunnellen.”

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Transsitanssien kautta tekniikka treeneihin. Kiitos tuhannesti kun annoit mulle tän taikavoiman tuntea se energia ja musiikki ihan uudella tavalla.”

Tanssillisesta joogasta ja energiahoidosta, Sari L:n asiakas

”Mie tykkäsin siitä automaattijoogasta ihan hitokseen, Sarin energeettinen jäsenkorjaus sai pään kääntymään kuin pöllöllä ja se on näppärää tätä lapsikatrasta hoitaessa”

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Sari, automaattijooga oli rentouttava ja uskomattoman hikinen kokemus. Mulla taisi olla lantio ihan jumissa kun liike lähti paljon siltä alueelta ja liike vapautti kehoa siihen jumittuneista asioista ja tapahtumista. Kiitollinen kokemuksesta ja vapauden tunteesta.”

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Sari, automaattijooga oli vapauttava kokemus. Liike lähti kehosta kuin itsestään ja uskomaton lapsenomainen ilo ja keveys täytti mielen ja kehon”