Sari Leinonen

energiahoitaja, mielenvalmentaja
Brief info

Hei!

Olen Sari Leinonen ja teen hoitoja Kuopion portissa BeneOnen hoitotiloissa. Hoidan sinua rakkaudella ja lämmöllä.

Tutustumiseni energiahoitoihin tapahtui yllättäen ystäväni kautta vuonna 2017. Hän oli juuri aloittanut energiahoitajakoulutuksen ja tarvitsi asiakasta harjoitushoitoihinsa. Suostuin, vaikka olin skeptinen, enkä uskonut, että hoito vaikuttaisi minuun millään tavoin, saati että auttaisi vaivaani. Tätä ennen en ollut perehtynyt energiahoitoon tai energioihin millään muotoa ja pidin automaattisesti kaikkia täydentäviä hoitomuotoja lähinnä huijauksena.

Hämmästyksekseni koinkin tuolloin hyvin vaikuttavan hoitotuloksen omaan vaivaani ja siitä innostuneena ilmoittauduin välittömästi opiskelemaan energiahoitajaksi Suomen Energiahoitajien koulutukseen. Energiahoitojen myötä minulle avautui täysin uusi maailma, jota innolla lähdin tutkimaan. Olen sitä mieltä, että energiahoito täytyy jokaisen kokea itse, jotta sen vaikutukseen voi edes jollain tasolla uskoa. Oman henkilökohtaisen kokemuksen kautta asia on helpompi sisäistää mielen tasolla.

Koulutustausta

Olen käynyt koko Suomen Energiahoitajien koulutuksen ja valmistunut 3. tason hoitajaksi maaliskuussa 2019. Olen tehnyt hoitoja aktiivisesti BodyMind Energy Balancing method -tekniikoilla ja hoitanut myös itseäni aktiivisesti.

EFT- tekniikka (Emotional Freedom Techniques) oli ensimmäinen koulutuksessa oppimani tekniikka, jonka vuoksi se on lähellä sydäntäni. EFT on ns. psykologista akupunktiota ilman neuloja, jossa vapautetaan tunnetukoksia (myös kipuja) kehosta akupisteitä käsitellen. Olen huomannut sen äärimmäisen tehokkaaksi ja helpoksi keinoksi sekä itseni hoidossa, että toisten hoitamisessa kivun tai stressin/traumaattisten tunnemuistojen vapauttamisessa. Opastan asiakkaita tarvittaessa myös EFT-itsehoitoon.

Koulutukseltani olen sairaanhoitaja, ja minulla on yli 15 vuoden kokemus terveydenhuollosta. Kokemusta minulla on enimmäkseen kotihoidon/kotisairaanhoidon puolelta sekä viimeisimmät yhdeksän vuotta lääkärin vastaanottopalveluista. Kesällä 2021 irrottauduin sairaanhoitajan työstäni kokonaan, ja tein rohkean, mutta sisäisesti varman päätöksen lähteä seuraamaan sydämeni kutsumusta syvemmälle täydentäviin hoitomuotoihin.

Opiskelen Sami Minkkisen Akatemiassa mielenvalmennusta (NLP= Neuro-Linguistic-Programming) ja hypnoosirentoutusta. Valmistuin 6/2021 NLP Practitioneriksi sekä 1/2022 NLP Practitioner Masteriksi. Mielentyökalut tukevat minua vahvasti hoitajana, koska voin auttaa asiakasta entistäkin monipuolisemmin myös energiahoidoissa. StressAway-valmennuksissa käytän asiakkaan tilanteen mukaan mielenvalmennusta (NLP ja hypnoosirentoutus) ja tunnetyöskentelytekniikkaa (EFT) sekä tilanteen mukaan myös energioiden puhdistusta ja/tai hengitysharjoitteita.

Vuosien ja erilaisten hoitokokemusten ja -tulosten myötä olen kehittynyt hoitajana tekemään myös intuitiivisella ohjauksella
tapahtuvia hoitoja BodyMind Energy Balancing -tekniikoiden lisäksi. Hoitajana olen herkistynyt tuntemaan erilaiset energiat vahvasti käsilläni ja intuitiivisen ohjauksen kautta hoito tapahtuu jokaisessa hoidossa asiakkaan korkeimmaksi parhaaksi.

Kaukohoidoista

Energiaa on kaikkialla. Se ei tunne aikaa eikä paikkaa, minkä vuoksi on mahdollista tehdä myös tehokkaita kaukohoitoja. Se mahdollistaa asiakkaan saamaan helpotusta, rentoutusta ja kevennystä oloonsa sijainnista riippumatta. Olen tehnyt yksilökaukohoitoja ihmisille ympäri Suomea, myös eläimille ja muutamia kaukohoitoja myös ulkomaille. Kaukohoidossa asiakas on kotonaan tai muussa rauhallisessa paikassa miellyttävästi maaten. Rentoutumista voi itse tehostaa esimerkiksi rauhallisella musiikilla ja kynttilöillä, ja nauttia kaikilla aisteilla olostaan. Valitset vain itsellesi sopivan hoidon pituuden (30-60 min).

Henkilökohtaisissa energiakaukohoidoissa voit ilmoittaa hoitotarpeet/toiveet etukäteen, niin voin keskittyä hoidossa enemmän niihin, tai jos haluat niin voin hoitaa sinua pelkästään intuitiolla ja ohjauksella korkeimmaksi parhaaksesi. Voit ilmoittaa toiveet kätevästi tekstiviestillä tai WhatsAppilla ennen hoitoa tai halutessasi voin myös soittaa sinulle hoidon alkaessa. Ryhmien energiakaukohoidossa ei ole tarvetta ilmoittaa hoidontarpeita minulle, vaan jokainen pyytää hoitoa mielessään siihen mihin haluaa ja tarvitsee. Energia löytää aina perille juuri sinun tarpeisiisi.

Ennen hoitoa ja hoidon jälkeen on hyvä juoda normaalia enemmän vettä. Hoidon jälkeen on hyvä jäädä hetkeksi lepäilemään, jos se on sinulle mahdollista.

Palvelut

Tarjolla on monipuolinen hoitopalvelukokonaisuus yksilöhoitoja ja erityyppisiä ryhmähoitoja. Valittavana on erimittaisia hoitoja (30 min – 120 min), joista voit valita itsellesi sopivan. Teen lisäksi myös kotien ja tilojen (työtilat, työpaikat jne.) energiapuhdistuksia etänä. Jos olet epävarma siitä, mikä hoitomuoto olisi sinulle sopivin, niin voit rohkeasti kysyä.

Varsinaisessa hoitotilanteessa hoitomuoto voidaan tarvittaessa vaihtaa/muokata sinua ja tilannettasi parhaiten palvelevaksi kokonaisuudeksi. Sinun tarvitsee vain valita haluamasi hoidon pituus. Jokaiseen lähihoitoon sisältyy ns. alkuhaastattelu, jossa kartoitetaan tilanne, ja se mihin itse koet tarvitsevasi apua/hoitoa. Energiahoidon aikana voit rentouttavan musiikin soidessa nauttia hoidosta ja energioiden puhdistumisesta. Jos haluat, niin mielelläni hoidon aikana myös kerron, mitä hoidossa teen.

Olen hoitajana tukemassa ja auttamassa sinua vapauttamaan stressiä ja sitä kautta voimaan paremmin.

Sydämellisesti tervetuloa rentoutumaan hoitoihini,

Rakkaudella Sari <3

UUTTA!

 

POP UP HYVÄNOLON HOITOJA LUONNOSSA!

ma 13.6. ja 20.6.-22 klo 14-17 luonnonhelmassa AuroraHut-igluveneen läheisyydessä, Kuopionlahdella Brahenpuiston vieressä, Vuorikadun päässä.

Hyvän olon POP-UP -hoitoja:

*Energeettinen jäsenkorjaus ja intuitiivinen energiahoito
*Mielentyhjennys-stressinpoistohoito
*Jalkojen mobilisointi ja hieronta
*NHS-alueen hieronta ja rentoutus

Pop-up hinnat edullisesti:
15min/15€
30min/30€

Hoitajat: koulutettu hieroja Milla & energiahoitaja Sari

Tarjolla eSpring-vettä ja luonnollista hyvinvointia!

Tervetuloa kanssamme luonnonhelmaan nauttimaan rentouttavista hoidoista ja hyvistä energioista,samalla tutustuen AuroraHut-igluveneen ylellisiin puitteisiin.

 

Hinnasto

Yksilöhoidot

BodyMind Energy Balancing method -energiahoito, intuitiivinen energiahoito, StressAway-valmennus, hypnoosirentoutus, EnergyFlow Yoga/ EnergyFlow Dance yksilötuntina, jne. (yli 12 v.)

30 min / 45 €, 45 min / 65 €, 60 min/ 80 €, 75 min / 85 €, 90 min / 95 €, 105 min /105 €, 120 min / 115 €

Lapset (alle 12 v) 75 min / 75 €, 90 min / 85 €, 105 min / 95 €, 120 min / 105 €

Kaukohoidot

30 min / 40 €, 45 min / 55 €, 60 min / 70 €

Ryhmähoidot

 

Kaipaatko syvärentoutusta arjen kiireiden keskelle ystävien/ työkavereiden kanssa tai vaikka perheen keskeistä yhteistä aikaa ja rentoutumista? Ohjattu tunnelmallinen syvärentouttava mielenmatka ryhmärentoutus joogamatoilla mukavasti pötkötellen. Käytän myös rumpua hoidon aikana. Kerää sopiva porukka, ja varaa aika ryhmän delux-rentoutusmatkalle tunnelmallisiin BeneOnen tiloihin tai ilmoittaudu mukaan kaikille avoimiin matkoihin. (kts alempaa seuraava ajankohta)

Syvärentouttava ryhmäenergiahoito-rumpu-mielenmatkameditaatio  tilausryhmälle  25€/hlö, matkan kesto 45min,(varaa aikaa yhteensä n. 60 min, sisältää yrttitee-tarjoilun lopuksi)

Syvärentouttava ryhmäenergiahoito-rumpu-mielenmatkameditaatio (delux) tilausryhmälle 35€/hlö, matkan kesto 60 min (varaa aikaa yhteensä n. 75 min, sisältää alkoholittoman kuoharin + suklaata lopuksi)

Ryhmäajanvaraus ja tiedustelut s-postilla/puhelimitse!

 

Energiakaukohoito ryhmälle 30 min (vähintään 6 hlöä) 11 € / hlö (kerää sopiva porukka hoitoa varten, ja varaa hoitoajankohta ajanvarauskalenterista, niin otan yhteyttä ajanvaraajaan asian tiimoilta!)

Hintoihin sisältyy alv 24 %.

Ryhmätapahtumia!

 

EnergyFlow Yoga ja EnergyFlow Dance -tunnit jatkuu syksyllä -22. Ilmoitan ajankohdista tarkemmin lähempänä.

EnergyFlow Yoga on lempeä liikuntamuoto,  jossa mitään ei tarvitse tehdä aktiivisesti itse. Autan sinua rentoutumaan ja antautumaan energian puhdistavaan ja vapauttavaan virtaukseen, jolloin keho alkaa liikkua täysin itsestään. Tunneilla ollaan avojaloin ja silmät suljettuina, ja keskitytään täysin itseensä, oman kehon vapauttaviin liikkeisiin. Liike on hyvin luonnollista ja sulavaa, ja jokaisella omanlaistaan. Alkuun liike voi olla hyvin pientä ja alkaa esimerkiksi pään kääntymisenä sivulle tai käden heilumisena, mutta ajan myötä se voimistuu ja liikkeet laajenee. EnergyFlow Yoga tunneilla keho liikehtii joogamaisesti rauhallisen miellyttävän musiikin soidessa. Keho voi myös välillä haluta asettua  makoilemaan tai liikehtimään joogamatolle.

Energioille herkistyessäsi liikkeestä muotoutuu  täysin vapaata tanssia, EnergyFlow Dancea, jolloin keho liikkuu tanssillisesti energeettisessä resonaatiossa reippaamman musiikin ja rytmin värähtelyyn.

Kehon liikehdintä on jokaisella aina yksilöllistä ja riippuu myös siitä, kuinka herkkä on energioille ja kuinka hyvin pystyy päästämään irti mielenkontrollista. Liike on molemmissa hyvin hoitavaa ja se purkaa jännitys/kireystiloja juuri sieltä missä niitä on eniten. Vapaan liikkeen virtaus laittaa myös energiat virtaamaan vapaammin.

Molemmat liikuntamuodot sopii kaikille, eikä aiempaa kokemusta joogasta/tanssista tarvitse olla. Ei vaadi myöskään rytmitajua. Päälle rento, miellyttävä vaatetus ja mukaan avoin mieli sekä vesipullo. Tule sellaisena kuin olet 🙂

EnergyFlow Yoga ja  EnergyFlow Dance -tunnit jatkossa BeneOnen tiloissa!

Katso alempaa tapahtumakalenterista seuraava ajankohta!

15€/ hlö/45min, tai  2 peräkkäistä 45min tuntia yht 24€/hlö, sis alv 10%

EnergyFlow Yoga ja EnergyFlow Dance -tunneille käy myös epassi!

Mahdollista varata myös yksityisiä EnergyFlow Yoga / EnergyFlow Dance- ryhmiä esim. työpaikalle. Ryhmäajanvaraukset ja tiedustelut s-postilla/puhelimitse!

 

Tapahtumakalenteri

Ajalla 9.5.-5.6.2022, ryhmätunnit viikoittain Beneonen toimitiloissa, Puutarhakatu 9, Kuopion portti, 3krs. Syksyn aikatauluista infoa myöhemmin.

Tiistaisin klo 10-10.45 Syvärentouttava ryhmäenergiahoito senioreille, hinta 15€/hlö, sis alv 24% (maksu kortilla/ käteisellä (tasaraha))

Keskiviikkoisin klo 18-18.45 EnergyFlow Dance, hinta 15€/hlö, sis alv 10% (maksu kortilla/ käteisellä (tasaraha), myös e-passi soveltuu!)

Keskiviikkoisin klo 19-19.45 EnergyFlow Yoga, hinta 15€/hlö, sis alv 10%  (maksu kortilla/ käteisellä (tasaraha), myös e-passi soveltuu!)

Torstaisin klo 10-10.45 Mielenmatka-syvärentoutus-energiahoito, hinta 15€/hlö, sis alv 24%

Ilmoittautuminen ryhmiin viestillä p.050 4112529/ Sari tai s-postilla energiahoitajasari@gmail.com

Sijainti / Beneone

Lämpimästi tervetuloa Kuopion Porttiin, Puutarhakatu 9 B, 3krs, BeneOnen toimitila. Katso sijainti kartalla.

Meille löytää monta kautta, tässä koordinaatteja:

Matkakeskus/asematunnelin kautta: Parturin vieressä on käytävä, jossa vastassa ovi. (Toisella puolella parturia on Barots.) Ovisummeri oikealla, ovikoodi 102 ja soita keskellä olevaa kelloa (tai nuolilla selaten: vasen nuoli, selaa kunnes BeneOne ja soita kelloa. Jos summerissa on näytössä asuntojen numeroita, palaa oikealla olevalla nuolella). Avaamme oven. Käytävän päässä hissi. Tule 3. kerrokseen. Vasemmalle, siinä meidän ovi. Soittokello oikealla. Soita puhelimella jos on tarve☺️ Puhelin: 050 411 2529 /Sari

Pyörällä tai kävellen tullessasi Matkaajanpolku: ovi B 1/1. Ovisummeri kuten edellä. Tule kerros ylöspäin 3. kerrokseen hissillä tai portaita. Vasemmalle toimitilaamme.

Autolla tullessasi aja parkkihalliin 3. kerrokseen. Päädyssä ovi, summeri kuten edellä. https://www.europark.fi/p-matkakeskus/


Varaa aika Sarille

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Kiitos rakas automaattijoogasta. Kehuin sinua eilen mun terapeutillekin kuinka se oli hyvin vapauttavaa. Tähän asti kun oon normaalisti diskossa tanssinut valossa silmät auki ja tietoisesti liikuttanut kehoa nii se liike on ollut ihan erilainen kuin tuossa jossa annetaan kehon itse löytää ne liikeradat. Oli hyvin vapauttava kokemus ja oltiin varmasti jossain transsissa ku kukaan ei kuullu ku X yritti huutaa et revontulet taivaalla, veikkaan ettei kukaan ois kuullu vaik ois sanottu tulipalokin 🙂 Ihana tunne olla vaan omassa kehossa eikä miettiä yhtään miten pitäs tanssia, antaa vaan musiikin viedä ja olla vaan… mieli oli jossain toisessa ulottuvuudessa leijailemassa. Hyvin rentouttava ja vapauttava kokemus, samoin kuin sinun hoitosi.”

K.J, energiahoidosta, Sari L:n asiakas

”Kiitos ihan älyttömästi tästä päivästä. Olo on kuin uudesti syntynyt.”

J.K., energiahoidosta, Sari L:n asiakas

”Haluan vielä kertoa, että mahakipu jäi pöydällesi ja talomme edessä 4kk palaneena ollut katulamppu syttyi torstaiaamuna palamaan itsestään. #valoakohti Eipähän tartte kaupungin tulla korjaamaan. Et ole miettinyt laajentaa kiinteistöhuollon puolelle?”

H.K., viikko NLP-valmennuksen jälkeen, eroon suklaanhimosta, Sari L:n asiakas

”Moikka. Houkutuksia on ollut joka päivä mm. töissä, mutta yhtään ei ole mieli tehnyt suklaata, eikä ole tiukkaa tehnyt kieltäytyä. Eilen testasin ja söin suklaakuorrutettuja pähkinöitä jonkin verran, ei tullut syömähimoa vaan lähinnä äklötti. Ehkä jopa kaikkinensa vaikuttanut ruuanhimoon… Jääkaappi normaalia täydempi ja TERVEELLISEMPI, mutta ei oo nälkä.” ” Ja voit mainita, että suklaan syönti ollut pitkään päivittäistä eikä oo ollut ihan pikkumääriä…huomenna viikko täynnä. Ja tosiaan vaan vähän suklaakuorrutettuja pähkinöitä napsinut yhtenä päivänä. Nytkin niitä ois tuossa vieressä, mut eipä oo maistunu.”

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Sari Leinosen vetämä automaatiojooga, minä sitä transsitanssiksi nimittäisin, oli melkoisen vaikuttava. On jännää miten keho alkaa liikkua jos lakkaat kontrolloimasta. Näin kontrollifriikille ihmiselle kuin minä, ihan mahtava harjoitus. Ihan superhyvä”

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Automaattijooga oli niin vapauttavaa. Keho täyttyi ihanasta kevyestä energiasta, aika, paikka ja myös keho hävisi siinä ”transsissa”. Tuntui kuin olisi leijaillut jossain, ihan jossain muualla. Kiitos siitä kokemuksesta Sari!”

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Sarin automaattijooga eli transsitanssi oli huikean upeaa! Aluksi en uskonut että kehossa tapahtuu muuta kuin pientä keinumista, mutta sitten tapahtui kummia! Tunsin vaan kuinka ihana energia virtasi ja liikutti kehoa, ihanan vapauttavalla ja voimaannuttavalla tavalla. Tanssin harrastajana oli ajoittain vaikeaa olla tietoisesti tanssimatta, mutta kun keskittyi vaan tuntemaan energian niin se vei mukanaan ja se oli myös mahtava irtipäästämiskokemus! Tästä on apua mulle myös tulevaisuudessa, koska nyt ajatus esiintymisestä ja muiden edessä tanssimisesta ei enää ahdista ja en pelkää että jäädyn, koska tiedän että siellä se vapautunut tanssija mun sisällä on, annan sen tulla esiin fiilistellen ja musiikkia kuunnellen.”

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Transsitanssien kautta tekniikka treeneihin. Kiitos tuhannesti kun annoit mulle tän taikavoiman tuntea se energia ja musiikki ihan uudella tavalla.”

Tanssillisesta joogasta ja energiahoidosta, Sari L:n asiakas

”Mie tykkäsin siitä automaattijoogasta ihan hitokseen, Sarin energeettinen jäsenkorjaus sai pään kääntymään kuin pöllöllä ja se on näppärää tätä lapsikatrasta hoitaessa”

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Sari, automaattijooga oli rentouttava ja uskomattoman hikinen kokemus. Mulla taisi olla lantio ihan jumissa kun liike lähti paljon siltä alueelta ja liike vapautti kehoa siihen jumittuneista asioista ja tapahtumista. Kiitollinen kokemuksesta ja vapauden tunteesta.”

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Sari, automaattijooga oli vapauttava kokemus. Liike lähti kehosta kuin itsestään ja uskomaton lapsenomainen ilo ja keveys täytti mielen ja kehon”

Ota yhteyttä

Lomakkeella lähetetyt viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme, joten mainitsethan, jos viesti on osoitettu nimenomaan Sarille. Jos haluat lähettää viestin Sarille yksityisesti, lähetä viesti sähköpostitse osoitteeseen sarileinonen77@hotmail.com