Sari Leinonen

energiahoitaja,energiavalmentaja, EFT-tunnetyöskentelyohjaaja/ Luonnottaren hyvinvointipalvelut
Brief info

Hei!

 

Olen Sari Leinonen Luonnottaren hyvinvointipalveluista. Minun tarinaani voit halutessasi lukea aivan sivun alaosasta.

´Luonnollista hyvinvointia ja tasapainoa keholle, mielelle ja sielulle´

Tarjoan kokonaisvaltaisia hyvinvointia lisääviä hoitopalvelukokonaisuuksia -valmennuksia sekä itsehoito-opetusta yksilöille, duohoitoina ja ryhmille, sekä myös Tyhy-ja virkistystoimintana. Valittavana on erimittaisia hoitoja (60 min – 120 min), joista voit valita itsellesi sopivan. Teen lisäksi etähoitoja sekä ihmisille että eläimille ja myös kotien ja tilojen (työtilat, työpaikat jne.) energiapuhdistuksia etänä.

Saatavilla on myös hyvinvointia tukevia Amwayn tuotteita kauttani.

Hoitotila sijaitsee Kuopion portissa,  BeneOnen ihanissa toimitiloissa, saapumisohjeet löytyvät alempaa.

Hoitotilanteen alussa kartoitan tilanteesi ja hoidontarpeesi-ja toiveesi, jonka perusteella erityyppisten hoitomenetelmien käyttäminen muokkautuu juuri sinun tarpeita parhaiten palvelevaksi kokonaisuudeksi.  Jos haluat, niin mielelläni hoidon aikana myös kerron, mitä hoidossa teen sekä teen sinulle myös energiavalmennusta-/ itsehoito-opastusta, jotta voit hoitaa myös itse itseäsi. Halutessasi energiahoito on mahdollista saada myös silent -treatment -hoitona, eli täysin hiljaisuudessa.

Uutena tulossa myös Voimauttavaa valokuvausta, jota opiskelen parhaillaan. Ota yhteyttä viestillä, jos kiinnostaa yksilökuvaukset luonnossa kesän aikaan opiskelijahinnoilla (95€/ 60 min). Kuvat saat digitaalisena versiona itsellesi, joista voit teetättää itse haluamasi kuvat.

Varaa aikasi ajanvarausalenterista!

Hinnasto löytyy alempaa.

Mikäli et löydä sopivaa aikaa kalenterista, niin laita rohkeasti viestiä! (0504112529/ Sari) tai spostilla energiahoitajasari@gmail.com

Olen hoitajana tukemassa ja auttamassa sinua vapautumaan erilaisista  stressitiloista ja sitä kautta voimaantumaan itse sekä löytämään yhteyden takaisin itseesi ja luontoon.

Sydämellisesti tervetuloa rentoutumaan hoitoihini,

Rakkaudella Sari <3

 

Jos kiinnostuit ja haluat lukea enemmän energiahoidosta, hoitotuloksista tai tutkimuksista asiaan liittyen, niin lisätietoa löytyy täältä:  https://suomenenergiahoitajat.fi/   Jos haluat mukaan Suomen Energiahoitajien koulutuksiin, riittää että olet kiinnostunut oppimaan uutta, uskoa asiaan ei tarvita. Jokainen voi oppia ko tekniikat, ja käyttää niitä joko itsensä hoitamiseen tai muiden auttamiseksi. Ostaessasi koulutuksen ensimmäisen osion (Fyysisen kehon hoito) joko verkkokurssina tai lähikoulutuksena, saat 100€ alennuksen tällä linkillä kirjautuessasi https://suomenenergiahoitajat.fi/suosittelija/sari.leinonen  Ostoskorivaiheessa lisättävä vielä kuponkikoodi: vinkkiale, jolla saat ko alennuksen.

PALVELUT 
Yksilöhoidot
 • StressAway-hoitopalvelukokonaisuus™on tehokas, syvällinen, lempeä ja moniulotteinen hoito, jossa käytän monenlaisia eri tekniikoita ja hoitomenetelmiä. Hoitopalvelukokonaisuuteen kuuluu asiakastilanteen mukaan yksilöllisesti intuitiolla valitut parhaiten palvelevat hoitomuodot parhaimman mahdollisen hoitovaikutuksen saamiseksi asiakkaalle. Tilanteen mukaan annan myös itsehoito-opastusta.(Hoitokokonaisuuden pohjana on Suomen Energiahoitajien kehittämä BodyMind Energy Balancing -tekniikka mm. energeettinen jäsenkorjaus + kivunhoito, energiahoito, EFT-terapia (tunne/-traumatyöskentely, näiden lisäksi käytän tarvittaessa energiavalmennusta, hypnoosirentoutusta, NLP-tekniikoita (Neuro Linquistic Programming), DHE (Design Human Engineering/ mielenvalmennusta, itsehoito-opastusta ja intuitiivista energiahoitoa)

Sopii kaikille! Syvärentoutumiseen. Keholliset stressitilat, kivut ja säryt, virheasennot (esim erimittaiset jalat), tunnetason ongelmat- -ja traumat, immuunijärjestelmän häiriöt ja heikkoudet, univaikeudet, negatiiviset ajatukset tai sisäinen puhe/ mielenhälinä, masennus, ahdistus, fyysisten traumojen kroonistuneet tilat, tai haluat saada itsehoidollisia menetelmiä energioiden puhdistukseen ja tasapainotukseen/ tukea/ ohjausta elämän valintojen edessä / voimaantua ja löytää itsesi uudelleen. Lue lisää täältä.

 • Energymassage -energiahieronta  (sopii kaikille, erityisesti kun koet tarvetta lempeän keholliselle rentoutushoidolle) Lue lisää täältä.

LÄHIHOITOHINNAT: 60min/95€, 90min/125€, 120min/155€,

 • Turvejalkakylpy + Energymassage -energiahieronta 60 min/ 110€ Lue lisää täältä
 • Hawaijilainen Hotstone +energiahoito -kombo,2h/ 169€ (kun koet tarvetta keholliseen lämpöhoitoon, syvärentoutumiseen ja hemmotteluun) kokonaiskesto n 2h, (varaa aikaa yht n 2,5h)  Lue lisää täältä

ETÄHOIDOT

 • Energiahoito etänä 30 -60 min (sis. hoitopalautteen lopuksi)  (sopii kaikille, myös aivan  vastasyntyneille!)) Lue lisää täältä
 • Energiahoito etänä eläimelle 30-60 min (eläinten energiahoidot teen ainoastaan etänä) Lue lisää täältä
 • Tilojen energeettinen puhdistus etänä 30 min (kun fyysisessä tilassa (esim. koti, työpaikka jne) on huonot ja raskaat, ahdistavat energiat
 • StressAway-hoitopalvelukokonaisuus etänä (yhteys puhelimen välityksellä)™ 

 ETÄHOITOHINNAT: 30 min/55€, 60min/ 95€, 75min/115€, 90 min/ 125€

 • Konsultaatiopuhelu 30 min/ 30 € (esim. itsehoidollisiin asioihin liittyvää ohjausta ja neuvontaa puhelimitse)

 

Duo -hoidot 

(sopii kaikille; esim ystävykset, pariskunnat, sisarukset, lapsi-vanhempi, jne) 60min/ 159€  Duo-hoidot sisältää mm. pientä tarjoilua lopuksi, jonka vuoksi varatkaa aikaa n 1h 30 min!

Ryhmähoidot tilauksesta

Eri hoitomuotoja voidaan yhdistellä sopivaksi kokonaisuudeksi esim. ystävä-, polttari- työ-, tai muille porukoille,

Yrityksille/ Tyhy-porukoille

(Saatavilla myös työpaikoille tai kokoustiloihin Lue lisää täältä

 • StressAway -ryhmävalmennus™   ’Opastusta itsehoitoon’,  60 min Lue lisää täältä Ryhmävalmennus saatavilla myös räätälöitynä palvelukokonaisuutena, johon kuuluu lisäksi Relaxing Sound &  Energyhealing- ryhmähoito™ ( Lue lisää täältä) kesto yht n 75min
 • Energeettistä jäsenkorjausta ja kivunhoitoa saatavana mm. työpaikoille ja yrityksiin paikanpäällä toteutettavina päivinä (sis. alkuun kaikille yhteinen info kaikille energiahoidosta + sen jälkeen 15 min hoito/ hlö)

Kysy tarjousta!

Tarjolla lisäksi työhyvinvointi/-virkistyspaketit 4h tai 8h, jotka toteutetaan yhdessä muiden BeneOne-toimijoiden kanssa sopivaksi räätälöitynä pakettina. Lue lisää täältä

HYVINVOINTIA TUKEVAT TUOTTEET

 

Amway:

Kauttani voi hankkia myös Amwayn tuotteita mm. eSpring vedenpuhdistusjärjestelmän kotiin, mökille tai työpaikalle. Laitteen aktiivihiilisuodatin ja UV-valo puhdistaa hanavedestä haitalliset mikrobit (virukset, bakteerit, homeet, loiset, sienet, raskasmetallit, lääkeainejäämät, hajut, maut jne. Kaiken muun paitsi mineraalit. Sopii myös mökkikäyttöön, jolloin normaalista järvivedestä on mahdollista saada puhdasta juomavettä eSpring-vedensuodattimen kautta.

Kuopion alueella testilaite saatavilla maksutta kokeilukäyttöön muutamaksi päiväksi paikoilleen asennettuna. Ota yhteyttä ja kysy testausajankohdan mahdollisuutta!

iCook- ruoanlaittovälineiden avulla säästät aikaa, hermoja ja sähköä. Ruoka kypsyy täysin ilman lisättyä rasvaa ja vettä, jolloin myös ravintoaineet ja vihannesten väri säilyy ruokaa tehdessä paremmin eikä huuhtoudu keitinveden mukana pois.Katso iCook kattilan /pannun käytöstä kokkausvideo täältä.

Täältä pääset rekisteröitymään Amwayn asiakkaaksi ja tilaamaan tuotteita kauttani

 

Jos et löydä sopivaa aikaa ajanvarauskalenterista niin kysy vapaata hoitoaikaa tai muuta palvelua viestillä tai puhelimitse! 0504112529/ Sari tai s-postilla energiahoitajasari@gmail.com

 

Tapahtumakalenteri

To 15.6.2023  Hyvinvointipäivä Koivumäen Kartanolla Lue lisää täältä ja ilmoittaudu mukaan!

 

SIJAINTI

Lämpimästi tervetuloa Kuopion Porttiin, Puutarhakatu 9 B, 3krs, BeneOnen toimitila. Katso sijainti kartalla.

Meille löytää monta kautta, tässä koordinaatteja:

Matkakeskus/asematunnelin kautta: Parturin vieressä on käytävä, jossa vastassa ovi. (Toisella puolella parturia on Barots.) Ovisummeri oikealla, ovikoodi 102 ja soita keskellä olevaa kelloa. Avaamme oven. Käytävän päässä hissi. Tule 3. kerrokseen. Vasemmalle, siinä meidän ovi. Soittokello oikealla. Soita puhelimella jos on tarve☺️ Puhelin: 050 411 2529 /Sari

Pyörällä tai kävellen tullessasi Matkaajanpolku: ovi B 1/1. Ovisummeri kuten edellä. Tule kerros ylöspäin 3. kerrokseen hissillä tai portaita. Vasemmalle toimitilaamme.

Autolla tullessasi aja parkkihalliin 3. kerrokseen. Päädyssä ovi, summeri kuten edellä. Lue lisää täältä

 

Minun tie energiahoitoihin

Tutustumiseni energiahoitoihin tapahtui yllättäen ystäväni kautta vuonna 2017. Hän oli juuri aloittanut energiahoitajakoulutuksen ja tarvitsi asiakasta harjoitushoitoihinsa. Suostuin, vaikka olin skeptinen, enkä uskonut, että hoito vaikuttaisi minuun millään tavoin, saati että auttaisi vaivaani. Tätä ennen en ollut perehtynyt energiahoitoon tai energioihin millään muotoa ja pidin automaattisesti kaikkia täydentäviä hoitomuotoja lähinnä huijauksena.

Hämmästyksekseni koinkin tuolloin hyvin vaikuttavan hoitotuloksen omaan vaivaani ja siitä innostuneena ilmoittauduin välittömästi opiskelemaan energiahoitajaksi Suomen Energiahoitajien koulutukseen. Energiahoitojen myötä minulle avautui täysin uusi maailma, jota innolla lähdin tutkimaan. Olen sitä mieltä, että energiahoito täytyy jokaisen kokea itse, jotta sen vaikutukseen voi edes jollain tasolla uskoa. Oman henkilökohtaisen kokemuksen kautta asia on helpompi sisäistää mielen tasolla.

Koulutus -ja työtaustaa

Olen käynyt  Suomen Energiahoitajien koulutuksen ja valmistunut 3. tason hoitajaksi maaliskuussa 2019. Olen tehnyt hoitoja aktiivisesti v. 2017 alkaen BodyMind Energy Balancing method -tekniikoilla ja hoitanut myös itseäni aktiivisesti.

EFT- tekniikka (Emotional Freedom Techniques) oli ensimmäinen koulutuksessa oppimani tekniikka, jonka vuoksi se on lähellä sydäntäni. EFT on ns. psykologista akupunktiota ilman neuloja, jossa vapautetaan tunnetukoksia (myös kipuja) kehosta akupisteitä käsitellen. Olen huomannut sen äärimmäisen tehokkaaksi ja helpoksi keinoksi sekä itseni hoidossa, että toisten hoitamisessa kivun tai stressin/traumaattisten tunnemuistojen vapauttamisessa. Opastan asiakkaita tarvittaessa myös EFT-itsehoitoon.

Koulutukseltani olen sairaanhoitaja, ja minulla on yli 15 vuoden työkokemus terveydenhuollosta. Kokemusta minulla on enimmäkseen kotihoidon/kotisairaanhoidon puolelta sekä viimeisimmät yhdeksän vuotta lääkärin vastaanottopalveluista. Kesällä 2021 irrottauduin sairaanhoitajan työstäni kokonaan, ja tein rohkean, mutta sisäisesti varman päätöksen lähteä seuraamaan sydämeni kutsumusta syvemmälle täydentäviin hoitomuotoihin. Energiahoitoja -ja valmennuksia olen tehnyt Meridiaani osuuskunnan kautta usean vuoden ajan, ja lokakuulla -22 palvelutarjonnan laajetessa perustin oman firman, Luonnottaren hyvinvointipalvelut.

Olen opiskellut mielenvalmennusta (NLP= Neuro-Linguistic-Programming) ja hypnoosirentoutusta Sami Minkkisen Akatemiassa. Valmistuin 6/2021 NLP Practitioneriksi sekä 1/2022 NLP Master Practitioneriksi. Mielentyökalut tukevat minua vahvasti hoitajana, koska mielen-ja alitajunnan voimaa hyödyntäen voin auttaa asiakasta entistäkin monipuolisemmin myös energiahoidoissa. Kaikki mitä sanomme, kirjoitamme, luemme, teemme tai ajattelemme on energiaa, joten on tärkeää tiedostaa millaisissa energioissa olemme, eli mitä lähetämme eteenpäin ja näin ollen myös vastaanotamme juuri sitä saman taajuista energiaa.

Vuosien ja erilaisten hoitokokemusten ja -tulosten myötä olen kehittynyt hoitajana tekemään myös intuitiivisella ohjauksella
tapahtuvia hoitoja BodyMind Energy Balancing -tekniikoiden lisäksi. Hoitajana olen herkistynyt tuntemaan erilaiset energiat vahvasti käsilläni ja intuitiivisen ohjauksen kautta hoito tapahtuu jokaisessa hoidossa asiakkaan korkeimmaksi parhaaksi


Varaa aika Sarille

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Kiitos rakas automaattijoogasta. Kehuin sinua eilen mun terapeutillekin kuinka se oli hyvin vapauttavaa. Tähän asti kun oon normaalisti diskossa tanssinut valossa silmät auki ja tietoisesti liikuttanut kehoa nii se liike on ollut ihan erilainen kuin tuossa jossa annetaan kehon itse löytää ne liikeradat. Oli hyvin vapauttava kokemus ja oltiin varmasti jossain transsissa ku kukaan ei kuullu ku X yritti huutaa et revontulet taivaalla, veikkaan ettei kukaan ois kuullu vaik ois sanottu tulipalokin 🙂 Ihana tunne olla vaan omassa kehossa eikä miettiä yhtään miten pitäs tanssia, antaa vaan musiikin viedä ja olla vaan… mieli oli jossain toisessa ulottuvuudessa leijailemassa. Hyvin rentouttava ja vapauttava kokemus, samoin kuin sinun hoitosi.”

K.J, energiahoidosta, Sari L:n asiakas

”Kiitos ihan älyttömästi tästä päivästä. Olo on kuin uudesti syntynyt.”

J.K., energiahoidosta, Sari L:n asiakas

”Haluan vielä kertoa, että mahakipu jäi pöydällesi ja talomme edessä 4kk palaneena ollut katulamppu syttyi torstaiaamuna palamaan itsestään. #valoakohti Eipähän tartte kaupungin tulla korjaamaan. Et ole miettinyt laajentaa kiinteistöhuollon puolelle?”

H.K., viikko NLP-valmennuksen jälkeen, eroon suklaanhimosta, Sari L:n asiakas

”Moikka. Houkutuksia on ollut joka päivä mm. töissä, mutta yhtään ei ole mieli tehnyt suklaata, eikä ole tiukkaa tehnyt kieltäytyä. Eilen testasin ja söin suklaakuorrutettuja pähkinöitä jonkin verran, ei tullut syömähimoa vaan lähinnä äklötti. Ehkä jopa kaikkinensa vaikuttanut ruuanhimoon… Jääkaappi normaalia täydempi ja TERVEELLISEMPI, mutta ei oo nälkä.” ” Ja voit mainita, että suklaan syönti ollut pitkään päivittäistä eikä oo ollut ihan pikkumääriä…huomenna viikko täynnä. Ja tosiaan vaan vähän suklaakuorrutettuja pähkinöitä napsinut yhtenä päivänä. Nytkin niitä ois tuossa vieressä, mut eipä oo maistunu.”

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Sari Leinosen vetämä automaatiojooga, minä sitä transsitanssiksi nimittäisin, oli melkoisen vaikuttava. On jännää miten keho alkaa liikkua jos lakkaat kontrolloimasta. Näin kontrollifriikille ihmiselle kuin minä, ihan mahtava harjoitus. Ihan superhyvä”

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Automaattijooga oli niin vapauttavaa. Keho täyttyi ihanasta kevyestä energiasta, aika, paikka ja myös keho hävisi siinä ”transsissa”. Tuntui kuin olisi leijaillut jossain, ihan jossain muualla. Kiitos siitä kokemuksesta Sari!”

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Sarin automaattijooga eli transsitanssi oli huikean upeaa! Aluksi en uskonut että kehossa tapahtuu muuta kuin pientä keinumista, mutta sitten tapahtui kummia! Tunsin vaan kuinka ihana energia virtasi ja liikutti kehoa, ihanan vapauttavalla ja voimaannuttavalla tavalla. Tanssin harrastajana oli ajoittain vaikeaa olla tietoisesti tanssimatta, mutta kun keskittyi vaan tuntemaan energian niin se vei mukanaan ja se oli myös mahtava irtipäästämiskokemus! Tästä on apua mulle myös tulevaisuudessa, koska nyt ajatus esiintymisestä ja muiden edessä tanssimisesta ei enää ahdista ja en pelkää että jäädyn, koska tiedän että siellä se vapautunut tanssija mun sisällä on, annan sen tulla esiin fiilistellen ja musiikkia kuunnellen.”

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Transsitanssien kautta tekniikka treeneihin. Kiitos tuhannesti kun annoit mulle tän taikavoiman tuntea se energia ja musiikki ihan uudella tavalla.”

Tanssillisesta joogasta ja energiahoidosta, Sari L:n asiakas

”Mie tykkäsin siitä automaattijoogasta ihan hitokseen, Sarin energeettinen jäsenkorjaus sai pään kääntymään kuin pöllöllä ja se on näppärää tätä lapsikatrasta hoitaessa”

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Sari, automaattijooga oli rentouttava ja uskomattoman hikinen kokemus. Mulla taisi olla lantio ihan jumissa kun liike lähti paljon siltä alueelta ja liike vapautti kehoa siihen jumittuneista asioista ja tapahtumista. Kiitollinen kokemuksesta ja vapauden tunteesta.”

Tanssillisesta joogasta, Sari L:n asiakas

”Sari, automaattijooga oli vapauttava kokemus. Liike lähti kehosta kuin itsestään ja uskomaton lapsenomainen ilo ja keveys täytti mielen ja kehon”

Ota yhteyttä

Lomakkeella lähetetyt viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme, joten mainitsethan, jos viesti on osoitettu nimenomaan Sarille. Jos haluat lähettää viestin Sarille yksityisesti, lähetä viesti sähköpostitse osoitteeseen sarileinonen77@hotmail.com