Sari Matarlahti

energiahoitaja, henkinen valmentaja
Brief info

040 5929 269
sari@amandosi.com

Ahdistaako, onko kipuja tai stressiä? Tunnetko olevasi jumissa ja haluaisit uuden suunnan elämällesi? Otapa yhteyttä, niin katsotaan, miten voin auttaa!

Olen Sari, opettaja, henkinen valmentaja ja Suomen Energiahoitajat Oy:n kouluttama energiahoitaja. Teen hoitoja ja elämänvalmennusta lähitapaamisina kotonani Turussa ja etäyhteyksin kaikkialle maailmaan. Palvelen suomeksi, englanniksi, italiaksi ja espanjaksi.

Missioni on auttaa ihmisiä elämään sitä elämää, jota heidän kuuluisi elää: ilman jatkuvaa stressiä, kipuja ja rajoittavia uskomuksia.

Näkemykseni elämästä ja ihmisenä olemisesta perustuu ajatukseen, että sinä – niinkuin muutkin ihmiset – olet ikuinen olento ja juuri nyt kokemassa millaista on olla ihminen. Et ole kehosi vaan sinulla on keho. Olet tietoisuus, sielu, korkeampi minä, alitajunta tai miksi sitä haluatkaan kutsua. Tämä alitajunta puhuu tietoiselle mielellesi kehon tuntemusten kautta. Siksi en esimerkiksi pyri vain poistamaan oireitasi vaan aina etsimään niiden takana olevia perustavampia syytä. Kun pääsemme niihin käsiksi, todellinen paraneminen voi alkaa.

Varaa ilmainen kartoitusaika tästä: https://vello.fi/amandosi/amandosi

Käy kotisivuillani http://www.amandosi.com tai ota yhteyttä puhelinnumeroon 040 5929 269. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteesee: sari(at)amandosi.fi.

Löydät yritykseni myös Facebookista

Hinnasto

Ilmainen kartoitusaika puhelimitse 30 min 0 €

Lähitapaaminen Turussa 75 min 125 €

Etätapaaminen video- tai normipuheluna 75 min 125 €

Kolme lähi- tai etätapaamista (säästä 10 %) 3 x 75 min 337 €

Viisi lähi- tai etätapaamista (säästä 20 %) 5 x 75 min 500 €

Energiakehon etähoito ilman videota 45 min 75 €

Vauvan lähi-tai etähoito 45 min 75 €

Eläimen etähoito 30 min 50 €

Ota yhteyttä Sariin

Lomakkeen kautta lähetetyt viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme, joten mainitsethan kenelle viesti on osoitettu. Jos haluat ottaa yhteyttä suoraan Sariin henkilökohtaisesti, löydät yhteystiedot sivun alusta.