Siru Remes

energiahoitaja
Sähköposti: siru.remes@gmail.com | p. 044 577 9476

Olen Siru Remes Tampereelta. Teen hoitoja Tahmelassa ja tarpeen mukaan myös keskustassa tai kotonasi. Saat kanssani luotettavaa, lämminhenkistä energiahoitoa.

Päädyin opiskelemaan energiahoitajaksi, kun sain itse kokea sen tehokkuuden täysin yllättäen. Olen aina ollut käytännönläheinen ihminen, enkä ollut kuullutkaan energiahoidosta ennen kuin koin sen itse. Minulla ei ollut vastustusta tai skeptisyyttä asiaa kohtaan, koska en tiennyt, mistä oli kyse ennen kuin olin jo kokenut itse hoidon voimakkuuden. Kun ensikokemuksen jälkeen oloni alkoi parantua huomattavasti, lähdin tutustumaan aiheeseen ja päädyin Suomen energiahoitajien kursseille. Henkilökohtaisesti olen parantunut vuosikausia kestäneestä masennuksesta pääosin energiahoitojen avulla ja päässyt eroon kaikista tuki- ja liikuntaelinvaivoistani. Olen tällä hetkellä tason 1 hoitaja ja olen täydentämässä koulutustani koko Suomen energiahoitajien koulutuksen mukaiseksi.

Sydämeni lähellä on erityisesti EFT-terapia. Se on erityisen tehokas tapa käsitellä traumoja ja ikäviä muistoja, jotka aiheuttavat meille alakuloa ja masentuneisuutta. Lupaan palvella sinua täydestä sydämestäni. Tervetuloa hoitoihini!

Hoitotilojen sijainnit

Tahmelan huvila, Uramonkatu 9, Tampere

Katso sijainti kartalta

Pysäköintitilaa löytyy huvilan pihasta ja kadun varrelta. Linja nro 25 lähin pysäkki on 5 minuutin päässä huvilalta.

 

Mahdollisuuksien Tila, Selininkatu 5, Tampere

Katso sijainti kartalta

Pysäköintitilaa löyty kadun varsilta ja bussipysäkki (linja 25) on talon toisella puolella.

 

Hinnasto

Energiahoito/EFT-hoito 75 min   55 €

Kolmen hoidon sarja à 75 min    150 €

 

Hintoihin sisältyy alv 24 %.


Varaa aika Sirulle

Myös ajanvarauskalenterin ulkopuolisia aikoja on saatavilla. Ole ystävällinen ja soita tai laita viesti, niin sovitaan lisää. Yhteystietoni löydät sivun alkuosasta.

Riina, Sirun asiakas

Elämäni on ollut parisen vuotta kuormittavaa ja uupumus tuli kesäloman jälkeen. Hakeuduin Sirulle energiahoitoon ja hän ehdotti tunteiden käsittelyä EFT- tekniikalla. Koska minulla oli todella ahdistunut ja masentunut olo, ajattelin että ihan mitä vain, josko oloni parantuisi. Kokemus oli hyvin voimakas. Menin mielessäni tapahtumaan, missä olin kokenut alemmuutta, pettymystä, pelkoa ja ahdistusta. Tunne tunteelta päästin negatiivisista tunteista irti Sirun avustuksella ja rauhallisen äänen saattelemana. Itkin ja annoin tunteiden tulla ja mennä. Tämän jälkeen oloni oli todella kevyt ja väitän, että hymyni ei ollut enää väkinäinen. Siru auttoi minua todella paljon tällä tekniikalla ja aion jatkaa tätä itse ja Sirun avustuksella jatkossakin. Olen vasta tieni päässä uupumuksesta täydelliseen paranemiseen. Kiitos Sirulle tien pään löytymisestä. <3

Riina, Sirun asiakas

Sirulla on rauhallinen tapa käydä läpi asiat ja hän kertoi, miten minun tulee olla hoidon aikana. Kosketus on lämmin Sirun tutkiessa selkäni linjaa ja lonkkien asentoa nähdäkseen mahdolliset kireät alueet. Itse hoito tapahtuu koskettamatta, mutta uskomatonta kyllä tunnen lämmön virtaavan minuun. Asetun hoitopöydälle ja hoito jatkuu… aivan liian nopeasti on mennyt puolitoistatuntia. Olisin viihtynyt viltin alla pidempään. Hoidon jälkeen Siru huomauttaa, kuinka suoremmassa lonkkani ovat ja tunnen rentoutuneen mutta virkeän olon.

Riina, Sirun asiakas

Olin etäenergiahoidossa aikataulullisista syistä kerran. Koin hoidon jopa voimakkaampana kuin lähihoidossa. Tunsin jaloissani voimakkaat lämpöiset tuulahdukset hoidon alussa. Hoidon jatkuessa ajattelin, että nukahdan. En kuitenkaan nukahtanut vaan tuli rentoutunut ja rauhallinen olo. Yhdessä kohdassa näin näyn kuin käsi olisi ottanut jotain takertuvaa rintani päältä ja ravistellut sen pois samalla lailla kuin mattoa ravistellaan. Hoidon jälkeen minulla oli rentoutunut ja rauhallinen olo ja nukuin seuraavan yöni hyvin. Voin suositella hyvin etähoitoa, niin uskomatonta kuin se onkin, se toimii.

Veera, Sirun asiakas

Kohtaaminen Sirun kanssa oli lempeä ja turvallinen.

Minun oli helppo vain rentoutua ja vastaanottaa voimakas hoito. Kehoni jännitystilat purkautuivat, ja hoito oli hyvin syvärentouttava. Suosittelen hoitoa lämpimästi <3

Ota yhteyttä Siruun

Yhteydenotot sähköpostitse siru.remes@gmail.com tai puhelimitse 044 577 9476. Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeella, mutta mainitse viestissäsi, mikäli se on osoitettu pelkästään minulle. Lomakkeella lähetetyt viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme.