Siru Remes

energiahoitaja
Brief info

044 577 9476
siru.remes@gmail.com

Olen Siru Remes Tampereelta. Teen hoitoja Pispalassa Rajaportin saunalla. Saat kanssani luotettavaa, lämminhenkistä energiahoitoa.

Päädyin opiskelemaan energiahoitajaksi, kun sain itse kokea sen tehokkuuden täysin yllättäen. Olen aina ollut käytännönläheinen ihminen, enkä ollut kuullutkaan energiahoidosta ennen kuin koin sen itse. Kun ensikokemuksen jälkeen oloni alkoi parantua huomattavasti, lähdin tutustumaan aiheeseen ja päädyin Suomen energiahoitajien kursseille. Henkilökohtaisesti olen parantunut vuosikausia kestäneestä masennuksesta pääosin energiahoitojen avulla ja päässyt eroon kaikista tuki- ja liikuntaelinvaivoistani. Olen käynyt koko Suomen energiahoitajien koulutuksen ja olen tason 3 hoitaja.

Sydämeni lähellä on erityisesti EFT-terapia. Emotional freedom technique – lyhyemmin EFT – on erityisen tehokas tapa käsitellä traumoja, tunnelukkoja ja niitä muistoja, jotka aiheuttavat meille alakuloa ja masentuneisuutta.

Opiskelen parhaillaan myös ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi LCF Life Coach-koulutuksessa Valmentamolla ja teen myös valmennuksia opiskelijahintaan.

Voit hyödyntää valmennusta esim. kehittääksesi kokonaisvaltaista hyvinvointiasi, parantaaksesi ihmissuhteitasi, saadaksesi mukavamman työn tai luodaksesi mielenrauhaa elämääsi. Tai jotain muuta. Valmennus rakentuu sinun toiveidesi mukaisesti. Valmennuksessa kartoitat nykyisen elämäntilanteesi, oivallat sinua inspiroivat tavoitteet ja rakennat toimintasuunnitelman kohti haluamaasi. Valmennuksessa sinua ei neuvota, vaan erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla sinä itse oivallat, mitä sinä haluat ja miten voit rakentaa omannäköistä elämää. Valmennuksen myötä itseluottamuksesi paranee, minäkuvasi kirkastuu ja tavoitteesi selkiytyvät. Valmennuksessa oivallat myös, miten muutos elämässäsi on mahdollista ja miten voit tehdä toiveistasi totta.

Voit varata etävalmennuksen suoraan kalenteristani ja kasvotusten tapahtuvaan valmennuksen soittamalla tai laittamalla minulle viestiä.

Hoitoajat sopimuksen mukaan. Soita tai laita viestiä, niin sovitaan sopiva aika.

Tervetuloa hoitoihini ja valmennuksiini!

Sijainti

Rajaportin saunan hoitotila, Pispalan valtatie 9, Tampere

Katso sijainti kartalta

Hoitotila löytyy Rajaportin saunan sisäpihalta isoa porttia vastapäätä. Oven yläpuolella olevassa kyltissä lukee ”hieroja”.

Paikalle pääsee helposti bussilla, ja autoille löytyy pysäköintitilaa Mäkikadun puolelta.

Kaukohoidot

Kaukohoitoa varatessasi valitse ensin palveluista sopivan mittainen kaukohoito. Ylläpitohoidoksi riittää usein lyhyempi aika, ensi kertaa ja vaikeammissa vaivoissa suosittelen ottamaan 60 min ajan. Hoidon aluksi soitan sinulle ja kartoitan hoitotarpeesi. Varaathan hoidolle rauhallisen ajan ja paikan. On myös parempi, että heti hoidon jälkeen ei tarvitse lähteä rientämään vaan voi jonkin aikaa vielä lepäillä ja antaa hoidon vaikuttaa.

 

Hinnasto

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito  90 min     70 €

Kaukohoidot 30-60 min    30-60 €

 

Opiskelijat, työttömät ja vähävaraiset -10% energiahoidoista (5.5.2021 alkaen)

 

Valmennus etänä 60 min:  200 €/neljän kerran sarja tai 60 €/kerta

 

 

Hintoihin sisältyy alv 24 %.

 

Tervetuloa!

Riina, Sirun asiakas

Elämäni on ollut parisen vuotta kuormittavaa ja uupumus tuli kesäloman jälkeen. Hakeuduin Sirulle energiahoitoon ja hän ehdotti tunteiden käsittelyä EFT- tekniikalla. Koska minulla oli todella ahdistunut ja masentunut olo, ajattelin että ihan mitä vain, josko oloni parantuisi. Kokemus oli hyvin voimakas. Menin mielessäni tapahtumaan, missä olin kokenut alemmuutta, pettymystä, pelkoa ja ahdistusta. Tunne tunteelta päästin negatiivisista tunteista irti Sirun avustuksella ja rauhallisen äänen saattelemana. Itkin ja annoin tunteiden tulla ja mennä. Tämän jälkeen oloni oli todella kevyt ja väitän, että hymyni ei ollut enää väkinäinen. Siru auttoi minua todella paljon tällä tekniikalla ja aion jatkaa tätä itse ja Sirun avustuksella jatkossakin. Olen vasta tieni päässä uupumuksesta täydelliseen paranemiseen. Kiitos Sirulle tien pään löytymisestä. <3

Riina, Sirun asiakas

Sirulla on rauhallinen tapa käydä läpi asiat ja hän kertoi, miten minun tulee olla hoidon aikana. Kosketus on lämmin Sirun tutkiessa selkäni linjaa ja lonkkien asentoa nähdäkseen mahdolliset kireät alueet. Itse hoito tapahtuu koskettamatta, mutta uskomatonta kyllä tunnen lämmön virtaavan minuun. Asetun hoitopöydälle ja hoito jatkuu… aivan liian nopeasti on mennyt puolitoistatuntia. Olisin viihtynyt viltin alla pidempään. Hoidon jälkeen Siru huomauttaa, kuinka suoremmassa lonkkani ovat ja tunnen rentoutuneen mutta virkeän olon.

Riina, Sirun asiakas

Olin etäenergiahoidossa aikataulullisista syistä kerran. Koin hoidon jopa voimakkaampana kuin lähihoidossa. Tunsin jaloissani voimakkaat lämpöiset tuulahdukset hoidon alussa. Hoidon jatkuessa ajattelin, että nukahdan. En kuitenkaan nukahtanut vaan tuli rentoutunut ja rauhallinen olo. Yhdessä kohdassa näin näyn kuin käsi olisi ottanut jotain takertuvaa rintani päältä ja ravistellut sen pois samalla lailla kuin mattoa ravistellaan. Hoidon jälkeen minulla oli rentoutunut ja rauhallinen olo ja nukuin seuraavan yöni hyvin. Voin suositella hyvin etähoitoa, niin uskomatonta kuin se onkin, se toimii.

Veera, Sirun asiakas

Kohtaaminen Sirun kanssa oli lempeä ja turvallinen.

Minun oli helppo vain rentoutua ja vastaanottaa voimakas hoito. Kehoni jännitystilat purkautuivat, ja hoito oli hyvin syvärentouttava. Suosittelen hoitoa lämpimästi <3

Ota yhteyttä Siruun

Yhteydenotot sähköpostitse siru.remes@gmail.com tai puhelimitse 044 577 9476. Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeella, mutta mainitse viestissäsi, mikäli se on osoitettu pelkästään minulle. Lomakkeella lähetetyt viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme.