Siru Remes

BodyMind energiahoitaja, Access Bars fasilitaattori, Ratkaisukeskeinen valmentaja, Tampere ja muu Suomi
Brief info

Energiahoito Tampere

Autan sinua uupunut ja stressaantunut toipumaan stressistä ja ahdistuksesta. Autan myös toipumaan kehollisista haasteista jotta voit kokea kokonaisvaltaista hyvinvointia elämässäsi. Saat luonani kokonaisvaltaista energiahoitoa ja ohjausta kohti hyvinvoivaa, rentoa ja tasapainoista elämää.

BodyMind Energy Balancing hoito on äärimmäisen hyvä erilaisissa kehollisissa haasteissa. Oli sinulla sitten tuki- ja liikuntaelin haasteita, sydän- ja verisuonisairauksia, vatsahaasteita, migreeniä, unettomuutta, iho-oireita, BodyMind energiahoito tukee kehoasi paranemaan. Energiahoito voi olla tukena myös vakavien ja pitkäaikaisten sairauksien paranemisen tukena tasapainottaen hermostoa ja auttaen kehoa paranemaan. BodyMind energiahoidot Tampereella ja etäyhteyksin.

Access Bars® hoidosta on tullut päivä päivältä suositumpaa. Access Bars® on ikään kuin mielen ”kovalevyn” puhdistus. Access Bars® rentouttaa syvästi, hiljentää alati äänekkään mielen ja auttaa päästämään niistä irti niistä mielen rajoitteista, joihin loogisella mielellä ei pääse käsiksi. Hoidossa vapautetaan kehossa ja mielessä olevia uskomuksia, ajatuksia ja ohjelmointeja, mitä emme enää tarvitse. Lue lisää Access Bars® -hoidosta. Access Bars® hoidot ja koulutukset Tampereella.

Sydämeni lähellä on erityisesti EFT-terapia. Emotional freedom technique – lyhyemmin EFT – on erityisen tehokas tapa käsitellä traumoja, tunnelukkoja ja negatiivisia muistoja. EFT-terapiaa kutsutaan myös nimellä EFT-tapping. EFT -tunneterapia on saatavilla Tampereella sekä etäyhteyksin.

Olipa kyse mistä tahansa metodista tai hoitomuodosta, vain oma kokemus on se, millä on merkitystä. Vain kokeilemalla saat selville, miten voit muuttua hoitojen ja käyttämieni menetelmien avulla ja miten voit saada apua ongelmiin, joihin et muilla tavoilla ole saanut apua. Jos kuitenkin mietit, miten muut ovat kokeneet, lue kokemuksia kotisivuiltani haelan.fi

BodyMind energiahoidon, Access Bars® hoidon ja EFT-tunneterapian kesto on noin 60 min. Varaa koko käyntiin aikaa 75 min. Kokonaisvaltaiseen energiahoitoon varataan aikaa 90 min. Sen aikana ehdimme keskittyä niin kehollisiin kuin mielen tasolla oleviin teemoihin ja saat syvärentouttavan, ihanan hoidon. Aivan aluksi suosittelen ottamaan hoitosarjan – kolmesta seitsemään kertaa – jotta keho ja mieli lähtee toipumaan. Kun akuuttivaihe on helpottanut, usein riittää ylläpitohoito kuukauden, kahden välein.

Ensimmäisellä kertaa sinun ei tarvitse tietää, mikä hoitomuoto sopisi tilanteeseesi parhaiten. Jos sinulla on selkeästi enemmän kehollisia haasteita (selkäkipuja, polvikipua, niska- ja hartiajumeja, heikkoutta immuunipuolustuksessa, unettomuutta…) varaa aika BodyMind energiahoitoon. Jos taas haasteesi ovat enemmän ”henkisiä”, olet jotenkin ”jumissa” tai kaipaat vaan rentoutta ja selkeyttä elämään, varaa Access Bars. Tai jos olet valmis käymään tunteita ja traumoja syvällisesti läpi, varaa aika EFT-tunneterapiaan. Oli haasteesi minkälainen tahansa, käymme aina yhdessä aluksi läpi, mitä haasteita sinulla on ja mitä muutosta toivot, ja osaan sitten räätälöidä hoidon juuri sinun tilanteeseen sopivaksi. Kokonaisvaltainen energiahoito on paras ensimmäiselle kerralle. Tällöin ehdin syvällisesti ja laajasti käydä läpi kehosi eri osa-alueet, jotta voisit rentoutua ja kehosi ja mielesi paraneminen alkaa.

Varaa aikasi sivun alalaidan ajanvarauskalenterista. Hinnaston löydät alempaa sivulta tai suoraan tästä.

Olen Siru ja päädyin opiskelemaan energiahoitajaksi, kun sain itse kokea sen tehokkuuden täysin yllättäen. Olen aina ollut käytännönläheinen ihminen, enkä ollut kuullutkaan energiahoidosta ennen kuin koin sen itse. Kun ensikokemuksen jälkeen oloni alkoi parantua huomattavasti, lähdin tutustumaan aiheeseen ja päädyin Suomen energiahoitajien kursseille. Olen parantunut vuosikausia kestäneestä masennuksesta pääosin energiahoitojen avulla ja päässyt eroon kaikista tuki- ja liikuntaelinvaivoistani. Olen käynyt koko Suomen energiahoitajien koulutuksen ja olen tason 3 hoitaja. Olen myös ratkaisukeskeinen valmentaja LCF Life Coach® ja Access Bars® Fasilittaattori. Lue tarinani blogista.

Lisätietoja saat yritykseni sivuilta haelan.fi

 

Energiahoidot, Access Bars ja EFT -tunnetyöskentely Tampereella

Pääset energiahoitoon, Access Bars hoitoon ja EFT -tunnetyöskentelyyn kahdessa toimipakassa.

Pispalassa toimin osoitteessa Pispalan valtatie 9, Tampere. Työtilani sijaitsee Rajaportin saunan pihassa olevan omakotitalon kivijalan vasemmassa reunassa leveiden pariovien takana. Paikalle pääsee helposti busseilla ja ilmaista pysäköintitilaa löytyy Mäkikadulta. Autoilijan kannattaa laittaa navigaattoriin Mäkikatu 2-4.

Keskustassa toimin osoitteessa Näsilinnakatu 22, Tampere. Paikalle pääsee helposti julkisilla ja pysäköintitilaa löytyy kadun varsilta sekä läheisistä pysäköintitaloista.

 

Energiahoito Etänä, kaukohoito

Tarvittaessa voit saada hoidon myös suoraan kotisohvallesi tai voimme kohdata valmennuksen merkeissä myös etänä. (Lue lisää sivuiltani: Rentoutta ja tasapainoa kokonaisvaltaisesti | Siru Remes (haelan.fi))  Voimme sopia hoidot ja valmennukset joustavasti Zoom- tai muulla videopuheluyhteydellä tai puhelimitse.

 

Hoitojen hinnat

Lähihoito, Tampere

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito 75 min 90 €
EFT-tunneterapia 75 min 90 €
Access Bars® 75 min** 90 €
**Lisäpalveluna saatavilla Energeettinen jäsenkorjaus 20€ ennen Access Bars® hoitoa.

Kokonaisvaltainen energiahoito keholle ja mielelle 90 min  105 €

Kolmen kerran* sarja (85 €/kerta) 255 €
Viiden kerran* sarja (79€/kerta) 395 €
Seitsemän* kerran sarja (75 €/kerta) 525 €
*BodyMind energiahoito, EFT-tunneterapia tai Access Bars®

 

Hoidot sopii myös lapsille. Lapset nauttivat samasta rentouden tunteesta kuin aikuisetkin. Lapsille sopii niin Access Bars hoito kuin BodyMind energiahoitokin.

 

Maksuvaihtoehdot Lähihoidoille

Kortti, käteinen, mobilepay tai Klarna, jolla voit maksaa myöhemmin tai useammassa erässä.

 

Etähoito, kaukohoito

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito etänä 75 min 90 €
BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito etänä 60 min 80 €
BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito etänä 45 min 60 €

EFT-tunneterapia etänä 75 min  90 €

Etähoidon Maksuvaihtoehdot

Maksulinkki korttimaksulle tai Mobilepay.

Lahjakortti Energiahoitoon tai Access bars hoitoon

Saat lahjakortit Kokonaisvaltaiseen energiahoitoon, Access Bars hoitoon sekä BodyMind energiahoitoon Elämyslahjoista. Nämä lahjakortit käyvät paikan päällä tapahtuviin hoitoihin. Voin myös toimittaa lahjakortin sähköisesti. Otathan tällöin yhteyttä minuun sähköpostitse siru.remes@gmail.com

 

Varaa aika Energiahoitoon, Access bars hoitoon, EFT -tunnetyöskentelyyn ja etähoitoon alla olevasta lomakkeesta

Hoidot on saatavilla sekä etänä että kasvotusten Tampereella. Tampereella on kaksi toimipistettä: Rajaportti, Pispalan valtatie 9, Pispalassa sekä Näsilinnankatu 22, keskustassa. Molempiin on helppo tulla sekä julkisilla että omalla autolla. Ilmaista pysäköintitilaa löytyy Rajaportilta, Näsilinnankadun toimipisteen läheisyydessä on maksullista pysäköintitilaa sekä kadun varrella, että läheisissä pysäköintitaloissa.

  1. Valitse ensin palvelu. Mikäli varaat etähoidon, sijaintia ei tarvitse valita. Jos haluat tiettyyn sijaintiin (Rajaportti/Näsilinnankatu), valitse sijainti. Mikäli sijainnilla ei ole väliä, valitse palvelu ja näet 2. kohdassa sijainnin.
  2. Täytä lomakkeelle yhteystietosi. Tässä vaiheessa näet sijainnin, mikäli sinulle on sama tuletko Rajaportille tai Näsilinnankadulle. Etäpalveluissa sijainnilla ei ole merkitystä. Soitan sinulle varattuun aikaan.
  3. Klikkaa vahvista.
  4. Seuraavaksi voit tallentaa halutessasi kalenterimerkinnän vielä omaan sähköiseen kalenteriisi.
  5. Lopuksi klikkaa Valmis. Saat vielä sähköpostiisi vahvistuksen, jossa näkyy varattu aika sekä saapumisohjeet.
Ajanvarauskalenteri siirtyy 1.6. alkaen osoitteeseen Nettiaika.fi/haelan  Löydät sieltä vapaat ajat kesäkuun alusta lähtien. Kiitos ymmärryksestä!
Varaa tästä aika 1.6. alkaen

Tervetuloa!

Palaute EFT -tunneterapiasta, Sirun asiakas,

“Sirun myötä tutustuin mm. EFT-naputteluun ja vaikka olen nähnyt ja kokenut tai saanut paljon erilaisia energia- ja vaihtoehtohoitoja vuosien mittaan niin varsinkin tuo ensimmäinen EFT-hoito oli tajunnan räjäyttävä valtavan järisyttävä kokemus kun keho alkoi vapauttamaan sisään suljettua tunnekuormaa, tunsin olevani matkustaja itsessäni kun vaan tärisin ja sätkin. Tuon jälkeen aloin myös itse opiskelemaan em. tekniikkaa.

Kävin Sirulla hoidossa n. 4-5 kk ja sain häneltä todella paljon oikein osaavaa apua lukemattomiin asioihin, mm. koko pitkän työurani vaivannut lopputilin pelko saatiin isosti helpottamaan ja tuo on yksistään jo valtavan iso ja helpottava asia. Samalla opin itse paljon kaikenlaista ja sain Sirulta paljon vinkkejä mitä voin itse tehdä ja ottaa huomioon. Sen lisäksi, että Sirulta löytyy täsmäapu ja hoitotekniikka niin lukemattomiin vaivoihin, ongelmiin, traumoihin ja tunne-elämän haasteisiin niin Siru on valtavan lämminhenkinen ja rauhallinen auttaja, joka selvästi tekee työtään täydestä sydämestään. Voin vain lämpimästi ja vilpittömästi suositella Sirua ja Sirun hoitoja! ”

Kokemus EFT -tunneterapiasta, Sirun asiakas,

”Elämäni on ollut parisen vuotta kuormittavaa ja uupumus tuli kesäloman jälkeen. Hakeuduin Sirulle energiahoitoon ja hän ehdotti tunteiden käsittelyä EFT- tekniikalla. Koska minulla oli todella ahdistunut ja masentunut olo, ajattelin että ihan mitä vain, josko oloni parantuisi.

Kokemus oli hyvin voimakas. Menin mielessäni tapahtumaan missä olin kokenut alemmuutta, pettymystä, pelkoa ja ahdistusta. Tunne tunteelta päästin negatiivisista tunteista irti Sirun avustuksella ja rauhallisen äänen saattelemana. Itkin ja annoin tunteiden tulla ja mennä. Tämän jälkeen oloni oli todella kevyt ja väitän että hymyni ei ollut enää väkinäinen. Siru auttoi minua todella paljon tällä tekniikalla ja aion jatkaa tätä itse ja Sirun avustuksella jatkossakin.”

Palaute Access Bars hoidosta, Sirun asiakas,

“Valitsin Access Bars hoidon, sillä ystäväni suositteli sitä. Minulla oli kipuja sekä henkisesti olo, että olin jumissa. Olen saanut [hoidoista] apua haasteisiini. Nukun paljon paremmin. Olen myös luopunut minua kuormittaneesta työstä ja odotan tulevaisuudelta vain uusia hyviä asioita. Olen myös saanut turvallisuuden tunnetta, jota minulla ei aiemmin ollut. Olen pystynyt käymään läpi kaikki menneisyyden asiani, eivätkä ne enää vaivaa minua.”

Palaute Access Bars hoidosta, Sirun asiakas,

” Vasta Sirun tavattuani ymmärsin, että ei pidä etsiä oikeaa työtä, vaan sellaista elämää, jota haluan elää. Access barsin myötä olen nukkunut paremmin ja olen saanut turvallisuuden tunnetta, jota Minulla ei ole koskaan ollut. Sirun ansiosta siirryin osa-aikatyöhon ja lopulta lopetin minua kuormittaneen työn kokonaan. Olo on paljon luottavaisempi nyt.”

Palaute valmennuksesta, Sirun asiakas

”Valmennus oli minun elämän tilanteeseeni erittäin tarpeellinen ja toimiva tapa saada aikaa itselleni ja omille ajatuksilleni. Vaikka valmennus toteutettiin etänä, minusta tuntui, että saimme erittäin hyvin keskusteltua ja käsiteltyä minua tällä hetkellä askarruttavat teemat. Erilaiset harjoitukset toimivat hyvin myös etänä. Valmennuksesta jäi erittäin hyvä ja onnistunut fiilis! Sain paljon työkaluja ja tukea omien pohdintojeni pohjalle. Sirun kanssa valmennukset sujuivat erittäin luontevasti ja rennosti myös etänä. Minulla oli alun pienen jännityksen ja epävarmuuden jälkeen erittäin luottavainen tunne kaikkien valmennuksien aikana. Pystyin avoimesti kertomaan Sirulle tilanteestani ja kaikista teemaan liittyvistä askarruttavista asioista. Siru sai nopeasti kiinni, mitä tarkoitin ja hänellä oli paljon teemaan sopivia harjoitteita samantien mielessä. Siru myös itse osasi esittää erittäin hyvin tarkentavia kysymyksiä, joiden pohjalta teema avautui itsellenikin paremmin. Siru oli erittäin taitava erilaisten harjoitusten kanssa saamaan minut ajattelemaan asioita ihan uudella tavalla ja syvemmin.”

Palaute valmennuksesta, Sirun asiakas

”Jännitykseni hävisi heti Sirun avattua linjan. Vastassa oli rauhallinen, ystävällinen ja lämminkatseinen ammattilainen, jonka kanssa keskusteluyhteys aukesi kuin vanhan tutun kanssa. Olin asennoitunut siihen, että nyt kerron ongelmani ja terapeutilla on niihin ratkaisu takataskussa, mitä en itse ollut aiemmin vain keksinyt. Olin hämmentynyt, kun se kaikki löytyikin minusta. Ja oli koko ajan kulkenut mukanani, en ollut vain osannut kuunnella sitä ja pysähtyä sen äärelle. Siru ohjasi taitavasti oikeiden asioiden äärelle kysyen ja täysin minuun keskittyen. Jo itsessään se, että joku pysähtyy itsen äärelle ja keskittyy vain minun asioihini ilman tarvetta olla vastavuoroinen ja kohtelias, oli jotenkin terapeuttista. Koin oloni turvalliseksi, rauhalliseksi ja jälkeenpäin oivallusten kautta vapautuneeksi.”

Palaute valmennuksesta, Sirun asiakas

”Sain valmennuksesta paljon työkaluja käsitellä asioita, joista luulin jo päässeeni yli. Todellisuudessa oli kulunut vain aikaa sen verran, että asiat eivät haitanneet ja raskauttaneet päivittäistä arkeani. Valmennuksen avulla pääsin käsittelemään ja työstämään myös konkreettisesti ihmissuhteisiin liittyviä kipupisteitä ja ymmärsin, että joskus voi vain päästää irti kun on tehnyt itse voitavansa. Opin uusia menetelmiä, joiden avulla voin jatkossakin tarkastella eteen tulevia elämän ja ihmissuhteiden kysymyksiä. Ja ennen kaikkea itseäni toimijana erilaisissa tilanteissa.
Tykästyin Sirun tapaan olla samaan aikaan rauhoittava, huoltapitävä, rento, avoin ja ammattitaitoinen. Olen itse nopearytminen tyyppi ja minulle toimii se, kun joku osaa laskea kierroksiani ja pysäyttää hässäkän keskellä omalla tyyneydellään. Kaikki sujui mutkattomasti ja hyvässä, turvallisessa ilmapiirissä, vaikka käsittelin itselleni vaikeita ja  voimakkaita tunteita nostattavia asioita.”

Palaute valmennuksesta, Sirun asiakas

”Siru on ihanan positiivinen ja hänelle on helppo jutella. Kokemuksena valmennus oli miellyttävä, ajatuksia herättävä ja rauhoittava. Tuli tunne, että Siru tiesi mitä tekee ja hän on loistava valmentaja. Sirusta huokuu hyvää energiaa ja hänen kanssaan on helppo olla. Hänestä tuli nopeasti hyvä fiilis, tunsin että tällä tyypillä on paljon annettavaa. Pidin positiivisesta ajattelutavasta. Oli ihanaa, kun joku kokoajan muistutteli itsensä rakastamisesta, joka ei todellakaan ole itsestäänselvyys. Jo muutaman kerran jälkeen Siru löysi minusta sellaista, jota en ollut itse löytänyt. Tämä jos jokin on arvokasta.”

Piia, Sirun asiakas

”Minulle jäi erittäin onnistunut ja mukava fiilis valmennuksista! Vaikka valmennukset toteutettiin etänä, Siru pystyi luomaan tilanteesta luontevan, rennon ja avoimen. Sirun rauhallinen ja ammattitaitoinen olemus teki tilanteesta luotettavan, joten pystyin helposti olemaan avoin hänelle. Erilaiset harjoitukset olivat mielestäni valmennusten parasta antia. Sirulla oli monipuolisesti erilaisia harjoituksia eri teemoihin ja mielestäni hän valitsi kuhunkin teemaan luontevasti sopivan harjoitteen. Harjoitusten avulla sain erittäin paljon todella hyviä oivalluksia ja ratkaisuja haasteisiini. Voin erittäin lämpimästi suositella Sirua valmentajana kaikille, jotka haluavat tukea omiin haasteisiin ja avaimia oman päätöksenteon tueksi!”

Pilvi, Sirun asiakas

”Sirulla on myötätuntoinen, lempeä ja ymmärtäväinen tapa valmentaa. Minulla teetetyt harjoitukset sopivat aiheisiin joita käsittelimme, haastaen ajattelemaan ja tuntemaan. Siru ymmärsi tilanteeni, ja löysi minulle sopivan tavan otteen valmennuksessa. Lämmin suositus! Oivallus koiran mukaan ottamisesta viimeiselle tapaamiselle oli myös erinomainen!”

Ota yhteyttä Siruun

Yhteydenotot sähköpostitse siru.remes@gmail.com tai puhelimitse 044 577 9476. Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeella, mutta mainitse viestissäsi, mikäli se on osoitettu pelkästään minulle. Lomakkeella lähetetyt viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme.