Siru Remes

energiahoitaja, ratkaisukeskeinen valmentaja, Tampere ja muu Suomi
Brief info

Lämpimästi tervetuloa!

Olen Siru Remes ja asun Tampereella. Autan sinua uupunut ja stressaantunut toipumaan stressistä ja ahdistuksesta ja autan sinua myös toipumaan kehollisista haasteista jotta voit kokea kokonaisvaltaista hyvinvointia elämässäsi. Autan sinua joko kehittämälläni kokonaisvaltaisella menetelmällä tai autan sinua energiahoidolla, syvällisellä tunteiden vapautustekniikalla ja Access Bars hoidoilla Pispalassa, Tampereella. Jokaisella on mahdollisuus muuttua ja parantua.

Päädyin opiskelemaan energiahoitajaksi, kun sain itse kokea sen tehokkuuden täysin yllättäen. Olen aina ollut käytännönläheinen ihminen, enkä ollut kuullutkaan energiahoidosta ennen kuin koin sen itse. Kun ensikokemuksen jälkeen oloni alkoi parantua huomattavasti, lähdin tutustumaan aiheeseen ja päädyin Suomen energiahoitajien kursseille. Olen parantunut vuosikausia kestäneestä masennuksesta pääosin energiahoitojen avulla ja päässyt eroon kaikista tuki- ja liikuntaelinvaivoistani. Olen käynyt koko Suomen energiahoitajien koulutuksen ja olen tason 3 hoitaja. Olen myös ratkaisukeskeinen valmentaja LCF Life Coach® ja Access Bars® Fasilittaattori. Lue tarinani blogista.

BodyMind Energy Balancing hoito on äärimmäisen hyvä erilaisissa kehollisissa haasteissa. Oli sinulla sitten tuki- ja liikuntaelin haasteita, sydän- ja verisuonisairauksia, vatsahaasteita, migreeniä, unettomuutta, iho-oireita, BodyMind energiahoito tukee kehoasi paranemaan. Energiahoito voi olla tukena myös vakavien ja pitkäaikaisten sairauksien paranemisen tukena tasapainottaen hermostoa ja auttaen kehoa paranemaan.

Sydämeni lähellä on erityisesti EFT-terapia. Emotional freedom technique – lyhyemmin EFT – on erityisen tehokas tapa käsitellä traumoja, tunnelukkoja ja negatiivisia muistoja. EFT-terapiaa kutsutaan myös nimellä EFT-tapping. EFT -tunneterapia on saatavilla Tampereella sekä etäyhteyksin.

Access Bars® hoidosta on tullut päivä päivältä suositumpia. Access Bars® on ikään kuin mielen ”kovalevyn” puhdistus. Access Bars® rentouttaa syvästi, hiljentää alati äänekkään mielen ja auttaa päästämään niistä irti niistä mielen rajoitteista, joihin loogisella mielellä ei pääse käsiksi. Hoidossa vapautetaan kehossa ja mielessä olevia uskomuksia, ajatuksia ja ohjelmointeja, mitä emme enää tarvitse. Lue lisää Access Bars® -hoidosta.

Olipa kyse mistä tahansa metodista tai hoitomuodosta, vain oma kokemus on se, millä on merkitystä. Vain kokeilemalla saat selville, miten voit muuttua hoitojen ja käyttämieni menetelmien avulla ja miten voit saada apua ongelmiin, joihin et muilla tavoilla ole saanut apua.

BodyMind energiahoidon, Access Bars® hoidon ja EFT-tunneterapian kesto on noin 60-75 min, alku- ja loppukeskusteluun on varattu lisäksi aikaa. Aivan aluksi suosittelen ottamaan hoitosarjan – kolmesta seitsemään kertaa – jotta keho ja mieli lähtee toipumaan. Kun akuuttivaihe on helpottanut, usein riittää ylläpitohoito kuukauden, kahden välein.

Ensimmäisellä kertaa sinun ei tarvitse tietää, mikä hoitomuoto sopisi tilanteeseesi parhaiten. Jos sinulla on selkeästi enemmän kehollisia haasteita (selkäkipuja, polvikipua, niska- ja hartiajumeja, heikkoutta immuunipuolustuksessa, unettomuutta…) varaa aika BodyMind energiahoitoon. Jos taas haasteesi ovat enemmän ”henkisiä”, olet jotenkin ”jumissa” tai kaipaat vaan rentoutta ja selkeyttä elämään, varaa Access Bars. Tai jos olet valmis käymään tunteita ja traumoja syvällisesti läpi, varaa aika EFT-tunneterapiaan. Oli haasteesi minkälainen tahansa, käymme aina yhdessä aluksi läpi, mitä haasteita sinulla on ja mitä muutosta toivot, ja osaan sitten räätälöidä hoidon juuri sinun tilanteeseen sopivaksi. Kokonaisvaltainen energiahoito on paras ensimmäiselle kerralle. Tällöin ehdin syvällisesti ja laajasti käydä läpi kehosi eri osa-alueet, jotta voisit rentoutua ja kehosi ja mielesi paraneminen alkaa.

Varaa aikasi sivun alalaidan ajanvarauskalenterista. Hinnaston löydät alempaa sivulta tai suoraan tästä.

Lisätietoja saat yritykseni sivuilta haelan.fi

 

Sijainti

Teen tällä hetkellä hoitoja kahdessa eri osoitteessa. Pääsääntöisesti Rajaportilla, Pispalan valtatie 9, Tampere sekä satunnaisesti Ala-Pispalassa, Mäkikatu 84, Tampere. Molempiin paikkoihin pääsee helposti busseilla ja ilmaista pysäköintitilaa löytyy pääsääntöisesti molempien paikkojen lähistöltä.

 

Etähoidot ja -valmennukset

Tarvittaessa voit saada hoidon myös suoraan kotisohvallesi tai voimme kohdata valmennuksen merkeissä myös etänä. Voimme sopia hoidot ja valmennukset joustavasti Zoom- tai muulla videopuheluyhteydellä tai puhelimitse.

 

Hinnasto

Lähihoito, Tampere

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito 75 min 90 €
EFT-tunneterapia 75 min 90 €
Access Bars® 75 min** 90 €
**Lisäpalveluna saatavilla Energeettinen jäsenkorjaus 30€ ennen Access Bars® hoitoa.

Kokonaisvaltainen energiahoito keholle ja mielelle 90 min  105 €

Kolmen kerran* sarja (85 €/kerta) 255 €
Viiden kerran* sarja (79€/kerta) 395 €
Seitsemän* kerran sarja (75 €/kerta) 525 €
*BodyMind energiahoito, EFT-tunneterapia tai Access Bars®

 

Hoidot sopii myös lapsille. Lapset nauttivat samasta rentouden tunteesta kuin aikuisetkin. Lapsille sopii niin Access Bars hoito kuin BodyMind energiahoitokin.

Maksuvaihtoehdot Lähihoidoille

Kortti, käteinen, mobilepay tai Klarna, jolla voit maksaa myöhemmin tai useammassa erässä.

 

Etähoito

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito etänä 75 min 90 €

EFT-tunneterapia etänä 75 min  90 €

Etähoidon Maksuvaihtoehdot

Maksulinkki korttimaksulle tai Mobilepay.

 

Varaa aika alla olevasta lomakkeesta
  1. Valitse ensin palvelu.  Mikäli haluat tietää sijainnin etukäteen tai valita jommankumman sijainnin ensisijaisesti, valitse silloin ensin sijainti ja sen jälkeen palvelu. Sijaintia ei tarvitse valita, mikäli voit tulla kumpaan tahansa osoitteeseen (Mäkikatu 84 tai Pispalan valtatie 9, Tampere)
  2. Täytä lomakkeelle yhteystietosi.
  3. Klikkaa vahvista.
  4. Seuraavaksi voit tallentaa halutessasi kalenterimerkinnän vielä omaan sähköiseen kalenteriisi.
  5. Lopuksi klikkaa Valmis. Saat vielä sähköpostiisi vahvistuksen, jossa näkyy varattu aika sekä saapumisohjeet.

Tervetuloa!

Palaute valmennuksesta, Sirun asiakas

”Valmennus oli minun elämän tilanteeseeni erittäin tarpeellinen ja toimiva tapa saada aikaa itselleni ja omille ajatuksilleni. Vaikka valmennus toteutettiin etänä, minusta tuntui, että saimme erittäin hyvin keskusteltua ja käsiteltyä minua tällä hetkellä askarruttavat teemat. Erilaiset harjoitukset toimivat hyvin myös etänä. Valmennuksesta jäi erittäin hyvä ja onnistunut fiilis! Sain paljon työkaluja ja tukea omien pohdintojeni pohjalle. Sirun kanssa valmennukset sujuivat erittäin luontevasti ja rennosti myös etänä. Minulla oli alun pienen jännityksen ja epävarmuuden jälkeen erittäin luottavainen tunne kaikkien valmennuksien aikana. Pystyin avoimesti kertomaan Sirulle tilanteestani ja kaikista teemaan liittyvistä askarruttavista asioista. Siru sai nopeasti kiinni, mitä tarkoitin ja hänellä oli paljon teemaan sopivia harjoitteita samantien mielessä. Siru myös itse osasi esittää erittäin hyvin tarkentavia kysymyksiä, joiden pohjalta teema avautui itsellenikin paremmin. Siru oli erittäin taitava erilaisten harjoitusten kanssa saamaan minut ajattelemaan asioita ihan uudella tavalla ja syvemmin.”

Palaute valmennuksesta, Sirun asiakas

”Jännitykseni hävisi heti Sirun avattua linjan. Vastassa oli rauhallinen, ystävällinen ja lämminkatseinen ammattilainen, jonka kanssa keskusteluyhteys aukesi kuin vanhan tutun kanssa. Olin asennoitunut siihen, että nyt kerron ongelmani ja terapeutilla on niihin ratkaisu takataskussa, mitä en itse ollut aiemmin vain keksinyt. Olin hämmentynyt, kun se kaikki löytyikin minusta. Ja oli koko ajan kulkenut mukanani, en ollut vain osannut kuunnella sitä ja pysähtyä sen äärelle. Siru ohjasi taitavasti oikeiden asioiden äärelle kysyen ja täysin minuun keskittyen. Jo itsessään se, että joku pysähtyy itsen äärelle ja keskittyy vain minun asioihini ilman tarvetta olla vastavuoroinen ja kohtelias, oli jotenkin terapeuttista. Koin oloni turvalliseksi, rauhalliseksi ja jälkeenpäin oivallusten kautta vapautuneeksi.”

Palaute valmennuksesta, Sirun asiakas

”Sain valmennuksesta paljon työkaluja käsitellä asioita, joista luulin jo päässeeni yli. Todellisuudessa oli kulunut vain aikaa sen verran, että asiat eivät haitanneet ja raskauttaneet päivittäistä arkeani. Valmennuksen avulla pääsin käsittelemään ja työstämään myös konkreettisesti ihmissuhteisiin liittyviä kipupisteitä ja ymmärsin, että joskus voi vain päästää irti kun on tehnyt itse voitavansa. Opin uusia menetelmiä, joiden avulla voin jatkossakin tarkastella eteen tulevia elämän ja ihmissuhteiden kysymyksiä. Ja ennen kaikkea itseäni toimijana erilaisissa tilanteissa.
Tykästyin Sirun tapaan olla samaan aikaan rauhoittava, huoltapitävä, rento, avoin ja ammattitaitoinen. Olen itse nopearytminen tyyppi ja minulle toimii se, kun joku osaa laskea kierroksiani ja pysäyttää hässäkän keskellä omalla tyyneydellään. Kaikki sujui mutkattomasti ja hyvässä, turvallisessa ilmapiirissä, vaikka käsittelin itselleni vaikeita ja  voimakkaita tunteita nostattavia asioita.”

Palaute valmennuksesta, Sirun asiakas

”Siru on ihanan positiivinen ja hänelle on helppo jutella. Kokemuksena valmennus oli miellyttävä, ajatuksia herättävä ja rauhoittava. Tuli tunne, että Siru tiesi mitä tekee ja hän on loistava valmentaja. Sirusta huokuu hyvää energiaa ja hänen kanssaan on helppo olla. Hänestä tuli nopeasti hyvä fiilis, tunsin että tällä tyypillä on paljon annettavaa. Pidin positiivisesta ajattelutavasta. Oli ihanaa, kun joku kokoajan muistutteli itsensä rakastamisesta, joka ei todellakaan ole itsestäänselvyys. Jo muutaman kerran jälkeen Siru löysi minusta sellaista, jota en ollut itse löytänyt. Tämä jos jokin on arvokasta.”

Piia, Sirun asiakas

”Minulle jäi erittäin onnistunut ja mukava fiilis valmennuksista! Vaikka valmennukset toteutettiin etänä, Siru pystyi luomaan tilanteesta luontevan, rennon ja avoimen. Sirun rauhallinen ja ammattitaitoinen olemus teki tilanteesta luotettavan, joten pystyin helposti olemaan avoin hänelle. Erilaiset harjoitukset olivat mielestäni valmennusten parasta antia. Sirulla oli monipuolisesti erilaisia harjoituksia eri teemoihin ja mielestäni hän valitsi kuhunkin teemaan luontevasti sopivan harjoitteen. Harjoitusten avulla sain erittäin paljon todella hyviä oivalluksia ja ratkaisuja haasteisiini. Voin erittäin lämpimästi suositella Sirua valmentajana kaikille, jotka haluavat tukea omiin haasteisiin ja avaimia oman päätöksenteon tueksi!”

Pilvi, Sirun asiakas

”Sirulla on myötätuntoinen, lempeä ja ymmärtäväinen tapa valmentaa. Minulla teetetyt harjoitukset sopivat aiheisiin joita käsittelimme, haastaen ajattelemaan ja tuntemaan. Siru ymmärsi tilanteeni, ja löysi minulle sopivan tavan otteen valmennuksessa. Lämmin suositus! Oivallus koiran mukaan ottamisesta viimeiselle tapaamiselle oli myös erinomainen!”

Palaute energiahoidosta, Sirun asiakas

”Siru otti minut vastaan hymyillen ja lämpimästi halaten. Siinä halauksessa ei ollut mitään muuta kuin pyyteetöntä välittämistä ja halua kohdata juuri minut. Istuimme alas, vaihdoimme kuulumisia ja ryhdyimme keskustelemaan mitä oikein olin tullut hoidosta hakemaan. Jouduin vastaamaan että en oikein tiedä. Siru kuunteli minua, ohjasi rinnalla kävellen ja kannusti ottamaan askeleita siihen suuntaan mikä tuntui oikealta. Kohtaaminen Sirun kanssa oli todella mieleenpainuva kokemus. Olen itse ollut ihmisläheisessä työssä jo yli 20 vuotta, ja voin sanoa että jos ihminen ei ole tekemässään asiassa koko sydämellään mukana, sen havaitsee kyllä. Siru on. Sirusta huokui rauha, lämpö ja universaali rakkaus joka on tässä kiireisessä ja suorituskeskeisessä maailmassa valitettavan harvinaista. Sain Sirulta rohkeutta kohdata asiat sellaisena kuin ne on ja rohkeutta toteuttaa itseäni ahdasmielisistä rajoitteista välittämättä. Rajoitteista jotka ovat suurimmalta osin oman mielemme luomuksia. Voin lämpimästi suositella Sirua sinulle joka etsit vaihtoehtoista tapaa kohdata ihminen kokonaisvaltaisena olentona.”

Riina, Sirun asiakas

”Elämäni on ollut parisen vuotta kuormittavaa ja uupumus tuli kesäloman jälkeen. Hakeuduin Sirulle energiahoitoon ja hän ehdotti tunteiden käsittelyä EFT- tekniikalla. Koska minulla oli todella ahdistunut ja masentunut olo, ajattelin että ihan mitä vain, josko oloni parantuisi. Kokemus oli hyvin voimakas. Menin mielessäni tapahtumaan, missä olin kokenut alemmuutta, pettymystä, pelkoa ja ahdistusta. Tunne tunteelta päästin negatiivisista tunteista irti Sirun avustuksella ja rauhallisen äänen saattelemana. Itkin ja annoin tunteiden tulla ja mennä. Tämän jälkeen oloni oli todella kevyt ja väitän, että hymyni ei ollut enää väkinäinen. Siru auttoi minua todella paljon tällä tekniikalla ja aion jatkaa tätä itse ja Sirun avustuksella jatkossakin. Olen vasta tieni päässä uupumuksesta täydelliseen paranemiseen. Kiitos Sirulle tien pään löytymisestä. <3”

Riina, Sirun asiakas

”Sirulla on rauhallinen tapa käydä läpi asiat ja hän kertoi, miten minun tulee olla hoidon aikana. Kosketus on lämmin Sirun tutkiessa selkäni linjaa ja lonkkien asentoa nähdäkseen mahdolliset kireät alueet. Itse hoito tapahtuu koskettamatta, mutta uskomatonta kyllä tunnen lämmön virtaavan minuun. Asetun hoitopöydälle ja hoito jatkuu… aivan liian nopeasti on mennyt puolitoistatuntia. Olisin viihtynyt viltin alla pidempään. Hoidon jälkeen Siru huomauttaa, kuinka suoremmassa lonkkani ovat ja tunnen rentoutuneen mutta virkeän olon.”

Riina, Sirun asiakas

”Olin etäenergiahoidossa aikataulullisista syistä kerran. Koin hoidon jopa voimakkaampana kuin lähihoidossa. Tunsin jaloissani voimakkaat lämpöiset tuulahdukset hoidon alussa. Hoidon jatkuessa ajattelin, että nukahdan. En kuitenkaan nukahtanut vaan tuli rentoutunut ja rauhallinen olo. Yhdessä kohdassa näin näyn kuin käsi olisi ottanut jotain takertuvaa rintani päältä ja ravistellut sen pois samalla lailla kuin mattoa ravistellaan. Hoidon jälkeen minulla oli rentoutunut ja rauhallinen olo ja nukuin seuraavan yöni hyvin. Voin suositella hyvin etähoitoa, niin uskomatonta kuin se onkin, se toimii.”

Ota yhteyttä Siruun

Yhteydenotot sähköpostitse siru.remes@gmail.com tai puhelimitse 044 577 9476. Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeella, mutta mainitse viestissäsi, mikäli se on osoitettu pelkästään minulle. Lomakkeella lähetetyt viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme.