Siru Remes

energiahoitaja, ratkaisukeskeinen valmentaja
Brief info

044 577 9476
siru.remes@gmail.com

Olen Siru Remes Tampereelta. Teen hoitoja Pispalassa Rajaportin saunalla. Saat kanssani luotettavaa, lämminhenkistä energiahoitoa ja EFT-tunneterapiaa.

Päädyin opiskelemaan energiahoitajaksi, kun sain itse kokea sen tehokkuuden täysin yllättäen. Olen aina ollut käytännönläheinen ihminen, enkä ollut kuullutkaan energiahoidosta ennen kuin koin sen itse. Kun ensikokemuksen jälkeen oloni alkoi parantua huomattavasti, lähdin tutustumaan aiheeseen ja päädyin Suomen energiahoitajien kursseille. Henkilökohtaisesti olen parantunut vuosikausia kestäneestä masennuksesta pääosin energiahoitojen avulla ja päässyt eroon kaikista tuki- ja liikuntaelinvaivoistani. Olen käynyt koko Suomen energiahoitajien koulutuksen ja olen tason 3 hoitaja. Olen myös ratkaisukeskeinen valmentaja LCF Life Coach®.

Sydämeni lähellä on erityisesti EFT-terapia. Emotional freedom technique – lyhyemmin EFT – on erityisen tehokas tapa käsitellä traumoja, tunnelukkoja ja negatiivisia muistoja. EFT-terapiaa kutsutaan myös nimellä EFT-tapping.

Varaa aikasi ajanvarauskalenterista tai soittamalla tai laittamalla viestiä.

Tervetuloa hoitoihini!

Sijainti

Rajaportin saunan hoitotila, Pispalan valtatie 9, Tampere

Katso sijainti kartalta

Hoitotila löytyy Rajaportin saunan sisäpihalta isoa porttia vastapäätä. Oven yläpuolella olevassa kyltissä lukee ”hieroja”.

Paikalle pääsee helposti bussilla, ja autoille löytyy pysäköintitilaa Mäkikadun puolelta.

Kaukohoidot

Kaukohoitoa varatessasi valitse ensin palveluista sopivan mittainen kaukohoito. Ylläpitohoidoksi riittää usein lyhyempi aika, ensi kertaa ja vaikeammissa vaivoissa suosittelen ottamaan 60 min ajan. Hoidon aluksi soitan sinulle ja kartoitan hoitotarpeesi. Varaathan hoidolle rauhallisen ajan ja paikan. On myös parempi, että heti hoidon jälkeen ei tarvitse lähteä rientämään vaan voi jonkin aikaa vielä lepäillä ja antaa hoidon vaikuttaa.

 

Hinnasto

 

1.1.2022 alkaen

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito  90 min     75 €

EFT-tunneterapia 90 min 75 €

Kaukohoito 30 min    35 €

Kaukohoito 45 min    50 €

Kaukohoito 60 min    65 €

Kolmen kerran 30 min kaukohoitosarja 95 €

Kolmen kerran 45 min kaukohoitosarja 130 €

Opiskelijat, työttömät ja vähävaraiset -10% yksittäisistä energiahoidoista ja EFT-tunneterapiasta

 

Hintoihin sisältyy alv 24 %.

 

Tervetuloa!

Riina, Sirun asiakas

Elämäni on ollut parisen vuotta kuormittavaa ja uupumus tuli kesäloman jälkeen. Hakeuduin Sirulle energiahoitoon ja hän ehdotti tunteiden käsittelyä EFT- tekniikalla. Koska minulla oli todella ahdistunut ja masentunut olo, ajattelin että ihan mitä vain, josko oloni parantuisi. Kokemus oli hyvin voimakas. Menin mielessäni tapahtumaan, missä olin kokenut alemmuutta, pettymystä, pelkoa ja ahdistusta. Tunne tunteelta päästin negatiivisista tunteista irti Sirun avustuksella ja rauhallisen äänen saattelemana. Itkin ja annoin tunteiden tulla ja mennä. Tämän jälkeen oloni oli todella kevyt ja väitän, että hymyni ei ollut enää väkinäinen. Siru auttoi minua todella paljon tällä tekniikalla ja aion jatkaa tätä itse ja Sirun avustuksella jatkossakin. Olen vasta tieni päässä uupumuksesta täydelliseen paranemiseen. Kiitos Sirulle tien pään löytymisestä. <3

Riina, Sirun asiakas

Sirulla on rauhallinen tapa käydä läpi asiat ja hän kertoi, miten minun tulee olla hoidon aikana. Kosketus on lämmin Sirun tutkiessa selkäni linjaa ja lonkkien asentoa nähdäkseen mahdolliset kireät alueet. Itse hoito tapahtuu koskettamatta, mutta uskomatonta kyllä tunnen lämmön virtaavan minuun. Asetun hoitopöydälle ja hoito jatkuu… aivan liian nopeasti on mennyt puolitoistatuntia. Olisin viihtynyt viltin alla pidempään. Hoidon jälkeen Siru huomauttaa, kuinka suoremmassa lonkkani ovat ja tunnen rentoutuneen mutta virkeän olon.

Riina, Sirun asiakas

Olin etäenergiahoidossa aikataulullisista syistä kerran. Koin hoidon jopa voimakkaampana kuin lähihoidossa. Tunsin jaloissani voimakkaat lämpöiset tuulahdukset hoidon alussa. Hoidon jatkuessa ajattelin, että nukahdan. En kuitenkaan nukahtanut vaan tuli rentoutunut ja rauhallinen olo. Yhdessä kohdassa näin näyn kuin käsi olisi ottanut jotain takertuvaa rintani päältä ja ravistellut sen pois samalla lailla kuin mattoa ravistellaan. Hoidon jälkeen minulla oli rentoutunut ja rauhallinen olo ja nukuin seuraavan yöni hyvin. Voin suositella hyvin etähoitoa, niin uskomatonta kuin se onkin, se toimii.

Veera, Sirun asiakas

Kohtaaminen Sirun kanssa oli lempeä ja turvallinen.

Minun oli helppo vain rentoutua ja vastaanottaa voimakas hoito. Kehoni jännitystilat purkautuivat, ja hoito oli hyvin syvärentouttava. Suosittelen hoitoa lämpimästi <3

Ota yhteyttä Siruun

Yhteydenotot sähköpostitse siru.remes@gmail.com tai puhelimitse 044 577 9476. Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeella, mutta mainitse viestissäsi, mikäli se on osoitettu pelkästään minulle. Lomakkeella lähetetyt viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme.