Tapio Olsonen

energiahoitaja
Brief info

+358400448148
tapio.ols@icloud.com

Hyvää oloa enemmän!
Tervehdys!

Olen Tapio Olsonen. Olen tehnyt pitkän työuran oman yrityksen vetäjänä, mikä onnistui kohtuullisesti, kun oli lapsena kasvanut suorittamisen asenteeseen. Vuonna 2017 pääsin yrityksestäni eroon ja huomasin ajaneeni itseni täydelliseen burnouttiin. Kolme vuotta siinä meni, että sain fysiikan taas jotenkin toimimaan nukkumalla todella pitkiä yöunia ja kuntoilemalla rauhallisesti metsäpoluilla. Vuonna 2020 lapsuuden traumat nousivat esiin ja selvisi syy, miksi minusta oli tullut viimeisen päälle suorittaja. Tästä alkoi avun etsiminen traumojen purkuun.

Olennaisena apuna oli Meridiaani osk:n kautta saamani hoidot. Ensin kävin ryhmähoidossa, josta innostuneena varasin ajan henkilökohtaiseen hoitoon. Koska hoidot olivat todella tehokkaita ja auttoivat minua huimasti eteenpäin polullani, kouluttauduin itsekin hoitajaksi.

Käyttämäni BodyMind Energy Balancing -metodi on kehitetty poistamaan fyysistä, tunneperäistä ja henkistä stressiä. Kun stressi poistuu, keho alkaa korjata itse itseään. Hoidolla pyritään siis palauttamaan keho sen luonnolliseen olotilaan.

Tähän hoitomenetelmään on valittu yli 30 eri hoitomuodon parhaiksi osoittautuneet tekniikat. Hoitovaikutuksen teho perustuu suureksi osaksi siihen, että sillä vaikutetaan autonomiseen hermostoon hermojärjestelmän kautta. Tällöin sympaattisen hermoston stressitila alkaa purkautua ja parasympaattinen hermosto aktivoituu, jolloin kehon oma paraneminen pääsee toimimaan.
Hoitoon tullessasi ota mukaan rennot vaatteet ja varaa loppupäivä rentoutumiseen. Hoidon vaikutus jatkuu seuraavat 3 – 5 päivää, varsinkin ensimmäisenä yönä hoidon jälkeen, kun keho kunnolla rentoutuu.

Hoitoja tehdessäni olen rinnalla kulkija ja kuuntelija, joka hoitaa sinua – sinun ja kehosi ehdoilla.

Sijainti

Teen hoitoja kotonani Sysmässä  tai kylällä Sysmäntie 47, 19700 Sysmä.

Katso sijainti kartalla.

Hoidon hinnat

Lähihoito 75 min   90 €

Ensimmäisen hoitokerran tutustumishinta  70 €

Etähoito 40 min  50 €

Ensimmäisen hoitokerran tutustumishinta   40 €

Tutustumishinta on käytettävissä vain kerran.

Varaa aika Tapiolle