Tapio Olsonen

energiahoitaja
Brief info

+358400448148
tapio.ols@icloud.com

Hyvää oloa enemmän!
Tervehdys!

Olen Tapio Olsonen. Olen tehnyt pitkän työuran oman yrityksen vetäjänä, mikä onnistui kohtuullisesti, kun oli lapsena kasvanut suorittamisen asenteeseen. Vuonna 2017 pääsin yrityksestäni eroon ja huomasin ajaneeni itseni täydelliseen burnouttiin. Kolme vuotta siinä meni, että sain fysiikan taas jotenkin toimimaan nukkumalla todella pitkiä yöunia ja kuntoilemalla rauhallisesti metsäpoluilla. Vuonna 2020 lapsuuden traumat nousivat esiin ja selvisi syy, miksi minusta oli tullut viimeisen päälle suorittaja. Tästä alkoi avun etsiminen traumojen purkuun.

Olennaisena apuna oli Meridiaani osk:n kautta saamani hoidot. Ensin kävin ryhmähoidossa, josta innostuneena varasin ajan henkilökohtaiseen hoitoon. Koska hoidot olivat todella tehokkaita ja auttoivat minua huimasti eteenpäin polullani, kouluttauduin itsekin hoitajaksi.

BodyMind Energy Balancing hoito

Käyttämäni BodyMind Energy Balancing -metodi on kehitetty poistamaan fyysistä, tunneperäistä ja henkistä stressiä. Kun stressi poistuu, keho alkaa korjata itse itseään. Hoidolla pyritään siis palauttamaan keho sen luonnolliseen olotilaan.

Tähän hoitomenetelmään on valittu yli 30 eri hoitomuodon parhaiksi osoittautuneet tekniikat. Hoitovaikutuksen teho perustuu suureksi osaksi siihen, että sillä vaikutetaan autonomiseen hermostoon hermojärjestelmän kautta. Tällöin sympaattisen hermoston stressitila alkaa purkautua ja parasympaattinen hermosto aktivoituu, jolloin kehon oma paraneminen pääsee toimimaan.
Hoitoon tullessasi ota mukaan rennot vaatteet ja varaa loppupäivä rentoutumiseen. Hoidon vaikutus jatkuu seuraavat 3 – 5 päivää, varsinkin ensimmäisenä yönä hoidon jälkeen, kun keho kunnolla rentoutuu.

Access Bars®️ hoito

Access Bars®️ -hoito on erittäin rentouttava, stressiä poistava ja tietoisuustaitoja parantava hoitomuoto.Hoidon aikana kosketan kevyesti 32 pistettä pään alueella, jolloin nämä pisteet aktivoituvat ja vapauttavat sinua rajoittavista uskomuksista, tuomitsemisista ja ohjelmoinneista elämän eri alueilla. Tämä on kuin tietokoneen poistopainikkeen (DELETE-näppäin) käyttämistä. Tällä tavalla vapautetaan kaikki ajatukset, tunteet ja tuntemukset, jotka pitävät sinut jumissa ja jotka pakottavat sinua toistamaan samoja malleja elämässäsi yhä uudelleen ja uudelleen. Access Bars® -hoidon vaikutukset ovat tieteellisesti varmennettuja. Vaikutukset ovat henkilökohtaiset ja eroavat hoitokerrasta toiseen.

Lisäpalveluna ennen Access Bars®️ -hoitoa on mahdollisuus tehdä energeettinen jäsenkorjaus joka rentouttaa ja valmistaa kehoa syvempään hoitokokemukseen.

 

Hoitoja tehdessäni olen rinnalla kulkija ja kuuntelija, joka hoitaa sinua – sinun ja kehosi ehdoilla.

Sijainti

Teen hoitoja kotonani Rapalantie 961, 19700 Sysmä.

Katso sijainti kartalla.

Hoidon hinnat

BodyMind Energy Balancing hoito Lähihoito 75 min   90 € Ensimmäisen hoitokerran tutustumishinta  70 €

BodyMind Energy Balancing hoito Etähoito 40 min  50 € Ensimmäisen hoitokerran tutustumishinta   40 €

Access Bars®️ hoito Lähihoito 75 min  90 € Ensimmäisen hoitokerran tutustumishinta  70 €

Lisäpalveluna tilattu energeettinen jäsenkorjaus 15 min  30€

Tutustumishinta on käytettävissä vain kerran.

Hoitoihin ajanvaraus toimii myös lähettämällä numeroon 0400 448148 tekstiviestin tai viestiä WhatsAppin tai Telegramin kautta. Joskus jopa joustavammin kuin kalenterin kautta.

Varaa aika Tapiolle