Joulukuun ryhmäenergiahoito Oulussa 18.12.2021

Ajankohta: 18.12.2021 klo 14–(17)
Paikka: Villa Valo, Asemakatu 12 A, Oulu
Hinta: 38 € (Alle 15-vuotiaat puoleen hintaan.) Hinta sisältää lisäksi teetarjoilun.

Lämpimästi tervetuloa aloittamaan joulun aika kanssamme rentouttavalla energiahoidolla! Suomen Energiahoitajien kouluttamien hoitajien osuuskunta Meridiaani järjestää energiahoitopäivän, jossa pääset kerralla usean hoitajan hoidettavaksi. Olemme kaikki yhteisessä, hoitavassa tilassa, jossa jo oleminen aloittaa hoitoprosessin. Jokainen osallistuja saa tilaisuudessa myös yksilöllistä hoitoa. Aloitamme tilaisuuden lyhyellä ohjatulla rentoutushetkellä.

Inspiraationsa tapahtuma on saanut Slovenian suositulta Domancic-energiahoitoklinikalta, jossa hoitajamme ovat olleet useaan otteeseen Suomen Energiahoitajien matkassa oppimassa ja saamassa hoitoa. Nyt olemme järjestäneet jo usean kerran hoitotapahtumia, joissa monta hoitajaa tekee hoitoa samanaikaisesti ja joissa voi rentoutua yhdessä muiden hoidettavien kanssa. Joulukuun 18. päivä tapahtuma
järjestetään pitkästä aikaa Oulussa. Ryhmäenergiahoidossa käytämme Suomen Energiahoitajien kehittämää lempeää BodyMind Energy Balancing Method -hoitomenetelmää, jolla voidaan hoitaa terveyttä kokonaisvaltaisesti. Ilmoittautumisen yhteydessä tai paikan päällä on mahdollisuus kertoa, mihin fyysiseen tai tunnepuolen ongelmaan haluaisi hoidon kohdistettavan. Usean hoitajan toteuttamana ryhmähoitona energiahoidon vaikutus tehostuu moninkertaisesti. Voit tulla nauttimaan ryhmähoidon hoitavista energioista myös ilman mitään erityistä vaivaa vain saadaksesi mukaasi tasapainoisen ja seesteisen olon!

Energiahoitoa tehdään tilassa enintään kolmen tunnin ajan. Paikalta voi kuitenkin lähteä silloin, kun tuntee saaneensa riittävästi hoitoa.

Osallistujien määrä on rajattu, joten ilmoittautuminen on sitova. Saat ennen tapahtumaa infokirjeen sähköpostiisi. Osallistumismaksu maksetaan käteisellä tai kortilla paikan päällä.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan juuri sellaisena kuin olet!