Ryhmäetähoito 18.11.2023

Ajankohta: la 18.11.2023 klo 13-16
Paikka: Oma kotisohva tai mikä tahansa itse valitsemasi paikka, joka sinua kutsuu
Hinta: 33 €

”Kiitos teille:☺ Hoito oli ennen kokemattoman voimallinen kokemus☺ Koin hoidon ajan valtavan suurta onnen ja ilon tunnetta ja näin kirkkaan vaaleansinisen värin, joka vahvisti uskomattoman suurta tunnetta.”

Tervetuloa mukaan kokemaan ryhmäenergiahoidon voima!

Suomen Energiahoitajien kouluttamien hoitajien osuuskunta Meridiaani järjestää ryhmähoitopäivän, jossa pääset kerralla usean hoitajan hoidettavaksi. Jokainen osallistuja saa tapahtuman aikana myös yksilöllistä hoitoa.  Aloitamme tapahtuman lyhyellä yhteisellä meditaatiolla Zoom-yhteyden välityksellä. Tähän jokainen osallistuja on halutessaan tervetullut mukaan, mutta siihen osallistuminen ei ole ryhmähoidon kannalta välttämätöntä.

Ryhmäkaukohoidossa useamman hoitajan ja hoidettavan muodostama ryhmäenergiakenttä tekee hoidosta hyvin tehokkaan. Voit ottaa hoitoa vastaan missä vain, vaikka kotisohvallasi. Hoito toteutetaan niin, että jokainen hoidettava saa sekä yksilöhoitoa (kesto noin. 20 min) sekä hoitoa osana koko porukkaa. Yksilöhoitoja varten saat tarkan hoitoajan, jotta voit rauhoittua ottamaan hoitoa vastaan erityisesti silloin. Parhaimman vaikutuksen ryhmäenergiahoidosta saadaksesi suosittelemme antamaan koko ryhmähoidon ajan läsnäololle itseäsi varten. Olet energiayhteyden päässä saamassa hoitoa koko tilaisuuden ajan.

Mistä syistä asiakkaamme ovat aiemmin tulleet ryhmäetähoitoomme?

Muun muassa seuraavia syitä on kerrottu meille saamissamme palautteissa:

 • Heikkous immuunipuolustusjärjestelmässä, koska perna poistettu.
 • Energian vähyys, aivosumu
 • Pelot ja paha olo
 • Korkea verenpaine
 • Negatiiviset tunnetilat
 • Paksusuolensyöpä
 • Keuhkojen ja kurkun alueen tuntemuksiin.
 • Kipeä lonkka
 • Energian tasapainotus ja puhdistus

Voit siis pyytää hoitoa hyvin moninaisiin haasteisiin, oli kyseessä sitten keholliset haasteet, oireet tai sairaudet tai tunnepuolen ongelmat. Voit myös ilmoittautua mukaan nauttimaan ryhmähoidon rentouttavista energioista myös ilman erityistä vaivaa ja tulla mukaan matkaamaan yhdessä kohti tasapainoa ja hyvää oloa. Usean hoitajan toteuttamana ryhmähoitona energiahoidon vaikutus tehostuu moninkertaisesti.

Ryhmäenergiahoidossa käytämme Suomen Energiahoitajien kehittämää lempeää BodyMind Energy Balancing Method -hoitomenetelmää, jolla voidaan hoitaa terveyttä kokonaisvaltaisesti. Tästä linkistä voit lukea lisää käyttämästämme hoitomuodostamme.

Ilmoittaudu mukaan alla olevan lomakkeen kautta. Osallistujien määrä on rajattu, joten ilmoittautuminen on sitova. Saat tarkemman infokirjeen ja maksuohjeet tilaisuutta varten muutama päivä ennen hoitoa. Jos haluat hoitoa johonkin tiettyyn asiaan tai vaivaan, kerrothan siitä ilmoittautumisen yhteydessä olevalla lomakkeella. 

 

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella
 1. Valitse hoidettavien henkilöiden lukumäärä.
 2. Kirjoita lomakkeeseen nimesi ja yhteystietosi.
 3. Kirjoita, mihin toivot hoitoa erityisesti kohdennettavan. Voit vapaasti kuvailla haastetta, mihin kaipaat apua.
 4. Lopuksi klikkaa vahvista. Saat sähköpostiisi infokirjeen, jossa saat lisätietoa tapahtumasta ja siihen valmistautumisesta.
 5. Saat laskun ennen tapahtumaa sähköpostiisi.

 

”Sain apua ja nyt kävelen, eikä ole kipuja. Olen tyytyväinen koskapa olen saanut kävelykykyni takaisin ja tutut kun ihmettelee niin kyllä kerron kaikille että olen saanut teiltä paremman hoidon kun kirurgeilta. 😀 Olen niin tyytyväinen.”