Intuitiivisen energiahoitamisen ilta 2.12. Oulussa

Aika: 2.12.2023 klo 17-20 

Paikka: Valon Vintti, Ketokatu 8, Oulu

Hinta: 33 €

Illan pitää: Elina Vilhelmiina Saariniemi

 

Intuitiivisen energiahoitamisen illassa

 • laskeudutaan ohjatun meditaation avulla yhteyteen korkeimman itsemme kanssa.
 • syvennytään intuition erilaisiin ilmenemismuotoihin eli sisäisiin/henkisiin aisteihin osallistujien omien kokemusten pohjalta sekä intuitiivista yhteyttä ja luottamusta sisäiseen tietoon syventävällä harjoituksella
 • tehdään energian tunnustelu- ja kanavointiharjoituksia yksin sekä parin kanssa
 • keskustellaan energiahoitamisen hyvistä periaatteista
 • kokeillaan energiahoitamista käytännössä parin kanssa intuitiivisista lähtökohdista käsin

Intuitiivisen energiahoitamisen illassa herkistymme intuitiivisen tiedon erilaisille ilmenemismuodoille energiahoitamisen äärellä. Harjoittelemme energian tunnustelua ja kanavointia erilaisin harjoituksin sekä intuitiivisen ohjauksen kuuntelua sisäisillä eli henkisillä aisteillamme (selvänäkö, selvätieto, selväkuulo ja muut selväaistit sekä kehon viestit). Perehdymme rakkaudellisessa ohjauksessa tapahtuvan intuitiivisen energiahoitamisen periaatteisiin ja käytäntöön.

Intuitiivisen energiahoitamisen ilta sopii sinulle,

 • joka olet kiinnostunut energiahoitamisesta universaalina ilmiönä ja olet valmis kokeilemaan sitä itse
 • jolla on jonkin verran aiempia kokemuksia energiahoitamisesta tai olet vasta ryhtymässä kokeilemaan ilmiötä tietoisesti
 • joka luotat siihen, että meissä jokaisessa on olemassa jokin rakkaudellinen puoli, joka on aina eheää, täydellistä ja koskematonta ja joka ohjaa meitä elämässä parhaalla tavalla
 • joka haluat perehtyä intuitiivisen energiahoitamisen henkisiin ja eettisiin periaatteisiin

Intuitiivisen energiahoitamisen ilta ei sovellu sinulle,

 • mikäli kaipaat ensisijaisesti tietoa energiahoidon teoriasta (bioenergia, energiakenttä, chakrat jne.) tai energiahoidon fysiologisista vaikutuksista tai hoitotuloksista. Fysiologisista vaikutuksista ja hoitotuloksista on olemassa tietoa runsaasti esim. Suomen Energiahoitajien sivuilla, mutta ne eivät ole tämän työpajan aiheena.
 • mikäli sinulla on jokin psyykkinen sairaus. Tällöin ensisijaista on hoitaa ensin itseään ja ottaa vastaan apua, tukea ja hoitoa.

Intuitiivisen energiahoitamisen illasta saat inspiraatiota lähteä itse kokeilemaan energiahoitamisen luonnollista ilmiötä käytännössä intuitiotasi seuraten sekä hyödyntämään vahvemmin intuitiotasi jo hallitsemiesi energiahoitotekniikoiden tai muiden hoitomenetelmien käytössä.

Pidämme illan aikana yhden tauon, jolloin tarjolla on yrttiteetä ja pientä naposteltavaa. Ota mukaan oma joogamatto, jos sinulla sellainen on. Paikan päällä on joitakin ylimääräisiä kappaleita. Lisäksi löytyy tyynyjä ja vilttejä. Päälle lämmin vaatetus ja villasukat.

Lisätietoja intuitiivisen energiahoitamisen illasta voit halutessasi kysyä elina@lahteella.fi

Varaa paikkasi maksamalla osallistumismaksu täällä. Mukaan otetaan kuusi osallistujaa. Voit ilmoittautua mukaan yksin tai parin kanssa.