Täydenkuun Äänimatka Ruoveden Sointulassa 27.12.2023

Mitä: Täydenkuun Äänimatka – hoitava konsertti
Missä: Ruoveden Sointula (Museotie 1, ruovesi)
Hinta: 20eur sis. alv.
Milloin:
Ke 27.12 klo. 18-19

Tervetuloa sulattelemaan jouluähkyä ja rentoutumaan Sointulaan Ruovedellä. Äänimatkalla kuullaan kehärumpua sekä kitaraa ja laulua, mausteena äänimaisema Helvetinjärven kansallispuistosta.

Äänimatka on noin tunnin mittainen konsertti, jossa antaudumme äänen vietäväksi. Toisille matka voi olla rentoutushetki arjen kiireen keskellä, toisille syvä eheyttävä matka sielun syvyyksiin. Tervetuloa mukaan, jos kuulet kutsun.

Ota äänimatkalle mukaan makuualusta, viltti, villasukat ja juomapullo, sekä mitä ikinä tarvitset tehdäksesi olosi mukavaksi. Myös istumapaikkoja on tilan laidoilla halukkaille.

Olen valmistellut Sointulan maagiseen akustiikkaan sopivan äänimatkan, jossa hyödynnän myös luonnon ääntä Helvetinjärven Kansallispuistosta. Äänimatkalla kuullaan ainakin kehärumpua ja ihmisääntä, sekä kitaraa. Konsertti kestää noin tunnin.

Olen ammatiltani energiahoitaja ja olen tutkinut äänen parantavaa vaikutusta jo vuosia. Äänimatka on halutessasi hoitava ja eheyttävä tapahtuma. Täyden kuun päivänä kuun valo on kirkkaimmillaan ja silloin on mahdollista valaista itsen pimeimmätkin sopukat ja vapautua menneiden kokemusten kahleista. Kaikki tapahtuu sinun ehdoilla meidän kaikkien korkeimmaksi parhaaksi. Tervetuloa antautumaan hetkeksi elämän syliin.

Lapset ovat tervetulleita tapahtumaan vanhempien harkinnan mukaan. Matkan ajaksi on tärkeää pystyä rauhoittumaan ja rentoutumaan tunniksi, joka voi olla toisille pitkä aika. Jos lapsi tykkää rentoutua ja levätä, homma toimii paremmin kuin hyvin, jos meno on riehakas ja levoton, palvelee jokin toinen tapahtuma ehkä paremmin. Aivan pienten lasten kanssa en suosittele tulemaan – matkan kuuluu olla huoleton rentoutushetki myös vanhemmille.

Tapahtuma maksetaan paikan päällä ennen konserttia (käteinen ja kortti käy), tulethan hyvissä ajoin. Ilmoittautumista ei tarvita.

Tässä lyhyt videopätkä, jossa kerron mietteitä äänimtkoista:
Videoon tästä

Matkan vetäjä on Jaakko Kaisto, voit tutustua Jaakon muihin tekemisiin täällä:
Jaakon hoitajasivu

Tervetuloa!