StressAway-ryhmäenergiahoito™ etänä pe 17.3. klo 16

Ajankohta: 17.3.2023 klo16-16.45
Paikka: Oma kotisohva tms.
Hinta: 22 € /hlö
Ilmoittautuminen viimeistään perjantaina 17.3. klo 10. 

Olet lämpimästi tervetullut StressAway-ryhmäenergiahoitoon™ etänä ja karistelemaan menneiden viikkojen stressit kehon ja mielen päältä joko omalla kotisohvalla tai missä tahansa itsellesi sopivassa paikassa. Hoidosta pääset laskeutumaan rennompaan, palauttavaan viikonloppuun kevyemmällä mielellä ja energioilla.

Energiaa on kaikkialla, se ei tunne aikaa eikä paikkaa, minkä vuoksi on mahdollista tehdä myös tehokkaita energiahoitoja etänä. Ryhmäenergiahoidossa energia voi olla jopa yksilöhoitoa vahvempaa, koska hoitajan tekemän hoidon lisänä on ryhmän tuoma energia. Ryhmähoito mahdollistaa useamman  asiakkaan kerralla saamaan helpotusta, rentoutusta ja kevennystä oloonsa sijainnista riippumatta. Hoitotilanteessa jokainen osallistuja ottaa hoidon vastaan kotona tai muussa rauhallisessa paikassa miellyttävästi istuen tai maaten. Ryhmäläiset voivat olla joko samassa tilassa tai aivan eri paikoissa, eri kaupungeissa tai vaikka eri maissa.

Rentoutumista voi jokainen halutessaan tehostaa esimerkiksi rauhallisella musiikilla ja kynttilöillä, ja nauttia kaikilla aisteilla olostaan. On suotavaa hiljentyä kuulostelemaan kehoaan ja sisintään jo ennen hoidon alkua. Meditoiminen ja hiljainen pyyntö/rukous voi tehostaa hoidon vaikutusta. Hoito tapahtuu aina jokaisen korkeimmaksi parhaaksi. Käytän hoidossa sekä BodyMind Energy Balancing  -tekniikoita että intuitiivista ohjausta.  Jokainen osallistuja saa ohjeet myös oman alitajunnan voiman hyödyntämiseen hoidossa.

Huomioitavaa:

Ennen hoitoa ja hoidon jälkeen on hyvä juoda normaalia enemmän vettä, sekä huolehtia myös elektrolyyttien saannista. Hoidon jälkeen on hyvä jäädä hetkeksi lepäilemään, jos se on mahdollista.

Ilmoittaudu mukaan alla olevan lomakkeen kautta. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi laskun ja tarkemmat ohjeet hoitoon liittyen.

Tapahtuman järjestää ja pitää Meridiaani osk:n energiahoitaja ja mielenvalmentaja Sari Leinonen / Luonnottaren hyvinvointipalvelut.