StressAway-ryhmävalmennus™ – stressinpoistoryhmä ma 27.3.2023 Kuopiossa `Opastusta stressin itsehoitoon ja syvärentouttava ryhmähoito´

Ajankohta: 27.3.2023 klo 18 -19.15
Paikka: Hyvinvointikeskus BeneOne, Kuopion portti, Puutarhakatu 9 B, 3krs. Katso tarkemmat saapumisohjeet alta.

Hinta: 79€/hlö,  Maksu paikan päällä kortilla tai käteisellä (tasaraha)

Ilmoittautuminen päättynyt

Tämä on erityisesti sinulle, joka koet että kehossa ja mielessä on stressiä, olet ylikuormittunut ja päässä pyörii liikaa ajatuksia ja asioita. Lisäksi koet että  haluat työskennellä näiden asioiden eteen itsesi kanssa. Opit tehokkaita, helppoja itsehoidollisia työkaluja stressaavien tunteiden käsittelyyn elämän haasteiden tai minkä tahansa kuormittavien asioiden edessä.

StressAway-ryhmävalmennuksessa™ opit aluksi muutamia menetelmiä (EFT& NLP) stressin purkuun ja -hallintaan sekä sen jälkeen mukavasti makoillen vain olet ja nautit syvärentouttavasta, päätä ja mieltä tyhjentävässä ryhmähoidosta.

EFT  (Emotional Freedom Techniques) lyhyesti:

Tiettyjen akupisteiden naputtelu rauhoittaa aivojen limbisessä järjestelmässä sijaitsevaa mantelitumaketta, joka jo lievästäkin stressistä johtuen on hälytystilassa. Huomioitavaa on, että mukavatkin asiat lisäävät stressiä, vaikka emme sitä itse tiedostaisi. Stressi nostaa  haitallisesti veren kortisolitasoa ja aiheuttaa keholle joko taistele-pakene-reaktion tai lamaantumisen. Kroonisella stressitilalla on tunnetusti monenlaisia haitallisia vaikutuksia, kuten unettomuutta, suolisto-ongelmia, painonnousua jne. Akupisteiden naputtelulla annetaan mantelitumakkeelle lupa rauhoittua, stressaavasta tilanteesta huolimatta. Samalla stressiä vapautuu hermoston tasolta ja parasympaattinen hermosto (ja kehon luonnollinen palautuminen) aktivoituu. EFT vapauttaa stressaavia tunteita ja energiatukoksia solutasolta saakka. Stressin ja tunnetukosten vapauttaminen auttaa tukemaan myös mm. painonpudotuksessa ja addiktioiden hoidossa.
EFT on ikään kuin psykologista akupunktiota ilman neuloja. Se on alun alkaen kehitetty USA:ssa Vietnamin sotaveteraanien kuntoutukseen ja sopeuttamiseksi normaaliin elämään, hyvin tuloksin. EFT on todella tehokas, ja helppo työkalu myös mm. tunnetraumojen, pelkotilojen ja kipujen hoidossa.

Toteutus:

Ryhmäläisille opastetaan EFT-pisteet (akupainantapisteet) itsehoitomateriaalin kera ja harjoitellaan yhdessä itsehoidollista stressinvapautusta akupisteiden naputtelun avulla (jokainen oppii helposti ko menetelmän) ja kokee rauhoittavan ja rentouttavan vaikutuksen jo muutaman naputtelukierroksen jälkeen. Ryhmäläisille opastetaan  myös muutamia muita hyvin helppoja stressiä/ kiireen tunnetta lievittävää ja rentoutta lisäävää menetelmää (NLP), jotka myös tehdään fyysisesti, mutta omaa mielenvoimaa ja alitajuntaa hyödyntäen.

Itsehoito-opastuksen jälkeen on vuorossa syvärentouttava ryhmähoito. Pehmeillä lampaantaljoilla mukavasti lämpöisten vilttien alla pötkötellen nautit rummun hoitavasta ja maadoittavasta värähtelystä, energioiden puhdistumisesta ja tasapainotuksesta sekä syvärentouttavasta pään-ja mielentyhjennyshoidosta. Hoito rauhoittaa ja tasapainottaa stressaantunutta ylivirittynyttä kehoa ja mieltä. Tässä ryhmähoidossa hyödynnetään mielenvoimaa ja alitajunnan viisautta tyhjentämään mieltä ja kehoa kuormittavista  ajatuksista ja stressaavista tunteista. Hoitoon yhdistyvä energioiden puhdistus ja tasapainotus rentouttaa ja hoitaa syvästi. Rumpu/-äänihoidossa nautit rummun ja muiden äänilähteiden eri taajuuksilla hoitavasta äänestä mukavasti makoillen. Hoito syvärentouttaa kehoa aina solutasolta saakka, sillä solunesteet värähtelevät äänien värähtelyyn resonoiden. Samalla myös parasympaattinen hermosto aktivoituu ja keho alkaa palautumaan luonnolliseen tilaan.

Kenelle?

StressAway-ryhmävalmennus™ -stressinpoistoryhmä sopii kaikille stressaantuneille ja asiasta kiinnostuneille. Soveltuu hyvin myös esim. erilaisille työporukoille työhyvinvoinnin tukemiseksi, stressaavien elämäntilanteiden ja haasteiden käsittelyyn sekä itsehoidolliseksi menetelmäksi lievempien tunnetraumojen vapautukseen. (Isompien tunnetraumojen käsittelyssä asiakas tarvitsee aina hoitajan luoman turvallisen tilan, sekä tulla nähdyksi ja kuulluksi)

Huomioitavaa:

Ennen hoitoa ja sen jälkeen kannattaa juoda paljon vettä. Tärkeää on huolehtia myös elektrolyyttien saannista ja varata loppupäivälle/ illalle rauhallista aikaa pelkkään olemiseen. Huomioi, että vaatetuksesi  on rento ja mukava. Jos haluat voit ottaa silmälaput mukaan syvärentouttavaan hoitoon.  Ruokailusta olisi hyvä olla aikaa n 1-1,5 h.

Kesto: 75 min (varaa aikaa n 1h 30 min)

Hinta: 79 €/hlö, sis. alv 24% . Sisältää itsehoito-opastusmateriaalin ja menetelmien ryhmäopetuksen ja syvärentouttavan ryhmähoidon ja pientä tarjoilua lopuksi)

Ryhmän koko: 6-14 hlöä (toteutuu kun osallistujia on vähintään 6)

Sijainti: Hyvinvointikeskus BeneOne, Kuopion portti, Puutarhakatu 9 B, 3krs. Katso tarkemmat saapumisohjeet alta.

Tapahtuman järjestää ja pitää Meridiaani osk:n energiahoitaja ja mielenvalmentaja Sari Leinonen / Luonnottaren hyvinvointipalvelut.

Ilmoittautuminen päättynyt

Lämpimästi tervetuloa!

 

SIJAINTI/ BeneOne

Katso sijainti kartalla.

Meille löytää monta kautta, tässä koordinaatteja: Matkakeskus/asematunnelin kautta: Parturin vieressä on käytävä, jossa vastassa ovi. (Toisella puolella parturia on Barots.) Ovisummeri oikealla, ovikoodi 102 ja soita keskellä olevaa kelloa. Avaamme oven. Käytävän päässä hissi. Tule 3. kerrokseen. Vasemmalle, siinä meidän ovi. Soittokello oikealla. Soita puhelimella jos on tarve p. 050 411 2529 /Sari.

Pyörällä tai kävellen tullessasi Matkaajanpolku: ovi B 1/1. Ovisummeri kuten edellä. Tule kerros ylöspäin 3. kerrokseen hissillä tai portaita. Vasemmalle toimitilaamme. Autolla tullessasi aja parkkihalliin 3. kerrokseen. Päädyssä ovi, summeri kuten edellä. https://www.europark.fi/p-matkakeskus/