Energymassage -energiahieronta on hyvin kehollinen ja syvärentouttava hoitomuoto ja on toteutettavissa joko yrttiöljyn kanssa normaalin hieronnan tapaan paljaalle iholle tai ilman öljyä (vaatteiden päältä).

Alkuun tehdään kartoitus mahdollisista kehon asentovirheistä, ja niiden korjaus lempeästi energian avulla (energeettinen jäsenkorjaus).  Energiahieronta tehdään makuulla ollen, joka mahdollistaa syvärentouttavan hoitokokemuksen. Hoito tapahtuu intuitiivisessa ohjauksessa kehon kireys, jännitys-ja stressikohdat huomioiden. Hoito on lempeää ja syvärentouttavaa hierontaa, joka vapauttaa stressiä ja jännitystiloja syvemmältä kehosta.

Energymassage -energiahieronta on saatavilla  joko kokovartalohierontana (2h) tai osa-hierontoina (min. 30 min-90 min)  joko jaloille/ käsille/ kasvot ja pää /selkä ja pää. Hoito toteutetaan yrttiöljyhierontana ja halutessasi öljyhoitoa voidaan tehostaa eteerisillä öljyillä (Young Living). (Kasvot ja pää  hierotaan ilman öljyä.)

Energymassage -energiahierontaa tekee Sari Leinonen/ Luonnottaren hyvinvointipalvelut Kuopiossa.

Sijainti: Hyvinvointikeskus BeneOne, Kuopion portti, Puutarhakatu 9 B, 3krs. Katso tarkemmat saapumisohjeet alta.

Hinta: 30 min/55€, 60 min/ 95€ 90 min/125€, 120 min/ 155€ sis alv 24%

Varaa aika Sarille täältä

Lue lisää Sarin palveluista täältä Sari Leinonen/ Luonnottaren hyvinvointipalvelut

SIJAINTI/ BeneOne

Katso sijainti kartalla.

Meille löytää monta kautta, tässä koordinaatteja: Matkakeskus/asematunnelin kautta: Parturin vieressä on käytävä, jossa vastassa ovi. (Toisella puolella parturia on Barots.) Ovisummeri oikealla, ovikoodi 102 ja soita keskellä olevaa kelloa .Avaamme oven. Käytävän päässä hissi. Tule 3. kerrokseen. Vasemmalle, siinä meidän ovi. Soittokello oikealla. Soita puhelimella jos on tarve p. 050 411 2529 /Sari. Pyörällä tai kävellen tullessasi Matkaajanpolku: ovi B 1/1. Ovisummeri kuten edellä. Tule kerros ylöspäin 3. kerrokseen hissillä tai portaita. Vasemmalle toimitilaamme. Autolla tullessasi aja parkkihalliin 3. kerrokseen. Päädyssä ovi, summeri kuten edellä. https://www.europark.fi/p-matkakeskus/